• Niko1986
    588
    Trenirao je za Dinamo Odranski Obrež pa se odlučio za pravi Dinamo. Htjeli su ga Barca i City, ali se mali odlučio za pravi klub.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Sumnjam da je to 3. napadač, mali ima 16 godina.
  • skener
    1.3k
    Vijest da Noa Mikić ide na posudbu u Istru nije istina. Noa će potpisati za klub gdje će biti projekt i već na proljeće jedan od dva beka koji se bore za mjesto u prvih 11.

Ovo mi ne zvuci bas kao Dinano
  • GeneralNapoleon
    252

Vrijeme da se Daliban raznese :lol:
  • ElDorado
    1.3k
    Zašto smo mi zapeli za tog Taylora? Meni je neshvatljivo da kapariš prosjecnog beka za ljeto kao da je neko čudo. Općenito to se stalno ponavlja. Da naš SD zapne za nekoga i drvi po tome kao da je jedini.
  • Daliban
    3.9k
    Trenirao je za Dinamo Odranski Obrež pa se odlučio za pravi Dinamo. Htjeli su ga Barca i City, ali se mali odlučio za pravi klub.Niko1986

Samo nam je to falilo, da u takvo mutikašenje ulazimo.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ako neće potpisati neka ide, a ovom njegovom menadžeru zabraniti prilazak blizu klubu.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Zato što imamo niske standarde i igrač poput Taylora nam je vau.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Bit ce Mikic projekt Cibalije. Mislim tesko da temo nece bit u prvih 11 posto ce bit rubno najbolji desni bek. Per aspera ad astra, vjerujte...
  • sport
    4k
    Ovdje si ti jedini pravi mutikaša,za 2-3 godine da ga nismo uzeli ti bi prvi vrištao kako smo nesposobni uzeti igrača koji nam je ponuđen.
  • Niko1986
    588
    Sumnjam da je to 3. napadač, mali ima 16 godina.Keyser Soze

Projekt za budućnost.
  • Facke
    4.7k
    Pitam se ja kaj si je gospon Skegro umislil.
    Bude pak igracu brda i doline obecal i na kraju prc.
  • cibona
    4.1k
    Sportski sektor je očito procijenio da je Ristovski projekt kluba budući da će potpisati novi ugovor, i to je sasvim legitimno od njih.

Mikić nema što raditi u klubu u kojem ga hijerarhijski vide kao 4. (četvrtog!) desnog beka!
  • Daliban
    3.9k
    Ne njima dvojici nego onima koji ih opetovano ovdje spominju. Najtoksicnija tema bez premca, desetak vodecih svjetskih nogometnih strucnjaka s teskom depresijom koji se kriju iza nadimaka na Zoni i prosipaju ovdje svoje nepogresivo poznavanje nogometa jer ih novac zulja pa ne zele raditi za Real i City.Bosskovitz

Ja nisam nijednog spomenuo, ne znam što se na meni iživljavaš ni zašto ti se to dopušta. Isto vrijedi za ostale klaunove. Iz dana u dan provocirate i onda još imate obraza govoriti da ja opetovano spamam i spominjem neke igrače, a zapravo ih drugi spominju i razvlače na pola stranice samo kako bi mene osobno sprdali i provocirali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions