• Krizy
    53k
    150 minuta vise od cjelokupne Oliverasove karijere s 21 godinom..emilperska

Po tome je Štefulj bek za nas jer je u Dahlovim godinama igrao protiv klubova protiv kojih Dahl nije igrao ni na igrici :cool:
  • emilperska
    8.5k
    Po tome je Štefulj bek za nas jer je u Dahlovim godinama igrao protiv klubova protiv kojih Dahl nije igrao ni na igriciKrizy

True..
    Nisam toliki fan Dahla kao nas kolega Dahliban, ali sprdat se s njim radi 150 minuta u prvoj sezoni Serie A i nakon 2-3 dobre seniorske sezone u Švedskoj čiji klubovi u Europi gangbangaju našeg trenutnog lidera HNLa mi je besmisleno..

S druge strane taj Dahl je 2003. godiste u isto vrijeme je debitirao za Švedsku reprezentaciju, Romu, bio najbolji bek švedske lige. A mi pak u svojim redovima imamo dotičnog Oliverasa koji je samo godinu dana mlađi od Dahla. Romino je dijete, a seniorske minute igdje ce vidjet kad i Livaja grupnu fazu LP na Poljudu..
  • don
    11.1k
    Dovođenje Taylora nama onemogućava igru s dva napadača jer igranje Taylora podrazumijeva igranje krila na lijevoj strani.Daliban

od kud tebi da bi mi uopće i igrali sa 2 napadača?

krenija san odgovarat na ovo gore ali mislin da nema smisla.
  • Krizy
    53k
    Ne sprdam se s njim, nego za 4 milijuna eura možemo dovesti boljeg lijevog beka. Bilo bi jako glupo dati 4 milijuna za njega.
  • Peškaman
    6.1k

Posudba s opcijom otkupa ugovora.
    Daš mu polusezonu,ako bude tako dobar i pravi razliku kao što dotični sugerira otkupiš.
  • Daliban
    4.1k
    od kud tebi da bi mi uopće i igrali sa 2 napadača?

krenija san odgovarat na ovo gore ali mislin da nema smisla.
    don

Pa najracionalnije je za naš genetski bazen i financije. Nikada nećemo imati kvalitetnu rotaciju na krilima, u veznom redu i među napadačima možemo.

Ne sprdam se s njim, nego za 4 milijuna eura možemo dovesti boljeg lijevog beka. Bilo bi jako glupo dati 4 milijuna za njega.Krizy

Ne možemo. Dahl je najbolji lijevi bek na tržištu u tom cjenovnom razredu. Kao što je i Ivanović bio najbolji mladi napadač svog profila (ugrubo Gyokeres). Zato sam ih i predlagao, da je bilo boljih predložio bi njih.
  • Krizy
    53k
    Posudba s opcijom otkupa ugovora.
    Daš mu polusezonu,ako bude tako dobar i pravi razliku kao što dotični sugerira otkupiš.
    Peškaman

Nakon ovakve posudbe Oliverasa baš će se Roma opet zajebavati s nama pored toliko drugih klubova.
  • Daliban
    4.1k
    Meni se više čini da smo mi Romi izašli ususret s Oliverasom nego da su se oni posebno zajebavali s nama. Roma se s nama borila za Dahla, na kraju su nam kao utješnu nagradu uvalili Oliverasa.
  • Krizy
    53k
    Ne možemo. Dahl je najbolji lijevi bek na tržištu u tom cjenovnom razredu. Kao što je i Ivanović bio najbolji mladi napadač svog profila (ugrubo Gyokeres). Zato sam ih i predlagao, da je bilo boljih predložio bi njih.Daliban

Ok stručnjak, ja kažem da možemo. Kao što i od Ivanovića ima jako puno boljih igrača za 4 milijuna. Za njega sam pisao da bih platio maksimalno 2.5M.

Imamo drugačija mišljenja i ok.

Roma se s nama borila za Dahla, na kraju su nam kao utješnu nagradu uvalili Oliverasa.Daliban

Nije tu bilo nikakve borbe, Dahl je rekao da nije zainteresiran za Dinamo.
  • Cif
    238
    Rile u prvih jedanaest je već propast
  • Daliban
    4.1k
    Ok stručnjak, ja kažem da možemo. Kao što i od Ivanovića ima jako puno boljih igrača za 4 milijuna. Za njega sam pisao da bih platio maksimalno 2.5M.

Imamo drugačija mišljenja i ok.
    Krizy

U redu je imati drugačija mišljenja, ali ja te bekove i napadače ne vidim. Sporting je jesenas krajem roka uzeo jednog mladog napadača profilno relativno sličnog Ivanoviću za 20m eura kao nasljednika Gyokeresa. Uzeli su ga iz Nordsjaellanda, jedva je tamo nešto sitno odigrao. Platili su ga toliko efektivno na igre iz mlađih uzrasta.

Nije tu bilo nikakve borbe, Dahl je rekao da nije zainteresiran za Dinamo.Krizy

Ako nije bilo nikakve borbe, kako smo uopće došli do Oliverasa? Očigledno se radi o transferima koji su ovisni jedan o drugome. Svejedno mi nije jasno zašto smo pristali na njega umjesto da gledamo drugdje, ali to je već drugi par rukava. Valjda nismo imali nikakvih opcija na lageru.
  • Jurki
    15.7k
    Skoro svaki put kad otprem ovu temu, mislim si bum procital neke nove informacije.. kad ono opet Dahl i Tyukavin.
    Pas mater i Dahlu i Tyukavinu koji su realni u Dinamu ko i Davies i Gyokeres.
  • Orc123
    10.7k
    Necemo sigurno igrat s 2 napadaca nego ce sav fokus biti na 433 i to de vidi vec po pocetku priprema ...problem je sto mi za sad nemamo napadaca koji radi razliku.....nadam se da ce to biti kroz koji dan ....
  • Olmic
    4.1k
    Rile je igrao cijelu polusezonu bez zamjene, normalno da dode do zamora materijala. Odmoran i zdrav Rile je najbolji desni bek u HR daleko.. RPG i Rile nek igraju 60/30 izmjenicno tekme i super bu to
  • Cif
    238
    Za mene nije više najbolji.Mahanje ručicama i nedodavanje lopte krilima koje mu nisu po ukusu za mene ga je svrstalo na 3 mjesto bekova u ekipi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.