• Kaktus Car
    836

Evo ti primjer ovdje još neprežaljenog Dahla. Kako da Dinamo dovede takve igrače ispred bogatijih klubova iz liga petice?

Domaći igrači jedva čekaju priliku pobjeći odavde...

Ne igra se ljudima za sitniš po njivama i oranicama protiv klubova koji ne znaju hoće li sutra imati za plaće.

Tako da da, HNL limitira Dinamovu privlačnost igračima. To je činjenica.
  • emilperska
    7.5k
    Dahl je takva igračina da je za Romu odigrao ravno 150 minuta u polusezoniKrizy

150 minuta vise od cjelokupne Oliverasove karijere s 21 godinom..
  • Daliban
    3.9k
    Sigurno možemo naći boljeg beka od Franjića. Osobno ne bih Jurišića, ali on bi bio bolji od Franjića i došao bi nas ispod 3,5. U ovom kvalitativnom razredu koji mi dovodimo, bez problema se pronađe bekove koji bi u Dinamo došli za ispod 3m eura. Osobno sam Kaktusov upis interpretirao u smislu baš klasnih igrača, pravih kapitalaca, ali u pravu si da se za taj novac bez problema može pronaći igrače koji su osjetno bolji od onog što imamo.

svakim danom sve više i više iznenadiš.

ocjenio si igrača promašajem koji još nije ni potpisao za klub. :clap:
    don

Pa iz jednostavnih razloga. Fizički se ne radi o beku, eventualno ima staminu za beka. Ne vidim smisao beka koji se zbog manjka brzine teško može nositi s prosječnim, a kamoli i boljim krilom te koji u ofenzivnom dijelu ne može nikoga pretrčati niti ikako igrati linijski. Maksimalna brzina koju je ove sezone postigao u LP je 30,6 km/h, to je sporije od Ristovskog, RPG-a, Bernauera, Torrentea, KTC-a, Mišića, Pjace, Sučića. Otprilike su Petković i Ademi tu negdje, iako s bitno manje minuta. U redu je da imaš beka koji je sposoban ući u sredinu, ali valjda želiš da bude dovoljno multidimenzionalan da bude u stanju odlično odigrati i linijsku rolu. Dovođenje Taylora nama onemogućava igru s dva napadača jer igranje Taylora podrazumijeva igranje krila na lijevoj strani. Pritom, mi posebno linijskih krila lijevo ni nemamo. Eventualno možemo Cordobu tamo smjestiti u takvoj konfiguraciji.
  • Toni90d
    1.1k
    Sofascore javlja da je Jakov Anton Vasilj , prešao iz Šibenika u Dinamo, tj da se vratio?
  • emreli21
    141
    U Lokomotivi je na posudbi.
  • Krizy
    49.7k
    150 minuta vise od cjelokupne Oliverasove karijere s 21 godinom..emilperska

Po tome je Štefulj bek za nas jer je u Dahlovim godinama igrao protiv klubova protiv kojih Dahl nije igrao ni na igrici :cool:
  • emilperska
    7.5k
    Po tome je Štefulj bek za nas jer je u Dahlovim godinama igrao protiv klubova protiv kojih Dahl nije igrao ni na igriciKrizy

True..
    Nisam toliki fan Dahla kao nas kolega Dahliban, ali sprdat se s njim radi 150 minuta u prvoj sezoni Serie A i nakon 2-3 dobre seniorske sezone u Švedskoj čiji klubovi u Europi gangbangaju našeg trenutnog lidera HNLa mi je besmisleno..

S druge strane taj Dahl je 2003. godiste u isto vrijeme je debitirao za Švedsku reprezentaciju, Romu, bio najbolji bek švedske lige. A mi pak u svojim redovima imamo dotičnog Oliverasa koji je samo godinu dana mlađi od Dahla. Romino je dijete, a seniorske minute igdje ce vidjet kad i Livaja grupnu fazu LP na Poljudu..
  • don
    9.4k
    Dovođenje Taylora nama onemogućava igru s dva napadača jer igranje Taylora podrazumijeva igranje krila na lijevoj strani.Daliban

od kud tebi da bi mi uopće i igrali sa 2 napadača?

krenija san odgovarat na ovo gore ali mislin da nema smisla.
  • Krizy
    49.7k
    Ne sprdam se s njim, nego za 4 milijuna eura možemo dovesti boljeg lijevog beka. Bilo bi jako glupo dati 4 milijuna za njega.
  • Peškaman
    5.7k

Posudba s opcijom otkupa ugovora.
    Daš mu polusezonu,ako bude tako dobar i pravi razliku kao što dotični sugerira otkupiš.
  • Daliban
    3.9k
    od kud tebi da bi mi uopće i igrali sa 2 napadača?

krenija san odgovarat na ovo gore ali mislin da nema smisla.
    don

Pa najracionalnije je za naš genetski bazen i financije. Nikada nećemo imati kvalitetnu rotaciju na krilima, u veznom redu i među napadačima možemo.

Ne sprdam se s njim, nego za 4 milijuna eura možemo dovesti boljeg lijevog beka. Bilo bi jako glupo dati 4 milijuna za njega.Krizy

Ne možemo. Dahl je najbolji lijevi bek na tržištu u tom cjenovnom razredu. Kao što je i Ivanović bio najbolji mladi napadač svog profila (ugrubo Gyokeres). Zato sam ih i predlagao, da je bilo boljih predložio bi njih.
  • Krizy
    49.7k
    Posudba s opcijom otkupa ugovora.
    Daš mu polusezonu,ako bude tako dobar i pravi razliku kao što dotični sugerira otkupiš.
    Peškaman

Nakon ovakve posudbe Oliverasa baš će se Roma opet zajebavati s nama pored toliko drugih klubova.
  • Daliban
    3.9k
    Meni se više čini da smo mi Romi izašli ususret s Oliverasom nego da su se oni posebno zajebavali s nama. Roma se s nama borila za Dahla, na kraju su nam kao utješnu nagradu uvalili Oliverasa.
  • Krizy
    49.7k
    Ne možemo. Dahl je najbolji lijevi bek na tržištu u tom cjenovnom razredu. Kao što je i Ivanović bio najbolji mladi napadač svog profila (ugrubo Gyokeres). Zato sam ih i predlagao, da je bilo boljih predložio bi njih.Daliban

Ok stručnjak, ja kažem da možemo. Kao što i od Ivanovića ima jako puno boljih igrača za 4 milijuna. Za njega sam pisao da bih platio maksimalno 2.5M.

Imamo drugačija mišljenja i ok.

Roma se s nama borila za Dahla, na kraju su nam kao utješnu nagradu uvalili Oliverasa.Daliban

Nije tu bilo nikakve borbe, Dahl je rekao da nije zainteresiran za Dinamo.
  • Cif
    214
    Rile u prvih jedanaest je već propast
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions