• Daliban
    3.9k
    Ok stručnjak, ja kažem da možemo. Kao što i od Ivanovića ima jako puno boljih igrača za 4 milijuna. Za njega sam pisao da bih platio maksimalno 2.5M.

Imamo drugačija mišljenja i ok.
    Krizy

U redu je imati drugačija mišljenja, ali ja te bekove i napadače ne vidim. Sporting je jesenas krajem roka uzeo jednog mladog napadača profilno relativno sličnog Ivanoviću za 20m eura kao nasljednika Gyokeresa. Uzeli su ga iz Nordsjaellanda, jedva je tamo nešto sitno odigrao. Platili su ga toliko efektivno na igre iz mlađih uzrasta.

Nije tu bilo nikakve borbe, Dahl je rekao da nije zainteresiran za Dinamo.Krizy

Ako nije bilo nikakve borbe, kako smo uopće došli do Oliverasa? Očigledno se radi o transferima koji su ovisni jedan o drugome. Svejedno mi nije jasno zašto smo pristali na njega umjesto da gledamo drugdje, ali to je već drugi par rukava. Valjda nismo imali nikakvih opcija na lageru.
  • Jurki
    14.3k
    Skoro svaki put kad otprem ovu temu, mislim si bum procital neke nove informacije.. kad ono opet Dahl i Tyukavin.
    Pas mater i Dahlu i Tyukavinu koji su realni u Dinamu ko i Davies i Gyokeres.
  • Orc123
    9.8k
    Necemo sigurno igrat s 2 napadaca nego ce sav fokus biti na 433 i to de vidi vec po pocetku priprema ...problem je sto mi za sad nemamo napadaca koji radi razliku.....nadam se da ce to biti kroz koji dan ....
  • Olmic
    3.9k
    Rile je igrao cijelu polusezonu bez zamjene, normalno da dode do zamora materijala. Odmoran i zdrav Rile je najbolji desni bek u HR daleko.. RPG i Rile nek igraju 60/30 izmjenicno tekme i super bu to
  • Cif
    214
    Za mene nije više najbolji.Mahanje ručicama i nedodavanje lopte krilima koje mu nisu po ukusu za mene ga je svrstalo na 3 mjesto bekova u ekipi.
  • Olmic
    3.9k
    ajde uhavtit cu se. Bolji ti je RpG i?
  • Bosskovitz
    13.6k
    Pas mater i Dahlu i TyukavinuJurki

Ne njima dvojici nego onima koji ih opetovano ovdje spominju. Najtoksicnija tema bez premca, desetak vodecih svjetskih nogometnih strucnjaka s teskom depresijom koji se kriju iza nadimaka na Zoni i prosipaju ovdje svoje nepogresivo poznavanje nogometa jer ih novac zulja pa ne zele raditi za Real i City.
  • Krizy
    49.7k
    Ako nije bilo nikakve borbe, kako smo uopće došli do Oliverasa?Daliban

Za koga smo se borili s Romom kad su nam uvalili Tueta? :rofl:
  • Cif
    214
    Da Rpg i Mikić.Makar realno ak niti oni nebi valjali naći nekog drugog
  • Jurki
    14.3k
    Cudno da nitko ne komentira da najvjerojatnije imamo LB od ljeta.
    Ak je to istina - konacno da se i ta trakavica zavrsi
    Bartol bu za Hnl top rjesenje.. odlicno idemo gazit.
  • Olmic
    3.9k
    Mikic koji nema seniorske minute i za kojeg garantiram da ga nisi gledao vise od 180 minuta
  • Niko1986
    587
    Cardoso Varela.
  • austrijanac
    5k

To onaj klinac iz Porta?
  • Crni86
    7.1k
    nije li njega bara sklonio tu negdje u hr kako bi dobili slobodne papire od porta? Bila je vec prica da imaju klub za njega. Mali je bio registriran kod nas za neki xyz klub dok se to ne rascisti.

Edit. Evo clanka od prije par mjeseci. https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/barcelona-zeli-tinejdzera-porta-on-otisao-u-selo-pokraj-zagreba-kljucnu-ulogu-odigrat-ce-andy-bara-15534363
  • Zg123
    806
    Varela je Barin tako da me ne bi cudilo da dodje kod nas iako se pisalo da potpisuje s Barcelonom i da je to sve rijeseno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions