• Dani Olmić
    722
    Sretan nam početak prijelaznog roka! :100:
  • hardek
    3.6k
    Po Halleru, Cvancaru i Onuachuu prilično je evidentno da se traži za HNL elitan napadač koji trenutno prolazi neko loše razdoblje u karijeri. Bakrar mi kao što je Facke napisao djeluje kao zlu netrebalo opcija ukoliko sve živo propadne.
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Ja sam se razveselio kada sam pročitao da se Dinamo interesira za onog crnca iz CSKA Sofije koji ima negdje 15 golova u 20 nastupa. Dinamo treba ciljati takve igrače iz bugarske, mađarske, poljske, rumunjske, češke i sličnih liga. Znam da ne možemo dovesti najbolje napadače Ludogoretsa, Sparte ili Ferencvarosa jer su vjerojatno preskupi ali možemo dovesti nekog killera iz CSKA Sofije, Slovan Libereca ili Dinamo Bukurešta. Možemo uletjeti sa 3-4 milje i ukrasti im igrača. Bolje iskrcati 3-4 milje na takvog nego 2 na Bakrara.

Danas smo saznali da osim drugog/trećeg napadača trebamo i lijevog beka. Franjić nije taj i prijelazni rok će biti neuspješan ukoliko ne dovedemo ono što se već mjesecima zaziva a to su lijevi bek i napadač. Ne može ni Ivanušec (kao sedmo krilo u ekipi) izliječiti nedostatak lijevog beka.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Ljudi dragi, kao što će nam povratnici od ozljeda biti velika pojačanja, tako može i Marko Rog. I Jakir i Nenad su ga izvozali neigranjem i mijenjanjem pozicija i logično da je izgledao kako je izgledao kad je cijela momčad bila skršena. To je Rog ljudi moji, najbitnije je da se ne vide tragovi ozljede, on je klasa i sigurno može puno
  • Nolifer
    9.1k
    Povratag Roga, znaci odustalo se od Selahija?
  • Daliban
    3.9k
    Mislim da je istina ovo za Bakrara. Vidi se da pratimo taj tovarski MO gdje se početkom roka po navijačima posipa zvjezdana prašina s raznim Matanovićima, Hallerima i sličnima, a onda kako rok odmiče preko realnijih imena se održava naboj da bi se na kraju dovelo Bakrara, Šporara ili nikoga.

PR služba u svakom slučaju radi punom parom, čak i ako se isto ne može reći za sportski sektor.

MLS je liga u rangu Segunde, a ovaj ni tamo ne zabija.

Mara, ajde dovedi Simanenku da bar mene razveseliš ako već ne možeš i druge Zonaše. Častim vaflima.
  • don
    9.4k
    Mislim da je istina ovo za BakraraDaliban

nije.

PR služba u svakom slučaju radi punom paromDaliban

ne radi, ponovit ću, radi PR služba twitter profila na koje se određeni ljudi pale poput vas.
  • Daliban
    3.9k
    Ma ne da mi se prepucavat. Samo se nadam da ćemo dovesti lijevog beka i napadača do kraja roka. Ako ništa drugo, neka onda barem mali Rimac igra. Ne razumijem ove fore sa Špikićem u napadu. To ne smrdi na dobro.
  • Jurki
    14.3k
    Uglavnom napredujemo, do sad su se kao true fact uzimali clanci piskarala koja ili lazu ili nemaju tocne informacije.
    Sad smo blizu dna kace gde se za tocne informacije uzimaju neki random twitter profili.
    Srecom pa dno nije daleko, vec budu sljedece informacije tocne koje se kazu u birtiji nakon cetvrte
    pive.
  • dzg7
    332
    Prema Capologyju, portalu specijaliziranom za plaće nogometaša, Rog trenutno u Cagliariju zarađuje 1.3 milijuna eura godišnje te je to iznos koji će Dinamo i Cagliari dijeliti popola.

650 000€ ga plaćat,to mi je van pameti
  • NitkoBitan
    21.7k
    Ako ga dovodimo na polugodisnju posudbu znaci da cemo ga placat pola od toga ako placu dijelimo sa Cagliariem po pola, znaci 325k.

Ako je vec Cannavaro inzistirao na njemu (jedna od rijetkih njegovih zelja)...
  • blubach
    691
    nijedon

Nije li Facke, za kojeg znamo da povremeno dođe do pravih informacija, potvrdio da je zanimanje za Bakrara istinito?
  • Captain America
    19.2k
    Nadam se da ga Cannavaro pamti iz talijanskih dana i da ga zato želi jer je Rog odigrao jedno veliko ništa otkad se vratio u Dinamo. Naposljetku, većina nas se složila kako je potpuno razumljivo zašto ga je Nenad držao na klupi kad god je mogao.
  • Neron53
    1.1k
    Đabe se uzrujavati oko pojacanja, sto god ta rijec znacila.
    Netko tko je okolo rasturao ovdje se ne mora uklopiti a netko tko je okolo propadao, ovdje moze procvjetati.
  • dzg7
    332

Da,ali vjerojatno je takav dogovor bio i za prvu posudbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions