• Davieboy86
    323
    S obzirom da sluzbeno sutra pocinje prijelazni rok i da
    vas je puno zasralo ovaj forum ajmo malo ovoga puta biti strpljivi i sacekati njegov kraj , pa onda suditi Upravi i SD .
  • Droljo
    10.8k
    Kakav Bakrar, kakvi Bakrarči, dajte se uozbiljitePaggini

Pa veli čoek da bi ga mijenjao za kuleta. I ja bi. Sa pola snage.. bar zna štopat loptu a ni dribling mu nije stran.
  • Dumitru Mitu
    21
    Onuachu valjda vidi da brod tone i da mu nema spasa
  • Dinamovapriča
    135
    Marko Rog je uskoro naš igrač. ✅
  • Mlađi referent
    12.4k

Bakrar u cijeloj klupskoj karijeri ima 26 golova.

Kule ima 23 samo u ovoj kalendarskoj godini. Njega ste našli da bude dežurni krivac.
  • CastAway1986
    2.3k
    Ima li neko novo ime za koje još nismo čuli?
  • Mihaljević
    11.1k
    Ma pet milijuna dajte na Bakrara, ma i poboljšan ugovor. Čvančara, Onuachu, Haller samo mazanje očiju.
  • Maximo
    634

Sad će Mara...kad vi mene raz...ja dodam gas i novi igrač Dinama je...Monsef Bakrar...

EDIT: neka pati koga smeta...
  • Beowulf112
    367
    Necemo se usreciti sa Bakrarom...prosjecan HNL igrac ali ne pojacanje za nas...rotacija da ali je glupo davat 2 milje ili vise za rotaciju...i nemozemo MLS uzimat kao neko mjerilo..iskreno radije bi riskirao s perspektivnim juniorom jer na njemu nemamo sta izgubiti i mozemo samo dobiti nego s 2-2,5 milje za Bakrara
  • NORTE
    13.2k
    Marko Rog je uskoro naš igrač. ✅Dinamovapriča

Nas zanimaju samo pojačanja.
  • Jaki991
    208
    i da uzimamo MLS kao mjerilo i dalje je banana, 41 nastup i 7 golova, da našeg Špikinatora stavis na devetku u toj ligi imao bi više golova 100%
  • diebalo77
    251
    Rog baš i nije radio neku razliku
  • Kaktus Car
    832
    Malo se izlizala priča o Šporaru pa se odmah našlo novo ime igrača, koji nije potpisao za Dinamo, na račun kojega se može pisati žalopojke o transfer roku koju službeno počinje sutra?
  • Beowulf112
    367
    Ja sam i dalje misljenja da Matanovic bi odlican bio pick za napadaca...mlad je,zeljan dokazivanja...gledao bi na dinamo kao odskocnu dasku za neki drugi klub gdje bi mogao dobiti bolji ugovor a mi bi dobro zaradili...tako da sam uvjeren da bi grizao od starta...samo pitanje koliko ga cijeni eintracht...netreba zanemariti da je lani trpao u drugoj bundesligi!
  • Mihaljević
    11.1k
    Snapinsta-app-471890305-18033792227614588-1164639647387338379-n-1080.jpg
    Belinho u ponedjeljak puni 16 godina, znači bolje stavit Belinha na devetku, na neprirodnoj poziciji sa 160cm i 50kg će pokazat više nego taj Bakrar i Šporar, a uz to ćete uštedit 2 milje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions