• Žan
    299
    Ja osobno nemam nista protiv Bakrara ali ne za tu cifru.
  • GeneralNapoleon
    227

Kaj si tak kisel kaj ljudi komentiraju glasine :lol:
  • Facke
    4.7k
    Po mene bespotrebne produzenje posudbe Roga.
    Nije nam nist donesel. Ne znam.
  • Dani Olmić
    722
    Nadam se da dolazak/ostanak Roga nije znak da se Franjica ozbiljno stavlja na LB i tako odustaje od daljne potraznje
  • veselko tenžera
    3.1k
    Po mene bespotrebne produzenje posudbe Roga.
    Nije nam nist donesel. Ne znam.
    Facke

Ako ćemo tako, tko nam je donio nešto u prvoj polusezoni? Golmani? Stoperi? Bekovi? Veza? Napadači?

Imao je Kule jedan dobar period, Sučić pokoji bljesak, još je Pjaca napravio najviše, a i on nedovoljno. Kad je cijela ekipa truba, nije fer kritizirati par igrača. Roga bih baš volio vidjeti u ovom nogometu koji Cannavaro želi igrati. Ima on još dovoljno moći u svojoj igri, taktički je zreo i stabilna glava.
  • mlkaskic
    45
    Koliko god mi željeli lijevog beka, u momčadi su Bočkaj, Oliveras, Perković i Franjić. Čisto sumnjam da će se dovest igrač na toj poziciji. Kada bi se trebao naviknuti na momčad?
  • Crni86
    7k
    Marko Rog je uskoro naš igrač.Dinamovapriča

Po ovome prije mislim da je raskinuo ugovor. Ali i dalje se slazem s tobom.
  • cibona
    4.1k
    Sutra je 10.1. Nema niti napadača niti lijevog beka na vidiku, a na tim dvjema pozicijama naš sportski sektor imao je navodno "enorman fokus". Pripreme su odavno krenule, prva utakmica već je odigrana.

Ponovit ću, Franjić nije lijevi bek nego zakrpa. To se moglo vidjeti i danas, nekoliko puta u kratkom periodu je izvisio. On je prirodna šestica i dobar rotacijski igrač, nikako ne i primarni lijevi bek.
  • rioda
    6.1k
    Mislim da je dovođenje/produljenje posudbe Roga najviše motivirano time što smo u manjku s veznim igračima za LP. Čekaju nas dvije teške i presudne utakmice, a nama je rotacija žešće skraćena, Sučića sigurno nema, a Ademi i Mišić teško da će biti spremni i u kakvom-takvom ritmu.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Dinamo i Cagliari danima su pregovarali o modelu nastavka suradnje, Rog je zadnjih godinu dana bio na posudbi, Dinamo je htio nastavak posudbe do ljeta, to su u Maksimiru na kraju i isposlovali. Pola ugovora plaćat će Dinamo, pola Cagliari, a onda na ljeto slijede novi razgovori o njegovoj budućnosti. I o trajnom povratku u Dinamo!
  • hardek
    3.6k
    Znači naši ga uglavnom žele zbog LP a na Rogu je da pokaže da ga na ljeto treba ostavit za stalno. Ovo je dobar deal
  • Crni86
    7k
    Okej kuzim da nam treba za ova dva kola lige prvaka, ali da li nam stvarno dugorocno treba jos jedna osmica? Stojke,kaca,vrba, misic pa i sucic je jos tu jednu sezonu.

Puno osmica, a jedina sestica nam na lijevom beku.
  • mlkaskic
    45
    To znači da nas Rog za polusezonu košta oko 340 tisuća eura.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Marić je na članskom danu rekao da je napadač jedan od prioriteta koji će se sigurno dovesti, s obzirom da kasni, očekujem da to bude veliko ime i moćan igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions