• Crni500
    19
    Ivanusec je mozda nasa zelja,a plan b ocito Orsic,cim Orsa nesto ceka,a Ivanusec jos nije stigao. Nebi se cudio da je tak i sa cekanjem Benkovica,jer je Cannavaro stopirao prodaju dok ne vidi trenutni kadar,pa je sve na cekanju.
  • dinon7
    1.3k
    Zanimljivo mi je da niti jedan novinar koji je s Dinamom u Antaliji nemoze izvuci nikakvu informaciju po pitanju pojačanja.
  • blubach
    691
    Ako dođe Bakrar, neću prestat pratit Dinamo, trgat člansku i ko zna kakve još sve gluposti... ali ću sjedit na poslu, u tišini, i plakat. U sebi i izvan sebe. I bit ću nevjerojatno razočaran.
  • ElDorado
    1.3k
    Onak počne prelazni nabacaju bomba imena i na kraju smo sretni da je sve zavrsilo i da nisu doveki nikoga. Mbukua sam fakat htio vidit i cudio se kak lik ne dobiva nikakve prilike. Danas opet nula bodova. Jednostavno ne vidis nista u njegovoj igri i jos je spor.
    Naš scouting je naprosto očajan ili ga uopće nema.
  • Krizy
    49.6k
    Bakrar je igrač za Dinamo iz 2013.
    Novinarske gluposti.
  • austrijanac
    5k
    Inače, ti twitter kurci sa sjeverne afrike i bliskog istoka svako malo metnu da Dinamo želi nekog njihovog, no samim čudom nismo nikad nikog doveli od svih nabrojanih.
  • Nogo
    4.7k
    Možda je Orša na standbayu radi Hoxhe i njegove prodaje. Orša, Ivanušec, LB i ST i gdje bi nam bio kraj.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    Ako dovedu Oršu, onda će ovi s Facebooka misliti da im je prošla peticija.
  • Facke
    4.7k
    Decki, pa da je Bakrar neka opcija na "cekanju" to znam vec mesec dan. To sam i rekel nekim deckima v inbox koji su mi se javili. Ali nama ne treba napadac teri je zadnji put u prvih 11 bil prije par mjeseca i zabil same 4 gola u MLSu. Kakve je sad stanje u veze Bakrara ne znam.
  • Rama86
    74
    Bakrar nije pojačanje za Istru, a kamoli za nas.
    Idemo dalje, Mariću daj gas!
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Onuachu koliko sam čuo nije bio lovačka priča kao Haller ili Šporar.
    On bi stvarno došao da ga peder Jurić nije počeo stavljat u prvih 11 :lol:
    Što se tiče Bakrara,on je solidan igrač za rotaciju u Dinamu...bio je odličan u Istri i dao par lijepih golova Hajduku i Osijeku.
  • Odani Zgd
    17
    Radije i potrganog Oršu uz neki simboličan ugovor,neko iskrcati 2 mil za prinovu Bakrara...
  • Blueshadow86
    2.2k
    Idemo dalje, Mariću daj gas!Rama86

Dizelaš.
  • Hrc-Vg
    451
    Ako je izbor između toga da gledam kak se lopte odbijaju od Kuleta, ili Bakrara koji je pokazao da ima neki potencijal uz puno bolju tehniku od Kuleta, a i voli iću u dubinu, biram 2 milje za Bakrara… Ako su nesposobni naći i nagovoriti drugog boljeg napadača za te pare, daj kaj daš…
  • Paggini
    33k
    Kakav Bakrar, kakvi Bakrarči, dajte se uozbiljite
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions