• keppi
    249
    Rog se zbilja čini ok kao čovjek te također ima privrženost plavoj boji, ali smo u prvom dijelu prvenstva svi ipak od njega očekivali više. Meni je na tom mjestu svakako zanimljiv i Dantas iz Osijeka te mislim da bi se svakako trebali uključiti u borbu za njega s obzirom da mu uskoro istječe ugovor i neće trebati plaćati odštetu, a k tome ima samo 24 godine.
  • Droljo
    10.8k
    Njega ste našli da bude dežurni krivac.Mlađi referent

Nije meni on kriv za ništa. Naš je i dok god je tu uz njega sam. Ali nemrem ne vidjeti da ne zna štopat loptu. Dinamov napadač mora imat minimum tehnike baratanja sa loptom.
  • don
    9.4k
    pa dobro pošteno, samo kažen da nije. Vidit ćemo na kraju
  • keppi
    249
    Dugo se skrivalo koji je pravi pick za novog napadača, a kako je vrijeme odmicalo nama su apetiti sve više rasli te nam se sada teško pomiriti da bi to mogao biti "običan" ....svi želimo neko jače ime.
    Mi smo odlučili ozbiljan novac investirati, a nakraju se više potencijalnih imena vrte oko nekih koji kao i nemaju love za pojačanja. Ako dovedemo Bakrara ili Šporara, a netko recimo Mlakara...ne vidim baš neki veliki plus u našu korist.
  • Kruno
    550
    Iskreno sam se nadao da se Rog vraca u Italiju.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Čemu tolika negativa oko ostanka Roga na posudbi do ljeta?
    Odličan izvođač prekida,borben,odličan udarac,prodori...zahvalan igrač za rotaciju,dobro će nam doć u to sam uvjeren.
    Također,može igrat protiv Milana i Arsenala u ligi prvaka za razliku od nekog novog igrača koji ne bi mogao bit prijavljen.
    Okej,svi smo očekivali više pa tako i ja ali ode vlada negativa kao da smo vratili Tibora Halilovića a ne produžili ostanak bivšeg reprezentativca.
    Ja Rogu ne mogu zamjerit ništa kad on ide na svaku loptu kao da mu je zadnja dok neki drugi spuštaju štucne i djeluju kao napušeni na terenu.
    Nije ovo Fifa manager mode da maknemo igrača od 30 godina i odma umjesto njega ubacimo Vrbančića ili Kačavendu.
  • ElDorado
    1.3k
    Pretpostavljam da su se opcije A B C D za napadaca izjalovile pa smo sad na opciji L ili M
  • blubach
    692
    Čemu tolika negativa oko ostanka Roga na posudbi do ljeta?Maxova dijagonala

Meni osobno je problem što se onda na njega računa u veznom redu, što znači da se najvjerojatnije računa onda na Franjića na beku (jer smo inače prenatrpani u vezi). I to je debakl, što god netko rekao.
  • bongo
    978

Gledaj vezni red kroz prizmu Lige prvaka odmah na otvaranju proljetnog dijela. Franjić ne može igrati uopće, Sučić je ozlijeđen, Mišić bi se vjerojatno trebao oporaviti, a što ako ne bude mogao ni on?
  • don
    9.4k
    Meni osobno je problem što se onda na njega računa u veznom redu, što znači da se najvjerojatnije računa onda na Franjića na beku (jer smo inače prenatrpani u vezi). I to je debakl, što god netko rekao.blubach

kako si ti te dvi stvari uspija spojit?

ko će igrat protiv Arsenala? Franjić kojeg se ni ne može prijavit?
  • Mali Zeus
    14.9k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao.
  • Vratite nam Istok
    348
    Marić je na članskom danu rekao da je napadač jedan od prioriteta koji će se sigurno dovesti, s obzirom da kasni, očekujem da to bude veliko ime i moćan igrač.Keyser Soze

Od Marića više ne očekujem ništa.
  • njurci10
    26
    budimo realni, ako je Franjić debakl I to za HNL, onda možemo zatvoriti klub i reći doviđenja.
    Pa ne igraju u hnlu Messi,Ronaldo itd.
    Za HNL je sasvim dovoljno bitno je da se riješi lijevi bek na ljeto. Do ljeta to prolazi bez problema sa Franjićem
  • Jos-Optimus
    3.7k
    možda najbolje da otkažemo Roga, Rileta, Kulenovića, Maxa i Nevistića pa neka LP igraju kadeti.

Nevjerovatna je razina intolerancije na naše dečke, a strance ste voljni čekati do sudnjeg dana. Ja sam uvjeren da nam Rog može dati puno više, davao je naznake toga, ali trenutak u kojem je konačno dobio priliku je bio užasan i svi su bili van ritma i forme.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Rog opasno kasni u duele, svaki drugi start mu je potencijalni zuti karton. Ofanzivno ionako ne igra otkako je otisao iz Dinama, nesto sitno je igrao u Napoliju, ali u Caligariju ne, a bio je pravi macak ofanzivno.
    Ako ga je Cannavaro blagoslovio neka ga, nadam se da moze bolje od ovoga sto je do sada odigrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions