• Noel
    8k
    Cordoba i Stojković danas za svaku pohvalu. Zanimljivo Stojke je sličnu tekmu odigrao protiv Varaždina zadnje kolo prije stanke sa Mbukuom na desnom krilu. Vidi se da je Stojke klasa. Samo da ga zdravlje posluži.
  • Nino Bule
    15.2k
    Jesam ja lud ili je Oliveras bio ok?Borovljanin

Ja bi rekao i dobar, bio je malo preagresivan i napravio nepotrebnih faulova al razumijem ga
  • blue heart 72
    2k
    Svaka čast svima koji mogu procijeniti nastup Oliveirasa. Zaključiti da li je zadovoljio ili nije, na osnovu odigranih desetak minuta je za pohvalu.
  • Marley
    2.6k
    i ja ga totalno razumijem. Zamisli koliko se silno zelis pokazati, u njegovoj situaciji.
  • Nino Bule
    15.2k

Primio je dovoljno puta loptu da vidis da ima rjesenja na terenu i da zna igrat s loptom, u obrani ne znamo kakav je jer se igralo u 3 5 2, i ne dugo, vjerujem da ce dobit do kraja priprema jos neke minute, ako bog da i poluvrijeme
  • blue heart 72
    2k
    Da, ali je i djelovao dosta izgubljeno na terenu. Na trenutke kao da nije znao koja mu je točno uloga na terenu
  • Borovljanin
    149

Znači ipak možeš suditi o njegovom nastupu iako je odigrao kratko? Nitko nije pisao ovdje je li on starter za Dinamo na temelju viđenog, nego samo kako je odigrao ovo što je odigrao. Je li bilo ok ili manje ok
  • blue heart 72
    2k
    jedno je suditi o nekom dojmu, drugo je donositi neke konkretnije zaključke
  • ElDorado
    1.3k
    Ja sam vidio da je Mmaee rupetina ne znam kak vi
  • austrijanac
    5k
    Neki su uspjeli nakon 45 minuta lošim ocijenit klinca koji je 2007 godište te bio uvjerljivo najmlađi na terenu.

Svaka čast doktori, UEFA čeka vaše doktorate da im pošaljete.

Mali je, u skladu s okruženjem i svime, odigrao pristojno.
  • Paggini
    33k

I to si napisao dva puta!!! :lol:
  • Nino Bule
    15.2k

Konkretni zakljucci ne, da je zasluzio jos 30 min u sljedecoj utakmici da ga vidimo, zasluzio je, a naravno da ce perkovic i franjic bit ispred i danas dobit vise minuta
  • Orc123
    9.7k
    Cordoba i Stojkovic odlicni danas....sviđa mi se na trenutke vidljivi potpisi trenera....visoki presing itd...ima tu puno dobrih stvari...ims i losih ali se da raditi na tome. Jasno ko dan da nam fali napadac jer Kulenmeni ide sve losiji i losiji...
    L. Beka necu ni spominjat...ovo sve su krpanja i nista vise.,
  • Izet Hajrović
    3.2k
    Meni nije jasno kako su neki uspjeli zaključiti da je RPG bio nezainteresiran? Išao sam pogledati sažetak još jednom jer nisam imao takav dojam i nemam ga niti sad. Vraćao se u obranu, jednu je grešku samo napravio kad se lopta izodbijala pa ovi jurnuli u kontru. Prema naprijed presjekao loptu prije udarca Mbukua, pokušavao nešto izigrati s Mbukuom, a uspjelo mu je ono na kraju dupli pass s Kačavendom ako se ne varam gdje se ubacio u šesnaesterac i asistirao Špikiću koji to, naravno, nije zabio. Ako se sjećate one stative nakon kontre Shakhtara, RPG se u trku vratio skupa sa stoperima i on je izbio onu loptu u korner. Stvarno ne vidim znakove nezainteresiranosti, a pogotovo se ne može reći da je bio loš.

Isto mi nisu jasni komentari oko Šunte, dečko odigrao sasvim korektno, čak mi ostavio bolji dojam od Kačavende koji je bio nevidljiv, a Šunta je taj koji se od veznjaka nudio i pokušavao nešto razigrati. Definitivno ogroman potencijal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.