• Jurki
    14.3k
    ali me baš neugodno iznenadio sa svojim beskičmenjaštvommali M

Cak sam s ovim vise razocaran nego s rezultatima u Hnlu. Bil sam uvjeren 100% da bu pritegnul sve fanove bolikurcine u svlacionici.
    To je napravil u prvom mandatu i koji mu se k desil da su ga sad vozali ko mladoga majmuna vjerojatno nikad nebumo saznali.
    I taj dan kad je dobil otkaz, nije mi ni malo bilo krivo, vec mi je bilo zbog 3 izgubljena mjeseca i hrpe eura koje smo skurili.
    Dopeljaj ti stranca kojeg boli k za Petka, Rileta, Ademija, Janka ili Stanka i nek ih gazi do besvjesti ako se zajebavaju na tekmama.
    Za te pare koje su placeni treba izbiti iz njih bolikurcinu za sva vremena.
  • Nino Bule
    15.2k
    Ja isto ne mogu prezalit da se nije fabiju dovelo selahija za ovakav hnl nogomet
  • Crle
    636
    U utakmicama koje si nabrojao i pod tim trenerima ja ni tada nisam vidio neku ideju i jasni plan igre već upravo ovo što si napisao: dobra igra inspirirana pojedinim igračima i njihovom individualnom kvalitetom. Ne toliko timskim organiziranim radom.

Što se Monaka tiče je zapravo idealna utakmica za igru koju Bjelica preferira. No sa tom igrom dugoročno nemamo koristi što se je i pokazalo u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.