• Nogo
    4.7k

Stojke ubio danas! Moglo bi biti ovo njegovo proljeće.
  • Mr Anderson
    9.4k
    ako ce Rile i RPG ovako igrati, bih rado vidio Mikica jer stvarno tesko da moze puno gore. Neki imaju jednaku averziju prema mladim igracima kao drugi fetis za isteGeneralNapoleon

Neki izgleda imaju averziju prema iskusnim igračima pa lupaju napamet.
  • CastAway1986
    2.3k
    Solidan početak priprema , Galešić ako ovako nastavi biti će sigurno član prvih 11.
    Filipovic isto jako dobre intervencije, Hoxha treba manje cariniti loptu i u slučaju povratka Ivanušeca ja bi ga prodao.
    I za one što krive Ristovskog za prvi gol nek odgovore zašto Cordoba ne drži svoju poziciju nego se uvlači u sredinu i ostavlja desnu stranu praznu
  • Zg123
    806
    Pa desnu stranu je pokrio Stojkovic, ako pozorno slusas Stojkovic mu kaze “stay in the middle”.
  • Nolifer
    9.1k
    Bome da bi riječ rekel, još jednom gledam bombu i nemrem vjerovat, da su konačno krenuli pucati po golu!
  • chago13
    73
    Bolje 2-3 Guinessa
  • PlaviDuh
    104
    Ono kaj sam ja danas videl...
    Stojkovic - mora biti startnih 11
    Pavic - solidan
    Franjic - ne bi trebao biti doveden na LB (Taylor) već na šesticu
    Kulenovic - treba u rotaciju
    Rpg - los, nezaintersiran
    Mmae - los pregled igre al opet bolji od Torrentea
    KTC - na razini, jedan od boljih stopera na raspolaganju
    Ristovski - ponovno problematičan kod defanzive i centaršuteva
    Hoxha - vrlo dobar, možda pomogne da se proda

Svakako, dobitnik ove utakmice je Stojke, gubitnik RPG

Dovest pod hitno LB i napadača
  • GeneralNapoleon
    227

Ne znam gdje je logika kad ova dvojica ne igraju nis posebno. Danas doslovce jedni od najlosijih. To je po meni cinjenica.

Pa mi nije jasno zasto je averzija prema iskusnima reci da treba probat Mikica kojeg doslovce nismo vidjeli. A bio je dobar na pripremama, osim jedne tekme.

Apsolutno sam protiv da se zatvara mladim igracima pausalno mijesto jer imamo iskusnije. Jedino to je averzija prema mladim igracima. A dabe ti iskustvo ako igras za k.

Trebaju igrat najbolji. Al da bi se moglo to uopce procijenit trebali bi svi i igrat. Pa evo svi mislili da je Filipovic drvo a sad ispada da cak zna branit.
  • veselko tenžera
    3.1k
    Ono što sam vidio par puta je da nam cijela ekipa u fazi obrane stoji kompaktno u nekih 30ak metara od zadnjeg igrača do špice. Već je to pomak nakon brojnih utakmica gdje smo bili razvučeni po 70 metara od zadnje do prednje linije.

Vidi se ideja i sviđa mi se. Rano je za ozbiljnije zaključke, samo zdravlje i nastaviti s radom!
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Po viđenom RPG se nece naigrati kod Cannavara,jako loše taktički stoji na terenu,Mmae bolji govor tijela nego u prvom mandatu, al ima dosta problema sa dubinskim loptama.

Galešić jako dobar na lopti, obečavajuć debi.

Ova tekma mi je promjenila mišljenje da nam je čak napadač primarniji od lijevog beka u ovom prijelaznom roku.

Ozbiljan napadač.
  • Paggini
    33k
    Nisam gledao drugi dio, kakav je mali Šunta bio? Oliveras?
  • Dinamouberalles
    238
    sunta nedorecen, Olivieras sasvim ok
  • don
    9.3k
    kakav je mali Šunta bioPaggini

Ok, niti smrdi niti miriši

Oliveras?Paggini

također, zeleno.
  • DiddyGuela
    2.6k
    Nije to danas izgledalo ne znam kako dobro ALI definitivno se moze reci da se vec u prvoj pripremnoj utakmici vidi jasan potpis trenera. To mi je u ovoj fazi priprema bitnije nego da smo napunili protivnika
    5:0

Ima tu jos puno posla za trenera i igrace ali pocetna ideja se vec sada moze prepoznati.

Od igrace najpozitivnije iskocili Stojkovic,Cordoba,Pavic.
  • K3p
    185
    Dao bi rpg-u još kredita, jer na svojoj/ovoj poziciji gotovo da i nije igrao otkad je došao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.