• Kaktus Car
    832
    Poznato je da na zimu, usred sezone, klubovi jedva čekaju u bescijenje pustiti svoje igrače.

Nije pitanje samo naći igrača koji je pojačanje, a ne popuna, treba se onda dogovoriti i uvjete i s igračem i s njegovim trenutnim klubom. To nije nešto što ni najbogatiji klubovi rješavaju u jednom danu.
  • GeneralNapoleon
    227
    Bolje bi bilo da im ne pada na pamet dovodit Bakrara, a kamoli dat preko 2 milje za njega.
  • ElDorado
    1.3k
    Stvarno nemam apsolutno nista protiv Marica uostalom svaka cast na riziku s Canavarom al ok smo se opet vratili na Bakrara onda fakat ne zimku…. Kaj mi mozemo dovesti samo nama poznate igrace??
  • Jurki
    14.3k
    ne znam bas al je pametno acc na twitteru sa 11k pratitelja uzimati kao relevantne izvore.

Al ak se dopelja Bakrar - los izbor.
  • ElDorado
    1.3k
    a ne znam ni ja svi se kačimo za neke objave
  • Keyser Soze
    11.5k
    Ne želim vjerovat da hoćemo Bakrara.
  • mlkaskic
    45
    Igrač vrijedi 800 tisuća eura, nije imao dobru sezonu, a navodno je odbijeno 2 milijuna eura? Patka.
  • Crle
    626
    Da li mu je Zahavi menađer? :rofl:
  • emreli21
    127
    Nije patka, Dinamo ga zeli. Ali to bi bila posudba s pravom otkupa za 2 milje (ako bi dinamo to htio na kraju posudbe). Ameri zele odmah transfer, Dinamo ne da odmah dve milje.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Bila bi najjača stvar ikad da nakon svih ovih kapitalaca koje smo htjeli uzmemo njega i da umjesto Ivanušeca dovedemo Oršića.
  • Dzoni
    937
    Pa mi svakim idućim danom ciljamo sve gore i gore napadače. Ne želim ni znat tko je idući u kog se interesiramo.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Od Hallera, Shpendija i Čvančare do Šporara i Bakrara. Kakav downfall.. Ne vjerujem da je Bakrar taj igrač čije se ime uspjelo sakriti od javnosti i mislim da će se ipak novesti neko puno bolje ime.
  • don
    9.3k
    Pa mi svakim idućim danom ciljamo sve gore i gore napadače. Ne želim ni znat tko je idući u kog se interesiramo.Dzoni

ne ciljamo gore napadače, nego twitter profili ciljaju vas koji se pecate na ovakve vijesti.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Sad se Šporar i ne čini kao loš izbor. Kakav Bakrar.
  • Noel
    8k
    Mislim da je ovo čista glupost za Bakrarra. Pa do jučer se po medijima provlačilo da iz kluba poručuju da se u napadu očekuje napadač dostojan Dinama. Kapitalac. Da su htjeli Bakrrara ili nekog sličnog doveli bi ga još prošli tjedan i bio bi tu na početku priprema..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions