• modri-kibic
    177

Brojao sam točke i paše Ramon
  • CastAway1986
    2.3k
    Tironi piše da je Cvancara bio opcija ali da se klubovi nosu dogovorili, po meni jako dobar napadač iako ga ne ide baš ove sezone u Bundesligi
  • Hectorharatti
    245
    Cvancara bi bio Top. Šteta što nije uspijelo.
  • bluelions
    343
    Tironi piše da je Cvancara bio opcija ali da se klubovi nosu dogovoriliCastAway1986

Malo nerealno mi zvuči, došao je prošle sezone u transfer od 10 mio €.
    Jedino je posudba moguća.
    Takav igrač se trebao skautirati kada je tek došao u Spartu Prag, ili čak prije.
  • DiddyGuela
    2.6k
    Nekako mi je nakon svih najava krajem polusezone ovaj prijelazni rok opet nekako spor i neaktivan.

Galesic i Franjic, Ok... Galesic je tu update, Franjicevo mjesto u sastavu je za sada misterija. L. bek, šestica, popuna umjesto Roga?? U svakom slucaju za razliku od Galesica on nije instant igrac za prvih 11.

Jos uvijek cekamo L. beka koji bi pojacao obranu, krilo i nekakvog napadaca najmanje za rotaciju. Puno se imena spominje, Ivanusec je navodno korak do Dinama vec tjedan dana...ali cinjenica je da mi danas igramo prvu pripremnu utakmicu a nismo osigurali ni 50% pojacanja koja nam trebaju.

Pricalo se da bi na pripremama trebali imati priblizno definiran sastav sa pojacanjima. Nastavak prvenstva je blizu, drugo kolo gostujemo u OS gdje nemamo pravo na kiks.
  • CastAway1986
    2.3k
    piše se da su i razmatrali posudbu jer ga Borussia Moenchengladbach želi poslati negdje gdje će igrati u kontinuitetu Al zbog nečega je sve propalo
  • don
    9.3k
    Malo nerealno mi zvuči, došao je prošle sezone u transfer od 10 mio €.bluelions

pa posudba, takve igrače i tražimo.
  • ElDorado
    1.3k
    Izgleda da ne zelimo posudbe bez prava otkupa sto mislim da je ok.
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Nismo imali para, sad imamo...nije lako dovesti kvalitetu, a rasipati novcem se ne možemo. Evo ti si jedini pametan pa bi sve riješio za 2 dana. Stalno si negativan, stalno gledaš unazad. Kakav krvavi Barišić, Trabzon ga se rješava, ali nama bi bio dobar? Ok, rekao si 25 puta da bi ti Barišića, shvatili smo, shvatili smo i da ne voliš SD-a, ajde dalje
  • emilperska
    7.5k
    Ok, rekao si 25 puta da bi ti Barišića, shvatili smo, shvatili smo i da ne voliš SD-a, ajde daljeJos-Optimus

Ja nigdje nisam rekao da sam ja fan Barišića niti da ga želim u Dinamu. Rekao sam da se vi FM likovi koji ste veliki fanovi Olivaresa, Ogiware, Ukrajinca, Sose i ostalih likova koje je doveo naš dragi SD, toliko s visoka gledate na Barišića kao da smo prije njega na beku imali Robertsona, a ne Ogiwaru i Bočkaja. Ne znam od kud ta fiksacija da kraj raznih pokemona koji su prodefilirali na toj poziciji se toliko sprdate s tim likom..

shvatili smo i da ne voliš SD-a, ajde daljeJos-Optimus

Mogu ja bit fan ili ne fan. Nemam ružičaste naočale kao ti da nakon 6mj mislim da će Olivares bit igrač za Dinamo. Može biti igrač za belu na pripremama i vamos..
    Ali samo ti sebe tiješi: Olivares će biti igrač za prvu ekipu Dinama i sve je super :)
  • Kaktus Car
    829
    kriloDiddyGuela

Čekaj, zakaj se sad opet krilo čeka? Krila trenutno ima viška (posebno s obzirom da se u Europi često igra bez krila). Kako smo sad opet došli do toga da treba još krila nakon što su dovedena 3 na ljeto?
  • ShanKu
    1.2k
    Kaj kažu na Zoni Al Jazira, jel Mierez krenul prema Zagrebu ili Turskoj? :smile: možda je on taj
  • GeneralNapoleon
    221

Vjerojatno jer su krila toliko kvalitetna da se ozbiljno moze zastupat stav da svima omiljeni Spika treba startat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions