• E46
    1.1k
    tko je to rekao?
  • don
    9.8k
    a na čemu je zapelo - nije poznatoNogo

a možda i nije zapelo? :nerd:
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Strpite se do petka… Ivanusec i…..dzg717
  • E46
    1.1k
    a tko je dzg717, novi insajder ili sta, @Miro Vugrineca ima li sta novo daj nam nade nakon tekme
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Zato sam i postavio upitnik na kraju rečenice. Ako netko zna da da konkretan odgovor, a za napadača se već negdje vrtilo da dolazi do kraja tjedna.
  • austrijanac
    5.2k
    Samo miro i niko

Drugi me ne zanimaju
  • Dudu9
    1.4k
    Lijevi bek i napadač su već trebali bit na pripremama, na kraju ili neće niko doći ili u zadnji tren bez određenih priprema, zakopan za klupu i čekati ćemo svi njegov ulazak u formu i uigravanje sa suigračima
  • Droljo
    11.4k
    Lijevi bek i napadač su već trebali bit na pripremama, na kraju ili neće niko doći ili u zadnji tren bez određenih priprema, zakopan za klupu i čekati ćemo svi njegov ulazak u formu i uigravanje sa suigračimaDudu9

Jesi ti sad sažeo upise 70% forumaša u nazad mjesec dana ili je to tvoje mišljenje?
  • sport
    4k
    Kako bi svi bili zadovoljni molim svaki dan dva nova igrača po mogućnosti po željama forumaša,ukoliko se ne pokažu dobrim već na zagrijavanju odmah dati ispisnicu.
  • Dudu9
    1.4k
    to je posao SD koji opet neće na vrijeme popunit kadar pa če se desiti slučaj Mbuku, igrač koji ne prođe pripreme čekaš njegovo vrijeme prilagodbe a zapravo nemaš ga
  • Kaktus Car
    878
    Poznato je da na zimu, usred sezone, klubovi jedva čekaju u bescijenje pustiti svoje igrače.

Nije pitanje samo naći igrača koji je pojačanje, a ne popuna, treba se onda dogovoriti i uvjete i s igračem i s njegovim trenutnim klubom. To nije nešto što ni najbogatiji klubovi rješavaju u jednom danu.
  • GeneralNapoleon
    427
    Bolje bi bilo da im ne pada na pamet dovodit Bakrara, a kamoli dat preko 2 milje za njega.
  • ElDorado
    1.5k
    Stvarno nemam apsolutno nista protiv Marica uostalom svaka cast na riziku s Canavarom al ok smo se opet vratili na Bakrara onda fakat ne zimku…. Kaj mi mozemo dovesti samo nama poznate igrace??
  • Jurki
    14.5k
    ne znam bas al je pametno acc na twitteru sa 11k pratitelja uzimati kao relevantne izvore.

Al ak se dopelja Bakrar - los izbor.
  • ElDorado
    1.5k
    a ne znam ni ja svi se kačimo za neke objave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions