• emreli21
    126
    igrao je za dva kluba već ove sezone, tako da ne može igrati i za dinamo.
  • Hectorharatti
    245
    Volio bi ja Miereza al da se odrekne 3m plaće koje sad ima .. mislim da je to malo nerealno.
  • Kaktus Car
    829

Aha, cmizdrilo se za Pjacom kad je otišao u Rijeku, a sad odjednom nakon pola sezone nije dovoljno dobar ni za HNL...

A Cordoba i Mbuku su u malo prilika koje su dobili pokazali potencijal. Sigurno dovoljno da bi dobili bar mali postotak minuta koje je dobio Špikić da demonstrira svoje sposobnosti prije nego ih se otpiše.
  • wolfgang14
    1.8k
    Volio bi ja Miereza al da se odrekne 3m plaće koje sad ima .. mislim da je to malo nerealno.Hectorharatti

Mierez je katolik, skroman je i vjerujem da bi prije odabrao obitelj nego tih 3M. Ne znam jesu s njim tamo, ako jesu, ljepše im je u zagrebu nego tamo svakako
  • Paggini
    33k
    Lik je i odabrao 3 milijuna zbog obitelji...
  • GeneralNapoleon
    221

Pa osim Pjace realno sve u 10 deka za sada. A s time da ne igramo sa jednim krilom nego sa dva, nije cudo da ni neki jos i krilo :lol:
  • wolfgang14
    1.8k
    Lik je i odabrao 3 milijuna zbog obitelji...Paggini

Misliš da mu ne bi bilo dosta pola milje godišnje da ugodno žive :brow: Mislim ovisi sve o karakteru igrača. Vidiš kako je raketinoj ženi bilo dosta pustinje pa je odlučila u split i odbila 15M. Nije sve u parama

EDIT: a i budimo realni, Mierez bi bio danas u dinamu da ovi u osijeku nisu cigani. On je htio doć
  • Kaktus Car
    829

Naravno, jer je isti uzorak za donositi zaključke o dva igrača koji su došli ove sezone u novu ligu, novu državu i dobili jako limitiranu minutažu i Špikića koji igra četvrtu sezonu i ima 144 nastupa za Dinamo...
  • Hectorharatti
    245
    . Samo što je Rakitić kroz Život zaradio 80-100 miliona. Ne budi naivan Prijatelju.
  • Dumitru Mitu
    21
    Cordoba i Stojković zasad izvrsno a Franjić mislim da to neće biti dobro na LB u prvih 10 min 3 puta ispao
  • Infinity
    17.1k
    Franjić mislim da to neće biti dobro na LB u prvih 10 min 3 puta ispaoDumitru Mitu

Mozda ce zvucati ruzno sto cu to reci, al ovo je dobro. Koliko puta smo krpali pozicije i ta krpa bi uglavnom razvalila prvu utakmicu ili par njih, pa bi odustali od pojacanja. Franjic danas los na beku? Top! Ako su u klubu do sad mislili da cemo mozda nekako gurati bez pravog lijevog bocnog, sad su vidjeli da su se zeznuli. Ocekujem pojacanje.
  • Žan
    297
    Eguinaldo iz Shakhtara strasan igrac a nije prvotimac, mozda pojacanje u Turskoj nademo.
  • Droljo
    10.8k
    Volio bi ja Miereza al da se odrekne 3m plaćeHectorharatti
    To može i ovod dobiti. Kroz 4 godine doduše.
  • dinon7
    1.3k
    Ako je Franjić taj za LB, po meni je to sasvim u redu. No napadač se jednostavno mora dovesti. Bez Brune smo kao bez vode u pustinji. Mariću, ubrzaj to malo da se stignem momak uigrati s momčadi
  • Facke
    4.7k
    Nikakav Franjic na levumu beku. Tu nam treba kvalitetne resenje. Nije levi bek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions