• Majki2111
    3.6k
    :rofl: :rofl: Ma nije ona za to. Ona je više ovako za kazališta.
  • masacusec
    4.3k
    Prva snježna kraljica 2005. Nas 10ak se skupilo, dobili one sponzorske karte džabalesku. Svi nabrijani, ali sve zaboli kuki za skijanje. Naravno, ekipa se ne zna ponašati...Janica fulala vrata, zauzvrat gađanje grudama dok se penjala žičarom...debilizam teški, redari smiruju situaciju. Ekipa gruva, nigdje nemreš srediti cugu....taman se otrezniš, a temperature padaju, nervoza raste. Želimo ići dolje u grad, ZET-ovaca nema i pjegice 3 sata se spuštali...
    Uglavnom, kad si jebeni mulac od 18g, baš si idiot!
  • Mr Anderson
    9.4k
    Gledanje skijaških utrka uživo mi je inače nešto neshvatljivo, pogotovo uz stranu staze. Išao sam samo jednom s ekipom na Snježnu kraljicu samo zato jer sam dobio 4 VIP karte prek firme koja je tada bila jedan od najjačih sponzora. Naravno da smo maksimalno iskoristili blagodati VIP salona i malo je falilo da nas izbace. Utrku nismo ni gledali.
  • Droljo
    10.8k
    nije ga otpuhao, nije ga slomio, nije zavrsilo 9:0 ko Dinamo"Dinamosaur

Uff kako me naživcirao da sam mu spreman zidarsku jednu zaljepit odgojno obrazovnu da zna za ubuduće! Mamu mu šabansku. Ja koji sam miran i staložen. Fuj smeće. I bilo je 9:2 kretenu
  • Lihtmašinac
    387
    U ime današnjeg dana prije 106 godina dragom Međimurju i svim Međimurkama i Međimurcima dobre volje čestitke i jedan ponosan - živeli i zdravi i veseli nam bili!

Reveal
    Reklo bi se, iz rubrike "Na današnji dan", heh. Za moj se ukus u javnosti puno premalo govori o Badnjaku 1918. i 9. siječnju 1919., kad su naši preci prvo vojno, a onda i politički na jedan fakat zadivljujući način jedan vrli komadić hrvatske zemlje službeno vratili matici Hrvatskoj. U Drugom su nam ratu vjekovni neprijatelji hrvatstva taj komadić hrvatske domovine ponovno pokušali oteti, ali nije im pošlo za rukom, jer su nam ga s krajem tog rata bez pogovora morali vratiti. Tako onda taj 9.1.1919. praktički do danas stoji kao jedan znameniti i bitan trenutak hrvatske povijesti, jer su se tada, u kaosu i košmaru nastalom nakon Prvog svjetskog rata, Hrvati iz svih regija domovine nakon dugo vremena opet sasvim sami i bez ičije pomoći organizirali da provedu jednu odvažnu domoljubnu akciju. Fora oko cijeli stvari leži u tome da je za tu obranu sjevera hrvatskih zemalja svijet i sve tadašnje kakti "prijatelje Hrvata" boljela briga. Hrvatu tada nije htio pomoći ni onaj s istoka, ni onaj sa zapada, dok nam je vjekovni neprijatelj držao lijepe komade zemlje u šaci, pokvarenjački ih smatrajući svojim. Naš je narod trupe, strategiju i diplomaciju tih dana organizirao sam, bez obzira na okolišanje službene politike u regiji i na kontinentu. I naš je narod tada svima u inat, a najviše prljavom Mađaru, prvo 24.12.1918., a zatim 9.1.1919. pobijedio. Ne znam za druge, ali mene to baš ispunjava nekim ponosom i srećom, hebga. Prelijepo hrvatsko Međimurje je na Božić 1918. bilo oslobođeno mađarskog okupatora, a od 9.1.1919. opet i službeno ucrtano u granice onog što se smatralo hrvatskim krajem.

E, sad, kaj Međimurje, osim po toj domoljubnoj liniji, ima veze s ovim forumom? Da, taj je kraj poznat po lijepim i sposobnim ženskama, vrijednim i hrabrim muškima, osebujnoj prirodi, finoj klopi, posebnoj glazbi, ali bome i po velikoj dinamovštini! Privrženost i vjernost međimurskog kraja plavoj boji između ostalog dobro opisuje činjenica da se do dana današnjeg među prvih deset igrača s najviše nastupa za naš klub nalaze čak tri rođena Međimurca: Ladić, Čeči Bogdan i Drago Vabec! Živeli, dečki!

• DrawTube
    5.8k
    Definitvno trebamo poraditi na dinamovstini u Međimurju. Plava noć u Čakovcu bila bi top.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.