• Majki2111
    3.6k
    :rofl: :rofl: Ma nije ona za to. Ona je više ovako za kazališta.
  • masacusec
    4.3k
    Prva snježna kraljica 2005. Nas 10ak se skupilo, dobili one sponzorske karte džabalesku. Svi nabrijani, ali sve zaboli kuki za skijanje. Naravno, ekipa se ne zna ponašati...Janica fulala vrata, zauzvrat gađanje grudama dok se penjala žičarom...debilizam teški, redari smiruju situaciju. Ekipa gruva, nigdje nemreš srediti cugu....taman se otrezniš, a temperature padaju, nervoza raste. Želimo ići dolje u grad, ZET-ovaca nema i pjegice 3 sata se spuštali...
    Uglavnom, kad si jebeni mulac od 18g, baš si idiot!
  • Mr Anderson
    9.3k
    Gledanje skijaških utrka uživo mi je inače nešto neshvatljivo, pogotovo uz stranu staze. Išao sam samo jednom s ekipom na Snježnu kraljicu samo zato jer sam dobio 4 VIP karte prek firme koja je tada bila jedan od najjačih sponzora. Naravno da smo maksimalno iskoristili blagodati VIP salona i malo je falilo da nas izbace. Utrku nismo ni gledali.
  • Droljo
    10.7k
    nije ga otpuhao, nije ga slomio, nije zavrsilo 9:0 ko Dinamo"Dinamosaur

Uff kako me naživcirao da sam mu spreman zidarsku jednu zaljepit odgojno obrazovnu da zna za ubuduće! Mamu mu šabansku. Ja koji sam miran i staložen. Fuj smeće. I bilo je 9:2 kretenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.