• Dino
    3k

Meni se cini da se dosta koristi taj izraz kad za nekog zelis rec da je kompletna osoba. Barem sam ja tak shvatio :sweat:

Ono neko je uspjesan na poslovnom, obiteljskom, obrazovnom putu, ima ideale i moral kojeg slijedi. Tak nekaj…
  • mali M
    6.2k
    ima ideale i moral kojeg slijediDino

Majki nam je teški ljevičar, nema tu kod njega morala :rofl:
  • Dino
    3k

A cuj, nije za sebe reko da je kvalitetan, neg za Pagginija hahahah
  • Nolifer
    9k

Zaboravio si metnut #noHomo ili ipak ne? Hahah

:joke: :lol:
  • Majki2111
    3.6k
    Ovo kaj je Dino napisao. Kompletna osoba. Koji radi na sebi. Koji primjenjuje koncept cijeloživotnog učenja. Ostvarena osoba. Obrazovana, školovana. Elokventna.

Koji je svjestan svojih kvaliteta. Koji ima svoje ciljevr i stremi ka njima.
  • Marley
    2.6k
    @Majki2111 zanimljivo, nisam nikad o tome tako razmisljala vidis.

Na pojam kvalitetno/ili ne, prva asocijacija mi je na materijalno. Mobitel. Hrana. Odjeca. Kozmetika. Namjestaj. Parketi. Bla bla.

Isto tako, provedeno vrijeme, medjuljudski odnosi, mogu biti ne/kvalitetni.

Ali za ljude mi je to prilicno pojednostavljeno u glavi, kao covjek ili si okej ili nisi, ukratko haha.

Npr.osoba moze biti visoko obrazovana, inteligentna, uspjesna u svemu, elokventna, karizmaticna itd. A da je istovremeno govno od covjeka. Meni to nije kvalitetno :grimace:
  • Majki2111
    3.6k
    E da vidiš ja sam tupo glupo za ljudske odnose. Velika većina ljudi mi odgovara. Razumijem kad je neko makijavelist i pragmatik iki sebičan ili nepravedan. To mi je nekako očekivana vrijednost. Jako teško primjetim manu kod nekog čovjeka. Ali odmah primjetim vrline.

Ti si vjerojatno puuuno iskusnija u ljudskim odnosima i bolje primjetiš te stvari kad je neko govno od čovjeka.

Ne bih nazvao ludim nekoga koji mi kaže da sam naivac.
  • Dino
    3k
    Npr.osoba moze biti visoko obrazovana, inteligentna, uspjesna u svemu, elokventna, karizmaticna itd. A da je istovremeno govno od covjeka. Meni to nije kvalitetno :grimace:Marley

E ali ta osoba onda nije kvalitetna, nije kompletna. Barem ne po onoj definiciji koju sam ja shvatio. Ljudske vrijednosti su na prvom mjestu i onda slijedi ovo nabrojano. Valjda :grin:
  • Majki2111
    3.6k
    Moglo bi se reći tako. Slažem se.
  • Majki2111
    3.6k
    A za ovo. Ma nije. Ja se još uvijek razvijam. Mentalno i iskustveno. Ekonomski mislim da jesam više lijevo. Mislim da nisam za kapitalizam i slobodno tržište. Al velim to se može promijenti. Imam tek godinu dana radnog iskustva. I to ne neki bajni poslovi.

Al za nacionalne stvari. Mislim da sam centar. Konzerva sam za druge kulture. Volim svoj grad. Hrvatstvo? A ono, jesam Hrvat, al se ne dičim time. Na ratištu se ne vidim. Bio bih čovjek manje. Osim možda za naš grad. To bih branio. Naravno uz prethodnu obuku. Nisam nikad ormar složio, kamoli pušku držao. Jedno samo zračnicu, I to neuspješno.
  • Hnlovac
    1.4k

Majki, bi li ti u obrani Zagreba bio pjesadija, snajperist, protuzračna obrana ili nekaj četvrto?
  • mali M
    6.2k
    3. Vizažistička bojna
  • Marley
    2.6k
    Ljudske vrijednosti su na prvom mjestu i onda slijedi ovo nabrojano.Dino

Pa Majki ih nije spomenuo pa nisam znala jel slucajno ili namjerno :sweat:
  • Majki2111
    3.6k
    A ne znam
    :rofl: :rofl: :rofl: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Dobraaaaaaa. Ja ću stavljat onu šminku na obraze kaj se zna po filmovima vidit. Zelenkaste linije. Naši vojnici će najljepše izgledat od svih. Tu je moj doprinos. :rofl: :rofl: :rofl:

Nisam jer mi je instinkt naivan. U početku smatram da čovjek ima dobre namjere. Nisam se još opekao u tom kontekstu. A ako se pokaže suprotno, to prihvatim, al ne etiketiram čovjeka kao za zločestog.
  • Mr Anderson
    9.3k
    kamoli pušku držao. Jedno samo zračnicu, I to neuspješno.Majki2111

Hahaha...daj pojasni malo. Jesi je neuspješno držao ili pucao iz nje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.