• Blueshadow86
    2.2k
    Sve si dobro rekao. A kad sam ja jučer o tome govorio, onda su mi raznorazni pokemoni rekli da se skuliram, da se opustim i da dišem duboko. Pametnije odgovore nisam ni očekivao.
  • Paggini
    33k
    2 milje za Arbera ako iskamčimo, pa neka netko kaže da nemamo lukave prepredene prodavače u upravi! Još i Špikića za doslovno bilo šta da se proda, mogao bi neki spomenik se izgraditi ispred stadiona hehe samo razmisljam naglas
  • Dinaminjo
    1.2k
    Jos ce Hoxha otplatit i sebe i Jakirovu placu..
  • don
    9.3k
    I izmišljanje nekih priča o napadačima po kojima se daliban uglavnom posere .Maxova dijagonala

a Daliban je referenca za točno šta?
  • Noel
    8k
    Lik si je hladno napravio 42 profila ovdje... s jednim se sam sa sobom argumentirano raspravlja sa drugim sam sebe hvali i podržava.. Strašno..
  • Crni86
    7k
    Nakon što je ponuda Leccea od 1.5 milijuna eura za Arbera Hoxhu odbijena, talijanski prvoligaš sprema novu ponudu za krilnog napadača Dinama. Talijanski Calciomercato piše da će uskoro biti dostavljena Dinamu, ali i da u Italiji očekuju pozitivan odgovor hrvatskog prvaka.skener

Nije li u nasim medijima bilo pisano da lecce nudi posudbu?
  • emilperska
    7.5k
    da se nadaju uskrsnuću Oliverasa na lijevom beku.Maxova dijagonala

:love:
  • blue heart 72
    2k
    Koliko god mi podcjenjivali Hoxhu, ipak se radi o reprezentativcu države koja je igrala na prošlom EP-u, a i sam Arber uopće nije tamo loše odigrao. Tako da bi se po meni moglo za njega izvući oko 3 - 3,5 milijuna, pogotovo ako se uzme u obzir da se albanci dosta dobro snalaze u talijanskoj ligi.
  • čovjekjogurt
    1.1k
    Hoxha je reprezentativac i ozbiljan 1 na 1 igrač na širokom prostoru, ne čudi da ima ponudu iz Serie A. Druga je stvar što mu ne pašu HNL utakmice u kojima protivnik parkira bus.
  • E46
    993
    Meni je Selahi za njega avion, mi trebamo radilicu koju nemamo jos od Sunjica, Jakica.. Po mom skromnom mišljenju Selahi je dokazaniji igrac i ta pozicija nam je bas deficitarna jer ni Franjic nije taj terijer, al definitivno ce jedan od njih dvojice doci na ljeto, zato i je posudba Franjica za koju sam gotovo siguran da ga necemo otkupiti osim ako mu bas magicno naraste cijena pa ga se bude isplatilo preprodat.
  • don
    9.3k
    Taylor nastavlja dominirat u Škotskoj di je trenutno 2. najbolji ocjenjeni igrač posli strijelca i asistenta.

IMG-7377.jpg
  • mali M
    6.3k
    Ok, lik je mnogima antipatičan ili imaju neke svoje razloge, ali nema potrebe da se iskrivljuju činjenice. Imao je hrpu promašaja, ali očito ima neke insajdere koji znaju nešto. Uostalom, mnogi promašaji i nisu totalni promašaji jer se ozbiljno kuhaloIzet Hajrović

Brate mili svi insajderi imaju info kad i Zona... Kolko smo mi tu lupili prijedloga koga bi trebalo dovesti i na kraju se tako rasplelo ispada da imamo više pogodaka nego svi ti insajderi skupa! Ajde više prestanite sa tim "insajderima"... Fakat sam se preporodil od kad pratim samo Zonu, bez portala, Twitter profila i Instagram objava...
  • Filip Međimurje
    26

Nekako me to opako podsjeća i na našeg Pera Bombardera prije par sezona. :sweat:
    Možda ne mora nužno značiti da bi Taylor kod nas ispao takav, ali sve u svemu, rado bih ga imao u našem timu.

HNL Team of the season 2021/2022
    1.png
  • Infinity
    17.1k
    Kaj se tiče Šporara dovoljan je samo jedan podatak, lik je kod Keka započeo svih 4 utakmica na Euru.Noel

Poceo je i Karnicnik, pa to ne znaci da je bek za Dinamo. Cak je dao jedan gol, a to je jedan gol vise od spica Sporara.

Sporar nije napadac za Dinamo. Ako cemo dovesti nekoga samo da popuni kadar onda ga ne trebamo ni dovoditi, jer sva krila i ofanzivni vezni mogu krpati tu poziciju i nece biti nista losiji od Sporara.
  • don
    9.3k
    samo zanemariva razlika je šta ovaj igra u Celticu i u škotskoj reprezentaciji :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions