• Zg123
    806
    Mene zanima s kim bi forum struka bila zadovoljna da dodje kao druga spica Dinama jer sva imena koja su se tu izvrtila su bila ispljuvana osim onog Talijana koji naravno nece ici nigdje ispod 10 milki eurica
  • Brusa
    2k
    mogu i lažni inicijali bar :razz:
  • Dumitru Mitu
    20
    meni osobno je bio najgori prelazni rok kad su dolazili Oršić,Petković,Hajrović,Kadzior itd... Mislio sam da slijedi kolaps na kraju totalno suprotno,zato najbolje pričekati kraj svibnja i znat ćemo sve
  • OsamŠest
    4.2k

Procurila je priča da bi Dantas na ljeto mogao završit u Dinamu-Sportske novosti
    Realno puno bolje pojačanje od Selahija...
    Franjić kao back up šestica je dovoljan a falit će nam neka fina osmica odlaskom Pere.
    Maxova dijagonala

Kolega je pisao o tome.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    jel' me netko tražio?

Ja sam došao na zimu 2018., a ostatak nabrojanih na ljeto tako da navedena tvrdnja nije točna!
  • Omake
    4.8k
    Taylor ponovno u prvih 11. Dvjestota utakmica za Celtic.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    idealan trenutak za oproštaj.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Mene zanima s kim bi forum struka bila zadovoljna da dodje kao druga spica Dinama jer sva imena koja su se tu izvrtila su bila ispljuvana osim onog Talijana koji naravno nece ici nigdje ispod 10 milki euricaZg123

Ja uopće ne bi bio zadovoljan dovlačenjem 'drugog' ili 'trećeg' napadača, već godinu dana pišem da bi se klub trebao pripremati na život bez Brune Petkovića, on postaje sve stariji i sve podložniji ozljedama i njegov postotak odigranih minuta će zbog toga sigurno biti sve manji...nemam konkretna imena jer nemam vremena švrljati po internetu i maštati o dolascima tih igrača u Dinamo, ali 30+ ekipa koja zabije jedan ili nijedan gol u sezoni nije baš put ka sreći.
  • Orc123
    9.7k
    Extra bi mi bilo drago da dođe pravi napadac i l. Bek Taylor ali......zar smo mi jedino Taylora pikirali? Zasto se tu nemaju jos takvi 2 igraci ala Taylor.
    Zasto se opet razvlaci dovođenje napadaca koji kao ni l. Bek, po svemu sudeci, nece opet proci cijele pripreme s ekipom....ajde jos za napadaca ali l. Bek je trebao biti prvi, najbitniji pick ove zime...nikakav univerzalac ala Franjic, pa cak ni stoper ali l. Bek je trebao biti u ZG do 3.1. i nije....
    Za mene je to minus.....
    Napadac? Samo se bojim da se opet vrte razno razna imena koja bi bila stvarno pojacanja a na kraju ce doci neki pokrpani igrac ili nece doci nitko....
    Vec je 8.1........a rekli smo da moramo se kompletirati cim prije....da nije situacija da imas novog trenera, da nemas zaostatak toliki u hnl, ajde, ali ovak nezz.....

I kaj je najgore ne cini mi se da ce se uopce uskoro ovo pomaknuti s mjesta......
  • emilperska
    7.5k
    Tema je postala piknik zadnjih par dana..

Fale tracevi, fali mesa..
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Mislim da je bilo rečeno da napadač dolazi do kraja tjedna. Meni osobno meni bilo nemoguće da ne dođe niko. Imali su najduži prelazni rok ljetos da se dovede vrhunski lijevi bek pa ništa,napadač isto tako. Čak su prodali Brodića . Mi se ovdje ložili na svakakva imena u napadu, a na kraju jedva došao Mbuku koji i nije napadač. Za sada nije prolazan prelazni. Znam da je tek počeo. Sve bi dao da me razuvjere i razvale do kraja roka. Ali do tad...
  • don
    9.3k
    puno bolje je dovesti par dana kasnije pojačanje, nego dan ranije popunu :halo:
  • Kujtim Shalla
    3.6k

Ma sve stoji,tako svaki dan ko prošle godine ,čekati nema druge. I načekali se,al nismo dočekali. Do sad me Marić ničim nije oduševio. Platit Galešića i dovest na posudbu Franjića koji ne igra sam mogao i ja. A ako Franjić bude taj lijevi bek ,e onda mu je bolje da organizira omladinske kampove po Hrvatskoj
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    frende sve se uglavnom zna pa je ljudima toliko dosadno da se nadaju uskrsnuću Oliverasa na lijevom beku.
    Taylor/Jurišić
    Rog
    Ivanušec
    I izmišljanje nekih priča o napadačima po kojima se daliban uglavnom posere .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions