• Mali dioničar
    16.5k
    Grčki mediji su danas objavili da Dinamo radi na dovođenju Andraža Šporara (30), napadača slovenske reprezentacije i Panathinaikosa.badjibadara

A ljudi su pisali da je Zajec na godišnjem.
  • Noel
    8k
    Kaj se tiče Šporara dovoljan je samo jedan podatak, lik je kod Keka započeo svih 4 utakmica na Euru.
    Tak da te priče o njegovoj kvaliteti su smiješne. Jedino pravo pitanje su forma i ozljede. Ne vjerujem da je on taj napadač kojeg dovodimo..
  • blue heart 72
    2k
    Šporar nije ni blizu onoga kaj nama treba. Uz to ne bi stavio ruku u vatru da je bolji od Kulena ili eventualno Pjace kao špice
  • badjibadara
    4.4k
    Nije nedefinirani. Portal blizak PAO-u. Navijači bi ga nosili do Zg ako treba.

https://newspao.gr/podosfairo/623424_panathinaikos-endiaferetai-gia-ton-sporar-i-ntinamo-zagkremp.html
  • hardek
    3.6k
    Šporar ne smije biti taj. Kratko i jasno
  • CUCAK
    278
    ako je Cannavaro siguran da je Petko ok i da je on prvi, Šporar je top zamjena, klasa za Kulenovića
  • rakurs
    548
    Poprilično sam uvjeren da Šporar niti nije taj. To mora biti neko ime koje će ugroziti i Petkovića u prvoj postavi, ne zato što ja to mislim, nego zato što se na njega čeka već dugo i zato što pregovori traju već barem tjedan dana. Mislim da bi se sa Šporarom brzo dogovorili da je on taj.

Ako se na kraju stvarno ispostavi da ime novog napadača nije iscurilo u javnost do samoga kraja, onda svaka čast svima uključenima. Po svim najavama, posao bi trebao biti gotov do kraja tjedna, eventualno preko vikenda ako se nešto oduži. Ne znam jesmo li ikad ovako iščekivali nekog igrača bez da smo znali tko je on :sweat:
  • keppi
    246
    Tportal piše da Šporar nije opcija za nas.
  • San Lorenzo
    18.3k
    Šporar je top zamjena, klasa za KulenovićaCUCAK

Nevjerojatna je lakoća kojom se omalovažava Kulenovića.
  • Praskaton
    3k
    Volio bi da idemo na nekoga mlađeg napadača koji je gladan utakmica,golova a ne nekoga tko je sve to prošao.

Pa i da ga treba čekat sezonu dvije dok ne ispuni puni potencijal nije problem.Sve to po uvjetom da je Petko sada zdrav i spreman za ostatak sezone.
  • Noel
    8k

Dao bi ti jedan kratkoročni nenamjenski ban za ovakav post i nabrijavanje ekipe. Baš si najarcal svaka čast.
  • Borovljanin
    141

Šporar je slovenski reprezentativac sa skoro 60 nastupa. Davao 10+ golova u nekoliko europskih liga. Nije top klasa, ali dajte, kao da pričamo o ne znam kome. Treba biti realan
  • don
    9.3k
    Šporar sigurno neće doć u Dinamo. Nemojte još 10 nepotrebnih stranica o tome :cry: :pray:

stvarno mislite da s obzirom na ostala imena, da se zanimamo za Šporara?
  • Hectorharatti
    239
    omaložavaš ti prije šporara. Usporedi CV, ko je za koga koliko novaca dao. Nisu ni jedan ni drugi za prvog napadača Dinama al nemojmo pretjerivat ZASAD ima šporar sigurno uspiješniju karijeru nego sandro.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Dajte neko drugo ime da se o njemu raspravljamo kad Šporar gotovo sigurno nije opcija. Ajmo insideri! Može i neko lažno ime, vidite da nam je dosadno. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions