• Sajla
    6.5k
    prevedeno bi to značilo da ako ga nitko ne želi, Dinamo može platiti milijun eura da ga vrati. ako nikome drugome na svijetu Soldo ne vrijedi više, a on želi natrag, onda mi to trebamo platiti Osijeku 1 milijun? koja je uopće svrha te klauzule? bezveze. ne vjerujem da smo to potpisali.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Imamo novog lijevog beka :cool:

Vrtim malo snimku i sve, lik odigrao brutalno na lijevom beku.Dudu
  • Eduardo
    22k
    Samo da vizualno ubilježimo i današnju naslovnicu Corriere dello Sporta na kojoj se nalazi Petar Sučić u kontekstu pojačanja Nerazzurra.

ncwXX88.jpeg
  • Droljo
    10.8k
    Inter se nije nikad zajebo kad su uzeli nama igrača. A i igrači su prošli više nego super tamo. Sad i oni vide novog broza u dinamu.
    Još da odigramo onu prijateljsku za šimića....
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Procurila je priča da bi Dantas na ljeto mogao završit u Dinamu-Sportske novosti
    Realno puno bolje pojačanje od Selahija...
    Franjić kao back up šestica je dovoljan a falit će nam neka fina osmica odlaskom Pere.
  • ShanKu
    1.2k
    Ako Sučić ode sada ili na ljeto, to je jako prerano po mom mišljenju. Barem 3 godine bi tu još moral odigrat i onda razmišljat o najjačim ligama Europe. A isto mislim i za Baturinu.
  • Izet Hajrović
    3.2k
    ako se tu zadrži još 3 godine, onda nije kapacitet za Inter i Borussiju.
  • austrijanac
    5k
    Inače poslovno imam jako dobre odnose s PAOKom, te su mi za Dantasa rekli sve najbolje, onu jednu sezonu što je bio kod njih.

Samo što su napomenuli da je to Botina igračka koja ide za njim...
  • Mr Anderson
    9.4k
    ako se tu zadrži još 3 godine, onda nije kapacitet za Inter i Borussiju.Izet Hajrović

Neka on nama što duže igra na ovoj razini, bmk onda jeli on za Inter i Borussiu.
  • ShanKu
    1.2k
    Ako napišem da se Sučića hitno mora prodat, isto tako bi bili protiv..
    Jedini razlog zakaj bi ga prodali sada su novci, dobar biznis Dinama (najbitnija stvar danas u svijetu) koje bi odma trebalo uložit za 2-3 provjerena igrača ili talentirana mlada igrača)
  • DiddyGuela
    2.6k
    Sucic bi trebao ostati sa nama jos cijelu iducu sezonu te nakon SP 2026. ostvariti top transfer. Mislim da
    bi to bilo najbolje za njega i klub.

On ce tada imati 22 - 23 godine, iskustvo igranja Europskog i reprezentativnog nogometa na najvisoj razini a to je garancija ozbiljnog igraca i transfera. Njegov buduci klub nece dovoditi relativno nedokazanog mladica vec mladog igraca sa reputacijom.
  • ElDorado
    1.3k
    Dok ne osvojimo prvenstvo uopce je besmisleno govoriti o prodaji nasih stozernih igraca
  • flexXy
    2.5k
    Na stranu sve prednosti koje nam u igri nosi Sučić i njegove godine, cifra od 12,13m za Sučića je premala jer po meni ima plafon veći od Baturine i treba biti jedan od 20+m transfera. Brozović kad je odlazio za istu cifru nije izgledao ni približno dobro kao Sučić sada.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Baturina ima veći plafon.
    A sad ko zna,ima tu više faktora za uspjeh...sreća,zdravlje,radne navike,odabir budućeg kluba...
  • Laugreano
    2.8k
    Realno puno bolje pojačanje od Selahija..Maxova dijagonala

Potpuno su drukciji tip igrča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions