• Jos-Optimus
    4k
    pričamo o tome da su svi govorili da ne valja nista, a on itekako valja, dapače, kad bi još likovi poput tebe shvatili da je dečko igrao ozlijeđen i jedva se vukao onda bi možda i razumjeli pad u igri.
  • Krizy
    50.6k
    koji si ti faktor da meni kazes da se ne sramotim? Tvoja 4 bana koja si dobio je jer si vrijeđo ljude oko sebe.E46

Pravi se javio.
    Imaš dva bana u 11 mjeseci na forumu zbog psovanja Boga.
  • NORTE
    13.3k
    Nije, ali nisu ni ovi koji su mu konkurencija.Mr Anderson

Još žalosnije i tragičnije po naš klub.
  • Droljo
    11.4k
    Špika je jedan od spremnijih igrača kod nas. Jak, brz. Još da ima to nešto odavno ne bi bio tu.
    Jel ima netko gif ili nešto kad je u šprintu otresao onog fera i asistirao (valjda) petku protiv tovara. Za to moraš bit jak ko bik i brz ko konj.
  • Vedraca
    68
    Romano javlja da bi Juninho mogao ipak Flamengo kod Bota a ne u Sevillu....jer Quarabag zeli.bolju Ponudu prihvatiti....
  • Jurki
    14.5k
    jbg ali nema. Ne zivi se od driblinga, vec od konkretnog ucinka.
    Da bi mogel reci da imamo kvalitetno krilo, to krilo mora imati kroz sezonu 10a i 10g. u 60ak utakmica koje odigramo kroz sezonu jer ne igramo La ligu nego Hnl.
  • emilperska
    7.8k
    Nekako mi se čini da će se lijevi bek krpati Franjićem. Nemam nikakve info o tome, ali osjećaj mi govori da će nam on to rješavati na proljeće uz pomoć Bočkaja, Perkovića, RPGa u nuždi itd.

Ne veseli me to iskreno..

Te 2 pozicije (desno krilo i lijevi bek) rješavamo do 2019. i od pada u formi Leovca i Hajrovića. Od tada te 2 pozicije krpaju igrači s drugih pozicija (Majer, Ivanušec desno krilo; Gvardiol, Franjić, Ljubičić, RPG lijevi bek). Do 2022. smo na tim pozicijama imali promašaje jer nismo imali SDa i izvlačila se lova.
    Mbuku i Cordoba koji su dovedeni na ljeto, opet nisu prava desna krila. Sve su to neke izvedenice, bolje ili lošije.

Na kraju će na proljeće opet Špikić igrat desno i bit će kako to, zašto to, glupi Špikić bla bla..
    A Špikić četvrtu godinu zaredom najbolje desno krilo nažalost svih nas..

Sada na tim pozicijama nemamo prava rješenja jer je sportska politika otišla u neku skroz drugu krajnost u odnosu na ono vrijeme do 2022.
  • skener
    1.5k
    Dinamo je jako zainteresiran i sve su opcije otvorene. Razgovaram s Feyenoordom, ali nista konkretno ne mogu trenutno reci

Naletilic o temi Ivanusec u Dinamu
  • Droljo
    11.4k
    Nekako mi se čini da će se lijevi bek krpati Franjićem. Nemam nikakve info o tome, ali osjećaj mi govori da će nam on to rješavati na proljeće uz pomoć Bočkaja, Perkovića, RPGa u nuždi itd.emilperska
    A šta misliš zašto? Jel zato što su nam se nudili brojni top lijevi bekovi a mi nismo mogli izabrati ili je obrnuto i ne žele dovesti nekoga tipa čabraja, bočkaj, štefulj jer ovu zadnju dvojicu imamo već pod ugovorom. A ako se prilika pokaže, ja vjerujem, reagirat će se.
  • emilperska
    7.8k

Nemreš me uvjerit da se nije moglo bolje od Štefulja i Čabraje prije 4 godine i da Marić danas nemre bolje od Ogiware i Franjića kao zakrpe na toj poziciji..
    To je obmana da se nemre bolje..

Da se uložilo 3 mil EUR u odštetu, mogla su se čudesa. A da ne govorim da se ni s free agencyem nije probalo i dovelo nekog s MMAeovom plaćom..
  • Droljo
    11.4k

Zavjera! Ne žele da imamo lijevoga beka! Masoni, komunjare, vile i hajduci.
    Nemoj nikom reć, al mislim da su i soroševi plaćenici u igri.
  • emilperska
    7.8k

Zavjera, krađa ili nesposobnost doći će na isto sada u 2025. kao i onda u 2021. Napravili smo puni krug s Franjićem kojeg je Krki 2021. postavio na lijevog beka i sada smo ga u 2025. vratilii 4 godine poslije da to pokrpa.

Drkali ste na Ogiwaru, Olivaresa jer su jeftini i jer su stranci, a s prijezirom su se odbacivala imena tipa Borna Barišić jer "on nije igrač za Dinamo". Da Borna Barišić s 32 godine (prošle godine 31 jel) nije bio igrač za Dinamo kao igrač koji je startao u finalu EL prije tada godinu i pol i igrao na SPu za broncu, ali Ogiwara i Olivares jesu igrači za Dinamo..

Aplauz kolega bi se reklo..
  • Droljo
    11.4k
    Drkali ste na Ogiwaru, Olivaresa jer su jeftini i jer su stranciemilperska

Nemoj mi stavljat pimpek u ruku! Drkao na nikog nisam al da sam za da se da šansa igračima koji su dovedeni jesam. I sad i prije.
  • njurci10
    43
    Radije i da Franjić krpa, nego da Barišić dođe.
  • emilperska
    7.8k

Poanta nije u Franjiću nego u Olivaresu, Ogiwari, Moubandjeu, Štefulju, Čabraji i kome već sve ne..

Franjić kao čovjek koji je lijevog beka igrao samo tih godinu i pol kod nas je bolji od njih, ali to više govori o njima nego o Franjiću..

Ako misliš da je Borna Barišić lošiji lijevi bek od Franjića, onda si ti nobelovac, a par trenera Rangersa, Dalić i Bjelica debili..
    I govorim o Barišiću u kontekstu kada su prvi put kolale priče o povratku.
    Ljeto 2023, zima 2024. i možda sad ovo ljeto eventualno. Sad je kasno..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions