• don
    9.2k
    Daj jedan primjer gdje je gotovo cijela navijačka zajednica bila usuglašena oko nečije nekvalitete , a da smo ispali potpune neznalice?Zagi

a ta "cila navijačka zajednica" je forum Zone Dinamo, koja okuplja po mojoj slobodnoj procjeni oko 3% dinamovih navijača.

ne kažem nigdi da po meni Špikić triba igrat ili slično, da sad moran na papir stavit prvih 11, njega ne bi bilo. Ali kažen da ako se on nađe u prvih 11, to je i zaslužija na samom treningu.
  • Peškaman
    5.7k
    "Dakle, ako je netko i imao dvojbe, Cannavarov osnovni sustav je, definitivno, sa četvoricom u zadnjoj liniji. Često je mijenjao neke igrače, pogotovo stopere, ali ono što se može zaključiti jest da je na desnom beku 'držao' Pierre-Gabriela i Ristovskog, a na lijevoj strani Franjića i Perkovića. Iz toga se može zaključiti da te igrače uglavnom vidi na tim mjestima, odnosno, da ne planira RPG-om zatvarati lijevi bok, a da bi Franjić ipak primarno, barem do dolaska lijevog beka, trebao pokrivati tu poziciju. "

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/tako-radi-fabio-one-touch-odjekuje-do-antalyje-snimanje-zabranjeno-lopta-smije-samo-po-zemlji/139861

Ajde,pozitivno je što RPGa vidi na desnom beku ali mi se baš ne sviđa korištenje Franjića na lijevom.
  • E46
    986
    Napisao sam da igra samo zato sto je netko nesposoban procjenio da on išta vrijedi kao igrač i zato sto smo nesposobni dovest nekog tko zapravo je sa loptom na ti.
  • vlatkomarkovic
    249
    Mislim da, ako pričamo o pojačanjima, propustili smo priliku dovesti/posuditi s pravom otkupa Belju, Smolcica i još neke igrače na ljeto. To su igrači koji dokazano rade razliku u HNLu, što je trenutno najbitnije. Sada smo u problemu jer nema dostupnih domaćih igrača, iskreno bi povukao potez Ristovski/Mišić doveo neke igrači koji su u prijašnjih par sezona bili dominantni u HNLu, a nisu se dokazali toliko na višoj razini, tipa vraćanje Lauritsena koji zapravo i igra dobro u Nizozemskoj, i kao B opcija bi bili igrači koji nisu nužno mladi, ali koji su godinama dominantni u ligama sličnimima kvalitetom kao HNL. Tipa ovaj Salech koji se spominje u medijima je čovjek kojeg nije bilo na mapi i prošle godine "eksplodirao" , mislim i Brodić je bio "eksplodirao", pa opet ništa, to je igrač kojeg se Brondby tehnički riješio, pa valjda znaju da od njega neće dobiti klasu. Bolje dovoditi u ovom trenutku starije igrače, ali koji imaju nekoliko sezona kontinuiteta dobrih igara, evo iz te iste lige ima ovaj Pittas, koji košta tu negdje, je stariji, ali čovjek već neko vrijeme igra dominantno u ligama sličnim HNLu, to je moje skromno mišljenje.
  • Droljo
    10.7k

Gori smo od tovara na snetu :snicker:
  • Zagi
    8.9k
    a ta "cila navijačka zajednica" je forum Zone Dinamo, koja okuplja po mojoj slobodnoj procjeni oko 3% dinamovih navijača.don
    To ti je argument? Čestitam.
    To su stotine ljudi koji večinu svog slobodnog vremena odvajaju za ovaj klub i razbijaju glavu kako da bude bolji, iako ne mogu promijeniti gotovo ništa.

Možda da pitamo index anketu tko je ove sezone bolji, Špika ili Menalo?
    Jer dragi, Cordoba im je grad u Španjolskoj, a za Mbukua nisu nikada čuli.

Primjer, jedan jasan primjer?
  • E46
    986
    Znam da ce sad ovo zvucat i izgledati kurcevito, ali hvala bogu pa taj Smolcic nije dosao kod nas, nadam se da ni nece. Katastrofa od igraca, ako bih birao, brat mu je puno bolji defanzivno i po fizikalijama, puno je takticki odgovorniji i veci je potencijal.
  • don
    9.2k
    To ti je argumentZagi

kakav argument Zagi?

moj sam argument ponovija 10 puta, evo izgleda da moran i 11.

Ako Dario Špikić bude u prvih 11, tu je jer je bia najbolji. Bolji od Cordobe, Mbukua i ostale konkurencije na svojoj poziciji. Šta tu nije jasno?

najbolje da ću prosipat ljige po treneru ako on bude igra, jer eto, navijačka zajednica na forumu je usuglašena.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Smolcic igra u 7. klubu Austrije, cisto sumnjam da su u Eintrachtu posebno odusevljeni njegovim partijama, on ce bit dostupan i na ljeto.
    Meni Beljo nit smrdi nit mirise, cini mi se da ima glavu Petkovica, a plafon Kulenovica.
  • Zagi
    8.9k
    zaboravi
  • don
    9.2k
    pa ne znan ni zašto se upuštam u raspravu sa anti-Špikićevcima koji bi prije da nam protivničke ekipe gol zabiju nego da Špikić proigra.
  • E46
    986
    Nece nitko nista prosipati, prvi ne ja. Druga stvar je sto cu u glavi iste sekunde shvatit da je on onda prevara trenerska i cekat dan kad ce otic al budi siguran da necu prosipat pamet zasto on igra bla bla jer znam da ne mogu na nista utjecati. Nije vrijedno zivot potrosit zamarajuci se zasto je odredena skupina igraca(necu sad pisat opet kojih) jos uvijek dio Dinama, jer se oni sad negdje zajebaju sa parama i boli ih kita sto ja mislim. Valjda se samo smije napisati da se nadam da se neke stvari nece dogoditi.
  • E46
    986
    Spikic nece proigrati, nije ni u 5 godina pa nece ni sad,izmedu ostalog, uz jos par igraca direktan sukrivac za - 7. Ovdje ima vas par kojima ako pričaš protiv nekog igrača koji je "veliki" Dinamovac odma si anti spikicevac bla bla..
  • tp1997
    806
    Ako mu ne dovedu lijevog beka, Franjić lijevo mu nije za zamjeriti.

Alternativne opcije su mu Perković (što je varijanta Franjić), RPG na neprirodnoj poziciji, i Oliveras.

Druga je stvar što bi bio ogroman propust sportskog direktora da ne osigura lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions