• E46
    986
    Po cemu je opravdao da je kvalitetan? Iz 55 sansi bi i moja baba dala 8 golova..
  • GeneralNapoleon
    209

Ali meni nije jasno kako dodete do zakljucka da pet razlicitih trenera u tom slucaju nema blage veze i vi bolje znate od njih.
    Jos bih razumio da je jedan ili dva. Ali ako ce Spikic i kod Cannavara igrat onda cu bit sto posto siguran da igra zato jer je jednostavno najbolje sto imamo na desnom krilu.
    Jer ako kod pet trenera igras onda tesko da mogu svi zajedno bit vece neznalice od nas.
  • E46
    986
    Sta ja znam ocito je od svakog trenera imao gole slike, drugog opravdanja nema..
  • NitkoBitan
    21.6k
    Spikic je vec sad igrac dovoljan za Dinamovu rotaciju (nije slucajnost da ima odredeni status kod svakog trenera), a za mjesto prvotimca mu fali malo inteligentnijih rjesenja (povratne lopte, dodavanja u odredenim situacijama) i samopouzdanje.
  • GeneralNapoleon
    209
    Po cemu je opravdao da je kvalitetan? Iz 55 sansi bi i moja baba dala 8 golova..E46

Kule je zabio i 8 komada i fulao 7 velikih prilika.
    Haaland je zabio 16 fulao 14.
    Lewandowski zabio 16 fulao 14.
    Samo da budemo tocni kad se vec pljuju igraci.
  • miro
    5.1k
    To vam je zato jer se Špika daleko najbolje kreće od svih koje imamo, može iznijet loptu i IGRA OBRANU. Odluke u zadnjih 20 metara su mu zbilja loše, ali ima i dribling i udarac
  • GeneralNapoleon
    209

Ima sve samo sto mu se nazalost mozak ugasi dok ude u zadnju trecinu.
  • NitkoBitan
    21.6k
    Ima sve samo sto mu se nazalost mozak ugasi dok ude u zadnju trecinu.GeneralNapoleon

Da, ali nekako dode u tu zadnju trecinu, sjetimo se prodora u Bratislavi. Da sam trener osobno bih sjeo sa njim i pokazao mu nekoliko situacija u kojima je mogao i trebao bolje reagirat. Ako vec ima losu zavrsnicu uvijek moze nac nekog na povratnoj.

A Spikic kakav god da je ima bolju zavrsnicu od recimo Kaneka kojeg se nije napadalo za to.
  • don
    9.2k
    Sta ja znam ocito je od svakog trenera imao gole slike, drugog opravdanja nema..E46

očito da je najbolji od konkurencije :smile:
  • E46
    986
    onda je konkurencija na razini nk jadran galeba, ajmo dalje.
  • don
    9.2k
    i za tu konkurenciju nije kriv Špikić.
  • Mr Anderson
    9.3k
    Ako "špika" bude opcija i kod canavara prestajem vjerovati da postoje ljudi koji nesto znaju o nogometu i stavljam krastavce na oci da ne gledam tu SRAMOTU.E46

Ajde, ne sramoti se više. Koji si ti faktor u nogometu?
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Družim se sa jednim hajdukovcem koji mi je neki dan rekao "e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu".
    Sta hoću reć...jebeni tovari koji govore da Sučić igra u reprezentaciji zbog prodaje više cijene Špikića nego 90% dinamovaca.
    Ne može svak bit Baturina ili Petković u Dinamu...da može igrali bi četvrtfinale lige prvaka i bježali bi tovarima 10 bodova na polusezoni.
  • E46
    986
    koji si ti faktor da meni kazes da se ne sramotim? Tvoja 4 bana koja si dobio je jer si vrijeđo ljude oko sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions