• don
    22.6k
    i za tu konkurenciju nije kriv Špikić.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ako "špika" bude opcija i kod canavara prestajem vjerovati da postoje ljudi koji nesto znaju o nogometu i stavljam krastavce na oci da ne gledam tu SRAMOTU. — E46

Ajde, ne sramoti se više. Koji si ti faktor u nogometu?
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Družim se sa jednim hajdukovcem koji mi je neki dan rekao "e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu".
    Sta hoću reć...jebeni tovari koji govore da Sučić igra u reprezentaciji zbog prodaje više cijene Špikića nego 90% dinamovaca.
    Ne može svak bit Baturina ili Petković u Dinamu...da može igrali bi četvrtfinale lige prvaka i bježali bi tovarima 10 bodova na polusezoni.
  • E46
    2.1k
    koji si ti faktor da meni kazes da se ne sramotim? Tvoja 4 bana koja si dobio je jer si vrijeđo ljude oko sebe.
  • Zagi
    19.2k
    Družim se sa jednim hajdukovcem koji mi je neki dan rekao "e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu". — Maxova dijagonala

Imaju ga , samo igra na kontra krilu.
    Slučaj "trava je uvijek zelenija... " .
  • Mr Anderson
    22.7k
    Sramotiš se jer si bezveznjak, a ne stručnjak kakvim se smatraš. Pazi baje, ako Špika zaigra, onda i ovaj trener nema pojma, samo ti imaš. Stručnjak s FM-a. A 4 bana u 6 i pol godina na forumu nije puno. Počeo sam ih dobivati kad su forum preplavili teletabisi ko ti.
  • NORTE
    27.9k
    Špikić nije igrač na razini dinama kakvog svatko od nas želi.
  • Jurki
    27.9k
    e da je nama jedan Špikić a ne ovi naši specijalci na krilu". — Maxova dijagonala

To samo govori gde su oni a gde smo mi.
    Nemam nist protiv Špikica, ali imam protiv tak nekvalitenog nogometa kojeg on prezentira.
    Krilni igrac ne smije zabiti glavu u pod, cak bi ga i na selskom turniru ulovili u ofsajd zamku, kad se najde u izglednoj šansi, veca je vjerojatnost da ubije nekog na tribini loptom nego da zabije gol.
    Dovoljno mi je da pogledam njegove brojke tj asiste i golove.
    Za krilo najkvalitetnije ekipe i ekipe koja u 90 posto utakmica u ligi kampira na protivnickoj polovici ima porazavajuc ucinak.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Špikić nije igrač na razini dinama kakvog svatko od nas želi. — NORTE

Nije, ali nisu ni ovi koji su mu konkurencija. Barem nisu do sad pokazali. Možda Cordoba eksplodira kod Cannavara. Dao Bog.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    pričamo o tome da su svi govorili da ne valja nista, a on itekako valja, dapače, kad bi još likovi poput tebe shvatili da je dečko igrao ozlijeđen i jedva se vukao onda bi možda i razumjeli pad u igri.
  • Krizy
    77k
    koji si ti faktor da meni kazes da se ne sramotim? Tvoja 4 bana koja si dobio je jer si vrijeđo ljude oko sebe. — E46

Pravi se javio.
    Imaš dva bana u 11 mjeseci na forumu zbog psovanja Boga.
  • NORTE
    27.9k
    Nije, ali nisu ni ovi koji su mu konkurencija. — Mr Anderson

Još žalosnije i tragičnije po naš klub.
  • Droljo
    32.5k
    Špika je jedan od spremnijih igrača kod nas. Jak, brz. Još da ima to nešto odavno ne bi bio tu.
    Jel ima netko gif ili nešto kad je u šprintu otresao onog fera i asistirao (valjda) petku protiv tovara. Za to moraš bit jak ko bik i brz ko konj.
  • Vedraca
    238
    Romano javlja da bi Juninho mogao ipak Flamengo kod Bota a ne u Sevillu....jer Quarabag zeli.bolju Ponudu prihvatiti....
  • Jurki
    27.9k
    jbg ali nema. Ne zivi se od driblinga, vec od konkretnog ucinka.
    Da bi mogel reci da imamo kvalitetno krilo, to krilo mora imati kroz sezonu 10a i 10g. u 60ak utakmica koje odigramo kroz sezonu jer ne igramo La ligu nego Hnl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.