• badjibadara
    4.4k
    Naslovi na portalima: Nikad veća kriza u Dinamu! Dva igrača dijele jedan mobitel.
  • Jurki
    14.3k
    bome im dajes ideje.. a piskarala kak su tupava.. mogli bi napisati takvu glupost uz opasku da je trener kmecavaca igracima kupil mobitele.
    A nadam se da bu nasim igracima trener kupil vojnicke ruksake i natrpal ih kamenjem.
  • Rex Ramae
    2.9k
    Dva igrača dijele jedan mobitel.badjibadara

E jebi ga, da igraju za Hajduk imali bi iphone 16...

Reveal
    i neredovnu plaću
  • Georg Koch
    5.2k
    Po mojoj procjeni ovo je slikano s iste terase.Ijayi Atiemwen

Po mojoj procjeni oni gonjaju nesto zena koje ce reagirati emoiem pa lagano krenuti u dopisivanje a zavrsiti kao Dani Alves vol.2 :rofl:
  • DrawTube
    5.8k
    "Vrijeme je za ozbiljnu kupnju mobitela na Maksimiru. Dinamo mora shvatiti da više nema Mamića i zlatnih Iphonea"
  • NVKOD
    1.8k

Pokazati dečkima prije svake utakmice, pogotovo kada igramo doma!
  • Marley
    2.6k
    Kakav je ovaj mali Rajic? Isao je i na prosle pripreme koliko se sjecam?
  • Sven
    79
    Dosta dobar, perspektivan. Zna kiksati ali to nije cudno za mladog golmana
  • emreli21
    122
    Prije nikad. Kad nijedan suigrac nema dobro misljenje o njemu, dva bivsa trenera se cude zasto je uopce tu, a bez problema ga pretrcavaju igraci Trnja ili Sv. Martina na Muri, postaje jasno zasto s 21. godinom nema nijedne seniorske minute u karijeri. A kazu da nije bas neki veliki radnik.
  • Ivdzo11
    5k
    Inače, u Dinamu razmišljaju o otkazivanju jedne od pripremnih utakmica. Nenad Bjelica, koji je radio plan priprema, zamislio je četiri utakmice, od toga dvije u jednom danu, protiv poljskod Lecha i uzbekistanskog Pakhtakora u nedjelju 12.siječnja. No, čini se da Cannavaro ima drukčije zamisli i izgledno je da će Modri otkazati dvoboj s Uzbekima. Naravno, ako to neće uzrokovati neke probleme organizatorima.
  • don
    9.2k
    predpostavljam da misli na Ivanušeca, novog napadača i Čavlinu
  • rakurs
    548
    U članku se govori o Ivanušecu, Rogu i novom napadaču. Situacija s prvom dvojicom trebala bi se iskristalizirati kroz dan-dva (iako i sam Tironi kaže da se to govori već tjedan dana), a s novim napadačem smo u završnoj fazi pregovora. Također, kaže da njegovo ime još nije procurilo u javnost.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Dolazak lijevog beka se ne spominje u članku? Donedavno se štancali članci na dnevnoj bazi o Tayloru i općenito o problematici Dinamovih lijevih bekova kroz zadnjih xy godina, a zadnjih dan dva nekako sve utihnulo na tu temu... Ne znam jel to dobar ili loš znak. :rofl:
  • rakurs
    548
    Dolazak lijevog beka se ne spominje u članku?Sibirski plavac

Ne spominje se ništa. Možda se piše poseban članak na tu temu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.