• Teofil Kateran
    1.6k
    Cannavaro je u kineskoj ligi podbacio realno, imao je najbolji klub, a zadržali su ga tamo jer eto ima veliki ugovor,vlatkomarkovic

Po čemu je podbacio?

Van Kine se nije nigdje dugo zadržao, ali ne po onoj varijanti napravio dobar rezultat, ali se posvađao sa svima nego ono, nema rezultata, a očito i na treninzima nije bilo bajno.vlatkomarkovic

Istina, nije imao puno klubova van Kine, ali je npr. spasio Udinese koji su mnogi već vidjeli u Serie B i mislili da mu nema spasa.

Doslovno prosipanje negative na neutemeljenim tvrdnjama. Činjenica je da Cannavara tek trebamo vidjeti, ali umjesto davanja podrške se izmišljaju stvari kako je bio neuspješan u Kini itd.

Edit:

Čovjek je vodio klub 4 godine Guangzhou, s njima ima samo 1 naslovvlatkomarkovic

Guangzhou u nijednoj od 4 sezone nije bio favorit za naslov.
  • Carrasco
    4.6k
    tom vrijeme je imao najbolji roster i što se tiče stranaca i domaćih igračavlatkomarkovic

Kad je osvojio prvenstvo imao je 5. najskuplju momčad po transfermarktu
  • vlatkomarkovic
    249

Pa imao je da, ali to je zato što tamo mlađi stranac više vrijedi nego stariji, a on je imao npr. Taliscu koji nije vrijedio toliko puno, ali je bio ponajbolji igrač lige.
  • NORTE
    13.2k

Odlično da Čavlina naknadno i odmah leti na pripreme s dinamom i da klub na njega računa u budućnosti.

Pretpostavljam da će u idućih mjesec-dva možda pronaći i novi klub za posudbu, da brani, skuplja iskustvo i diže si cijenu.
  • don
    9.2k

preporuke da pogledaš koga je vodija, kolike su im šanse bile za naslov i slično.

inače, taj njegov klub je prošle sezone završija 13.
  • Jurki
    14.3k
    ti si siguran da smo imali novaca za pojacanja?
    Iz kluba je komunicirano da su financije stabilne.
    To moze znaciti da smo bili stabilni na aparatima, a moze znaciti i da smo imali15 milja eura za pojacanja.
    Isto tak sad vec prosle 2024. godine nam je bivsa uprava (pozdrav kavokuhaci) ostavila obvezu 7 milijuna eura za posrednike.
    Imali smo prije proslog prijelaznog roka visak od cca 35 igraca.. i sve te sporazumne raskide ugovora je trebalo isplatiti. Ak je karikiram 200 tisuca bilo po glavi x 35 igraca to je 7 milja eura otislo u 3pm.
    I to se sve napravilo prije ulaska u ligu prvaka za koju ne znam dal je sva lova kapnula.
    Ponavljam, mislim da je sd napravil dosta gresaka, ali jbg pitanje je kaj bi sa tolikom kolicinom novca napravil bilo koji drugi sd.
    Godinama je lova curila iz kluba ko kroz rešeto i nema tog sportskog direktora koji bi te rupe saniral u 9 mjeseci koje su napravljene u 5 godina.
  • vlatkomarkovic
    249

Mislim ok, nitko sretniji od mene, ako ispadnem u krivu i Cannavaro bude top trener, samo dosadašnji rekord mi ne daje puno optimizma, ostavljam mogućnost da je Guangzhou bio u problemima, da Benevenntu nije bilo spasa, da Udinesse je on spasio pa su mu dali otkaz iz XY razloga. Ono što je sigurno je da ne vodi klub za kikiriki i možda je postojao neki drugi stranac s boljim CVem kojeg su mogli dovesti umjesto Cannavara, jer u ovom trenutku mislim da bi nam više trebalo "dokazano" trenersko ime.
  • E46
    986
    ne znam dal gledaš i pratis al elsnik rastura, bolji je od svakog naseg veznjaka koji igra njegovu poziciju.
  • don
    9.2k
    ostavljam mogućnost da je Guangzhou bio u problemimavlatkomarkovic

nije, takav je klub bija.

Benevenntuvlatkomarkovic

u rasulu bija

da Udinesse je on spasio pa su mu dali otkaz iz XY razlogavlatkomarkovic

zbog nenogometnih razloga, odnosno dali su mu otkaz jer je tražio pojačanja kao ultimatum za ostanak.

dosta govori to da par igrača koji su davali intervjue, o njemu govore biranim riječima i da žale jer je otiša.
  • vlatkomarkovic
    249

Ne govorim o financijama, znači nije bitno jel igrač košta 100 tisuća eura ili 4 milijuna eura. Bitno je da li je igrač za Dinamo ili nije. Možemo sutra potpisati cijelu ekipu nekog niželigaša, ali neće riješiti problem. Nema veze što je igrač neki jeftin, ako nije klasa za Dinamo, bolje ga ne dovoditi. Kada smo već kod financija, doveli smo Mmaea s kojim Ferencvaroš (koji je vjerojatno bolji s financijama nego mi), nije htio produljiti zbog financija. Znači imalo se i mislim da su se ti novci mogli bolje potrošiti. Mislim stalno se ponavlja SD je imao svojih grešaka, ali treba mu pružiti priliku, teška situacija itd. Ok, ali ja ne vidim ništa što je on napravio pozitivno, niti vidim išta u CVu da dokazuje da je sposoban napraviti nešto pozitivno. Napravio je greške, događaju se, ok, ali koji je vrhunski potez napravio? Napravio je samo greške i ok poteze, za mene je to premalo.
  • Nolifer
    9.1k

Bruno doktor! :strong:
  • Nino Bule
    15.1k
    Šah mat brune
  • don
    9.2k
    HAHAHAHAHAHAH

@Big Daddy javi nam dojmove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.