• Kastrator iz zasjede
    34
    Ceka se da napuni 16.Jer ima i EU putovnicu.Stize u 6mjesecu po planu.Puni u 5 mj.
  • Beowulf112
    365
    Kakva je situacija sa Sucicem?oce biti spreman za Arsenal?
  • Kastrator iz zasjede
    34
    Sucic kao sta znas ostao na rehabilitaciji u zg.Ono sto se zna sigurno da sucic tu ima dodatni motiv igrat i odigrat dobro buduci da je od malih nogu navijac Arsenala.I to ono bas zaludjeni.Tako da motiv ima haha
  • rioda
    6k
    Kakva je situacija sa Sucicem?oce biti spreman za Arsenal?Beowulf112

Utakmica je za 16 dana, a on ne ide na pripreme, mislim da to sve govori. U najboljem slučaju će do tad krenuti s laganim treninzima
  • NORTE
    13.1k
    Najte kaj zameriti, misli o dinamu volim pisati na forumu zoni.

Nadam se da je Cannavaro pun pogodak u smislu titule i da je dugoročno i uspješno rješenje po pitanju europskih nastupa u idućoj sezoni pa i dalje.
    Gledajući to rezultatski u Hnlu ovog proljeća, ali i u smjeru dovođenja europskih pojačanja po njegovom guštu.

Neki tvrde da je ključ dinamovog uspjeha pojačavanje obrane, zasad su u kontekstu hnla ali i dugoročno dovedeni Galešić i Franjić.
    Nadam se da će to biti upgrade u odnosu na dosadašnju obranu.

Baš zato zbog dinamove budućnosti s Cannavarom vraćam se kratko na temu Bjelice.
    On nam je bio neka "garancija" europskih uspjeha (a i u hnlu je prije dominirao).
    Prijašnji veliki uspjesi pa osvojio 8 bodova u ovoj LP.
    Protiv Borussije imao većih problema sa sastavom pa pokušao "bunkerom" održati nulu.

Njegova politika bila je novi igrači s ovih područja, ali prijelazni rok ni pripreme nije dobio.
    Budimo realni - da u Hnlu nije imao toliko poraza i kikseva on bi dalje bio tu.

Minus se s -4 pod njim povećao na -7 i to nije baš tako mala stvar koliko god mi optimisti bili uvjereni da će on to pojačan na proljeće preokrenuti.

Da je u utakmicama u kojima smo bili bolji (xG) kao protiv Gorice 2:2 osvojio sva tri boda moguće da bi i dalje bio tu.

Igre nije bilo.
    Bez obzira što nije slagao ovu momčad ona ipak nešto vrijedi.
    Kasnije su došle ozljede, ali nemoć je ostala i to je nedopustivo.

Kad vidiš ostale utakmice (Istra, Osijek, Rijeka, Hajduk) mi u njima nismo bili bolji i više nismo ni zaslužili.
    Protiv Slavena i Lokomotive smo bili nešto bolji, ali generalno slabi.

U klubu misle da zbog svega toga nije zaslužio ni rok ni pripreme i nadam se da je odluka dobra, barem u smislu našeg osvajanja važne titule koju je realno i on ugrozio.
  • Marley
    2.6k
    20250106-100325.jpg

Upravo krenuli, sretno decki i izvucite najbolje iz ovih priprema :strong: :fire:
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    IMG-1603.jpg

Zanimljiv raspored sjedenja, Mmaee i Kule
    Ove ostale iza ne vidim kad kondicijski slika tosterom :rofl:
  • Paggini
    32.6k
    Znam da nam je kondicijski trener odličan čim udara ove mutne selfieje ko nečiji tetak :heart: :hearts:
  • jedan u nizu
    10.7k

To je kad te uciteljica u 3. osnovne razmjesti na pocetku godine da neki nebi bili nemirni, ili da vas malo 'pomijesa' :lol:
  • OsamŠest
    4.1k
    Brijem da bi trčao od Zagreba do Turske da mi ovaj kaže..
  • Marley
    2.6k
    Mozda se nadaju da ce se nesto dinamovstine iz Kuleta preliti u Mmaeea. U tom smislu, bolja kombinacija sjedenja ne moze biti.
    Kule, obradi ga :ok:
  • Paggini
    32.6k
    Kule, obradi ga :ok:Marley

Ej ej alo, zaustavit ću te ovdje, upozorenje pred ban....
  • Brusa
    2k
    morala si dodati #nohomo :razz:
  • jedan u nizu
    10.7k
    Ovako @Marley zamislja dinamove pripreme u Turskoj

9fs6ta.jpg

Ovako ce zapravo izgledati pripreme u Turskoj

9fs72m.jpg
  • Marley
    2.6k
    samo ljubav! U to ime spremna sam i ban popiti!!

(I kakve su to prljave misli, sram te bilo :halo: )

Kule samo ti porazgovaraj s njim i objasni mu neke stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.