• Majki2111
    3.6k
    Al meni je zanimljivo kako razmišlja. Ima jako veliko povjerenje u igrače kako kaže. Moguće da i da i tako u odnosima ima povjerenja u druge. To je dobro.

Pročitam ovaj njezin komentar za Kuleta i stavljam se u njegovu poziciju. Kaže ona :
    Kule, obradi gaMarley

Ja sam 2 godine stariji od Kuleta i nema šanse da bih mogao obrađivati nekoga i mijenjati mu uvjerenja. Za to je potrebno dugi niz godina i mnogo razgovora. Velika očekivanja prema Kuletu. :sweat:
  • Marley
    2.6k
    oplakah :lol: :lol: :lol:

Ali po izrazima lica i govoru tijela, mislim da je Kule bio uspjesan. Mmaee ce zaplakati cini mi se, ali jbg, nekad ne ide na fino.

Screenshot-20250106-121335-Instagram.jpg
    Screenshot-20250106-121243-Instagram.jpg
  • Brusa
    2k
    . Mmaee ce zaplakati cini mi se, ali jbg, nekad ne ide na fino.Marley

#nohomo
  • Kaktus Car
    817
    Kad bi se mogli znati termini pripremnih utakmica? Ima neki info o tome?
  • marcio amoroso
    38.8k

Shakhtar 09.01. u 17:00
    Pakhtakor 12.01. u 11:00
    Lech 12.01. u 17:00
    Jagiellonia 15.01. u 17:00
  • Marley
    2.6k
    Dizem ruke, nista covjek ne moze napisati ovdje, a da odmah nema prljavih primisli :razz: (jedino Majki ih nema haha).
    Pricam o razgovoru dvojice kolege suigraca :nerd:

Ajme @Majki2111, ti i ja da negdje nekom prilikom razgovaramo uzivo, ja mislim da se ne bi ni jednu recenicu sporazumjeli :lol:
    Ja ti se vecinu vremena zafrkavam.
    Zadnje sto sam ozbiljno napisala je sretno deckima na pripremama, ovo drugo ti je sve cirkus :smile:
  • bbzg
    86

Shakhtar je u 16:00
  • bongo
    965

Ne mogu tvrditi 100%, ali moguće da ovisi jel se gleda naše srednjeeuropsko vrijeme ili lokalno tako da možda ti i @marcio amoroso zapravo mislite na isto
  • marcio amoroso
    38.8k

Ja sam prepisao sa službenog instagrama. Tamo stoji 17:00
  • Droljo
    10.7k
    Jedine njegove reference su da mu ja manager famozni Zahavi i da je bio u omladinskom pogonu pa Rome pa idemo bacit drkicu na to jer Romin pogon vrijedi vise od nasegemilperska

Malo je prošao i barceloninu školu prije rome. Čisto da se ubaci u kontekst. Ja se nadam da od maloga nešto bude. Evo mu prilike sada sa novim trenerom i pripremama da se pokaže. To nam je jedini lijevi bek u ekipi te bi mu (kao takvom) ja dao šansu absolutne. Proces prilagodbe na grad i klub je gotov. Sad il nikad.
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    IMG-1616.jpg

IMG-1617.jpg

Po mojoj procjeni ovo je slikano s iste terase. To bi značilo da su Cordoba i Mbuku cimeri tijekom priprema. Pitam se kako se sporazumijevaju jer Cordoba priča samo Španjolski. Vjerojatno to izgleda ovako nekako :

IMG-1615.jpg
  • NORTE
    13.1k
    Po mojoj procjeni ovo je slikano s iste terase.Ijayi Atiemwen

Po mojoj procjeni to je jedno te ista fotka.
  • rioda
    6k
    Ne da je s iste terase, nego su objavili istu sliku :sweat:
  • don
    9.2k
    bome lip hotel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.