• Jurki
    14.2k
    Ivan Azon, napadač kojeg je nas par preporučilo u skaut sekciji ide u ComoOmake

Dajte slepci kontaktirajte coveka i zaposlite ga ko skauta.
  • E46
    983
    Ja sam cuo da je Reginaldo Ramires kontaktiran... Vjerojatno samo floskula ali eto.
  • Kastrator iz zasjede
    33
    Jurki imamo istu listu,identicnu.U mojoj jos Filipovic.
  • tp1997
    804
    Valjda nismo i do hipermoćne latvijske lige došli
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Od hellera do gelera a jbt
  • E46
    983
    A gle od nekud moras dopeljat igrača.
  • vjeko1701
    11.3k
    Možda nijedan nije u kombinacijama, a možda su i svi pa na kraju nijedan neće doći jer ćemo se sa svima ciganiti. Onda će netko iz kluba doći ovdje i ostaviti poruku da nas nikada nijedno od imena nije ni interesiralo, da su drugi pumpali cijene preko Dinama od svih klubova.Daliban

Otpusti malo gas sa sarkazma.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja mislim da bi trebali dovest Dahla :cool:
  • jedan u nizu
    10.7k
    Jel moze Dahl u napadu igrati?
  • Jurki
    14.2k
    Filipovica nisam napisal jer ga nitko nije ni videl (osim na predstavljanju). Ne znam kaj bi mislil o njemu.. mozda bi bil ok rezervni golman.
    Ak bi se rijesili njega onda nam opet treba rezervni golman. Sad najti kvalitetnog golmana koji brani u svojem klubu da bi Nevisticu bil zamjena.. ne znam, cini mi se jako tezak zadatak.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    frende koliko je samo stranica napisano o njemu mislim da taj može i poletit bez krila a ne odigrat špicu :grin:
    Sanjam dan kad će Miro napisat SD!
  • Daliban
    3.8k
    Možda je nepopularno, ali to pitanje trećeg napadača smo bez problema mogli riješiti odavno unutarnjim rezervama. Osim što smo imali Brodića kojeg smo pustili bez zamjene, mogli smo onda barem dati priliku Koščeviću, Majiću ili sada Rimcu umjesto da trošimo milijune na previše limitirane rotacijske napadače.
  • Laugreano
    2.8k
    Dahl je jedini lijevi bek koji bi nam bio pojacanje, sve ostalo je bacanje novaca.
  • Jurki
    14.2k
    Koscevic tesko dolazi do minutaze u drugoj ligi, zabio je samo 3 gola u 12 utakmica.
    Majicu i Rimcu treba prava minutaza, a ne garbage time.
    U situaciji de smo na -7 nama treba špica koja bu natirala Petka da se dobrano oznoji i potrudi za minutazu.
    Ne druga spica vec napadac za kojeg nebumo morali moliti Boga da proradi.
  • Mr Anderson
    9.2k

Koščević, a pogotovo Majić nisu nivo prve lige. Možeš im davat priliku jedino u riješenim utakmicama, a ne da ti nešto donesu kad ti se prva špica ozlijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions