• Mihaljević
    11.1k
    Messenger-creation-D3991419-9567-45-A3-B3-BA-F0177-CAD5-CFC.jpg
    Imam prijatelja koji navija za CSKA, pa da vidite konverzaciju... Još kaže da se ništa u bugarskoj ne spominje oko toga, samo njihovi mediji citiraju SN i Germanijak.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    @Mihaljevićzvat ćemo ga Bleki:lol: lik kakav god da je ,niko ne metne 16 golova u pola godine da ne valja. Vjerovatno patka ali jebeno djeluje
  • Jurki
    14.2k
    kak mislis da imamo puno stopera?
    Imas Galesica, KTCa (za kojeg se ne zna kakvi su mu planovi i kolko jos moze i zeli), Torrentea, Mmaeea (za kojega nitko nije siguran al se bu vrnul na pravi put), Bermauera koji je ok rotacijski stoper, Perica koji je objektivno gotov. I Perkovica kojeg nismo vidjeli na stoperu kak spada.
    Znaci od 7 stopera imas trenutno maksimalno 4 za koje znas kakve su im mogucnosti i na koje sigurno mozes racunati i sljedece sezone.

KTC, Mmaee, Peric - su diskutabilni. I ako ode ta trojka kaj je moguce, opet moramo dovoditi novog stopera.
  • CastAway1986
    2.3k
    slažem se da je i dalje Perkovic najbolja opcija za lijevi bek , nego reci mi kakav ti se čini ovaj Taylor?
  • Izet Hajrović
    3.1k
    pa da, zato Cannavaro treba vidjeti za koga će se odlučiti od ovih upitnih. S KTC-om će se vjerojatno produžiti ugovor, Perića smo svi otpisali. Nama je dovoljno 5 stopera jer Franjić isto može odigrati stopera kao i Ristovski. Treba vidjeti što je s Mmaeeom, kada je dolazio mislilo se da će biti naš najbolji stoper, vidjet ćemo kako će se rasplesti priča s njim. Tako da 2 su svakako višak, a na Cannavaru je da nakon priprema odabere 5 na koje računa.
  • Jurki
    14.2k
    ne racunam na Franjica za sljedecu sezonu jer posudba traje do lipnja.
    U svakom slucaju nam treba minimalno 5 stopera zbog brutalnog rasporeda na jesen.
    Kaj se sad proljetnog dijela tice tu se slazem da smo jako dobro pokriveni.
  • Ivdzo11
    5k
    Salech je, pak, klasična "devetka", ali zanimljivih predispozicija. Vrijedi načelno oko dva milijuna eura, no treba vidjeti kako će Dinamo ispregovarati transfer, uz činjenicu da bi on platežno trebao biti u plavim gabaritima. Zanimljiv igrač, s perspektivom - zaključuje naš sugovornik.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    imamo opciju otkupa, ali nadam se da je primarno doveden za šesticu. Vidjet ćemo kako će se pokazati.
  • Kristijan992
    398
    Čini mi se da su novinari svakim danom sve očajniji u potrazi za imenom pickova za napadača pa trabunjaju sve veće gluposti...sve više mi se čini da ni jedan od spomenutih nije u kombinacijama hahhaha
  • Daliban
    3.8k
    Spor je i nije baš klasičan bek. Ne sviđa mi se, mislim da bi bila velika greška potpisati ga na skup i dugoročan ugovor.
  • Zagi
    8.8k
    "Iz izvora bliskih klubu, Germanijak eksluzivno saznaje da CSKA za njega traži minimalno 3m eura ali možda bi pristali i na manje."
  • Daliban
    3.8k
    Čini mi se da su novinari svakim danom sve očajniji u potrazi za imenom pickova za napadača pa trabunjaju sve veće gluposti...sve više mi se čini da ni jedan od spomenutih nije u kombinacijama hahhahaKristijan992

Možda nijedan nije u kombinacijama, a možda su i svi pa na kraju nijedan neće doći jer ćemo se sa svima ciganiti. Onda će netko iz kluba doći ovdje i ostaviti poruku da nas nikada nijedno od imena nije ni interesiralo, da su drugi pumpali cijene preko Dinama od svih klubova.
  • Omake
    4.7k
    Ivan Azon, napadač kojeg je nas par preporučilo u skaut sekciji ide u Como.
  • ElDorado
    1.2k
    prati se Zona prati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions