• NitkoBitan
    21.5k
    Trener nema nekih prevelikih zelja i zahtjeva pa bih mu doveo Roga iako sam osobno protiv.

Sto se tice lijevog beka apsolutno nam treba taj Taylor bilo sad ili na ljeto. Jel mozemo vec sad potpisat neki (pred)ugovor s njim ili je to sve na bazi usmenog dogovora?
  • Zagi
    8.8k
    znam al mi je glupo reci da ih nabijemo nogom vrit. Jbg ipak su ti igraci dugo u Dinamu, puno su dali za klub i nisu zasluzili da ih se zmece u kontejner za smece.Jurki

Kužim sentiment ali treba biti i iskren.
    Dosta nam ih je tu i želimo ih se riješiti pošto poto.

A opet, velika je razlika između Ademija i nekih drugih prezimena na spisku.
  • austrijanac
    4.9k
    No, novi napadač bi trebao stići do konca ovog tjednaIzet Hajrović

Ili su nepismeni ili će napadač doći danas.
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Brate mili, što ste zatupili na lijevog beka, ako zaista Taylor dolazi na ljeto onda je Bartol i više nego odlican za polusezonu. Uostalom, nisam vidio da je Oliveras otpisan, možda konačno dobije (zasluženu) priliku.
  • Jurki
    14.2k
    mislim da bi najispravnije bilo se dogovoriti s Ademijem i Zagijem da nakon sezone objese kopacke o klin i vidjeti gde su najbolje iskoristivi u klubu, dal treneri, skauti ili nekaj trece.
    Ristovskom na kraju sezone dati uramljen dres i ne produziti ugovor.
    A ostali jbg neke probat prodati, neke dati za dzabe.. pa da se malo i ta bilanca placi rastereti.
  • tp1997
    803
    Radije bih ne ganjao -7 sa bekom koji nema ni prodor ni centaršut.
  • San Lorenzo
    18.3k
    onda je Bartol i više nego odlican za polusezonu.Jos-Optimus

To i više nego odlično rješenje za polusezonu je na poziciji lijevog beka nakon odlaska iz Dinama odigralo sveukupno 84 minute...odlično rješenje odista.
  • Olmic
    3.9k
    Mislim da sto se tice odlaska , otici ce jedan ili dva stopera

Uz otpustanje/prodaju perica tipujem na torentea ili mmaea

Raul mi je dolaskom Bartola 3.izbor za lijevog stopera ,a mozemo zaradit na njemu

Mmae je bio koracic do saudijske arabije,ali je promjenom trenera to stopirano ne i odbijeno
  • Jaki991
    204
    uz plaću koju ima mmae mora bit glavni stoper ekipe, ak ga nakon ovih pola godine sportska struka ne vidi u toj ulozi bili bi ludi kad ga nebi prodali… al tko zna, mozda na treninzima stvarno pokazuje da je klasa
  • Jos-Optimus
    3.6k
    bolje od Ogiware i RPG, a kazem, mozda se racuna i na Oliverasa
  • Daliban
    3.8k
    Perković je i dalje najbolji "lijevi bek" u klubu, opet se ništa ne mijenja.

Franjić kao zakrpa do ljeta dok ne dođe Taylor je baš jako glupa kombinacija jer nijedan od njih nije dovoljno dobar da dugoročno bude Dinamov lijevi bek. Ako se ta kombinacija ostvari, narednih 5 godina nećemo imati normalnog lijevog beka. Imat ćemo zato Taylora na jednoj od najvećih plaća u klubu.
  • mlkaskic
    41
    Torrente je ovu polusezonu odigrao jako solidno, mislim i nadam se da će ostati s nama.
  • Mihaljević
    11.1k
    Torrentea treba prodat kao i Ljubičića prošle sezone u isto vrijeme, možeš izvući od njega 3-4M, a realno ne pravi razliku ni 5%.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    mogu se složiti, vjerujem da se za njega može dobiti najmanje 6 mil. što bi bilo odlično. Cijena na TM skočila mu je na 4 mil., ima 23 godine, Španjolac. Ako ima zainteresiranih iz Španjolske, zašto ne? Evo neki dan čitam da je Real Betis zainteresiran za Soldu pa zašto jedan klub takve razine ne bi iskazao interes za Torrentea? U ovome trenutku imamo puno stopera i na Cannavaru je da se odluči nakon priprema na koga računa.
  • Hectorharatti
    238
    Ne znam u kojem scenariju se može dobit za Raula 6 miliona. Pa takvih ima u LaLigi 2 na lopate. Jeftinijih i slične kvalitete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions