• Daliban
    3.8k
    Koscevic tesko dolazi do minutaze u drugoj ligi, zabio je samo 3 gola u 12 utakmica.
    Majicu i Rimcu treba prava minutaza, a ne garbage time.
    Jurki

Da, da, čitao sam i ja kako ga Deda ovdje svako malo sprda iz valjda neke osobne netrpeljivosti. Međutim, Koščević u drugom razredu zabija gol svakih 100 minuta. Nimalo loše za klinca koji je tek kročio u seniorski nogomet.

Koščević, a pogotovo Majić nisu nivo prve lige. Možeš im davat priliku jedino u riješenim utakmicama, a ne da ti nešto donesu kad ti se prva špica ozlijedi.Mr Anderson

Majić je talentiraniji od svih tih lopata s kojima nas se povezuje zajedno.
  • Orc123
    9.7k
    O Majko Isusova
  • Izet Hajrović
    3.1k
    smiri se, diši, znam kako ti je...

Međutim, Koščević u drugom razredu zabija gol svakih 100 minuta. Nimalo loše za klinca koji je tek kročio u seniorski nogomet.Daliban

U tom drugom razredu u jednom Dugopolju nije se uspio izboriti za prvih 11. Dečko za 38 dana puni 20 godina.
  • Omake
    4.7k
    da kojim slučajem nisi mentalni trener koji je nedavno dobio nenadan otkaz??
  • E46
    983
    ova zadnja izjava ti nije potrebna, majic NIKAD nece zabit 14 golova u rumunjskoj ligi, džabe mu sav talent.
  • Mr Anderson
    9.2k
    Majić je talentiraniji od svih tih lopata s kojima nas se povezuje zajedno.Daliban

Talent je bio, slažem se. Možda je još. Ali badava talent kad niš ne pokazuje na terenu. Koščević je sličan tip ko prije njega Bartol Barišić. Zvijer u juniorima pa se pogubi na prelazu u seniore. A.od ovih koji se s nama povezuju, znam jedino Hallera koji bi nam bio top pojačanje.
  • Daliban
    3.8k
    Ma vi ste obični klaunovi, ispričavam se na nevrijeđanju. Ovakvim rasipničkim nagomilavanjem škarta ćemo svesti klub na najnižu razinu u povijesti.
  • mosad
    699
    dobro je banana
  • San Lorenzo
    18.3k
    Meni su kod Majića najveći problem treneri koji ga guraju na krilo.
  • veselko tenžera
    3.1k
    da kojim slučajem nisi mentalni trener koji je nedavno dobio nenadan otkaz??Omake

Nije, taj bi tražio Eldara Ćivića ili Marina Leovca.
  • Daliban
    3.8k
    Meni su kod Majića najveći problem treneri koji ga guraju na krilo.San Lorenzo

+
  • Droljo
    10.6k

Meni je jasno da imaš svoje mišljenje i da ga želiš podijeliti sa drugima. Ali nemreš svima pametovati i misliti da si samo ti u pravu sa svojim idejama. Bar u pola toga šta nadroljiš ovod si u krivu. Moraš shvatiti da i drugi ljudi imaju mozgove i oči. Nogomet nije počeo niti će završiti sa tvojim idejama i točka. Bezveze ti je to..
  • NitkoBitan
    21.5k
    Majić je talentiraniji od svih tih lopata s kojima nas se povezuje zajedno.Daliban

Koliko se da primjetit napadaci s kojima nas se povezuje imaju neki ucinak dok se Majic ne moze nametnuti ni u Gorici.

Bajkovitih prica o talentima imas koliko oces. I Antonio Marin je bio ogroman talent kojem se dala prilima pa... Julardziju se povezivalo sa Chelseajem pa je sad rezerva u Sarajevu.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Koliko znam Zlatan je vraćen sa posudbe iz Dugopolja,nadam se da ćemo ga vidjet na terenima prve lige pa da vidimo od čega je...
    Ima te naše djece koju lako otpiše struka a i mi navijači,npr ja kad sam se ulogirao na forum spomenuo sam Jurišića kao dugoročnog beka za nas pa me je pola foruma ismijalo.
    Par mjeseci kasnije nas je šokirao na Maksimiru golom u rašlje.
  • tp1997
    803
    Katkad se pitam jesi li ti navijač Dinama. Ne sjećam se kad sam u ijednom tvom postu vidio neku emociju, navijački sentiment, povezanost s klubom.

Sve o čemu drobiš je kupoprodaja i guranje 17-godišnjaka kao u zlatno doba krimosa, uz svoje hiperfiksacije na GPS podatke i nekakve Bjeloruse.

U redu je kritizirati, prvi to radim, ali tebe brat bratu ne razumijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions