• Droljo
    10.7k
    mislis da bi se on zadovoljio sa 200-300 keka i nekakvom sporednom ulogom?Jurki

Isto kako se i ktc zadovoljio a imao je veću plaću od riste.
    drasticno povecanje place i produzetak ugovoraJurki

Ovo nema šanse niti se radi tako. U njegovim godinama se plaća drastično smanjuje. Znači odlazi.
  • Jurki
    14.3k
    a Zagi koji ima 400 tisuca?
    Nema tu pravila, vec kak se ko dogovori.
    Nadam se da se uopce nebu produzival ugovor Risti jer jbg nije vise razina Dinama i tjt.
    Mislim da moze jos na Cipru, Turskoj, SA uloviti jedan jebacki ugovor.
  • Benito
    1.1k
    Ovo je tema od trenera...
  • Droljo
    10.7k
    Zagi koji ima 400 tisuca?Jurki

Graniči sa zdravim razumom.
    Ovo je tema od trenera...Benito

Hvala compagno benito.
  • E46
    986
    Hahahaha jos mu dat iznos da potpise i povecanje ugovora, ne nasmijavaj me. Rile ti li si?
  • Jurki
    14.3k
    ne znam kak tocno ide kod produzetka ugovora, al nebi me cudilo da kod produzenja ugovora nogometasi dobiju jos iber za potpis. Nekaj slicno kak su dobili Pjaca i Mmaee "signing fee"
    Al s obzirom da znamo kakav je zajeban karakter nebi se sigurno on zadovoljil sa 200-300 kekai.
    Al bez obzira na sve.. taman da igra za dz nebi mu produzil ugovor jer imamo RPG-a i malog Mikica. Za bekovske pozicije dosta.
  • DugaLopta
    40
    Na nekim temama se razvija priča da nije profesionalno da je Zeko na košarci, da nam se SD uči na klubu, da trener nema dobar CV... no profesionalno je da nam pola ekipe puši i ne može trčati 90 min, da nam "najbolji" i najplaćeniji igrač puši i pije pa samim time se teže oporavlja od ozljede. To je ok naravno. Jer su zaslužili.

Kao neka kvartovska turnir ekipa a ne profesionalni nogometni klub.
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Legenda kaže da te krene lovit po terenu ako ne radiš 100%

IMG-1602.jpg
  • Cif
    210
    prvo mahanje ručicama je već bilo problematično.Tak da je problem i to veliki
  • scooniepenn
    3.6k

Imao si ga prilike vidjeti početkom sezone, primjerice protiv Istre gdje je i prodirao i križao i ubacivao, čak i zabijao. Odigrao je svega par utakmica ove sezone i to jako dobro na desnoj strani, ali je nažalost "morao" krpati lijevog beka gdje je bio čisto solidan, ali to nije to. Molio bih te da mi navedeš lijevog ili desnog beka, čak i na razini iznad Dinama, kojemu je potpuno svejedno na kojoj strani igra i da je zbog toga jednako dobar na obje. Ne bi bilo zgorega ponekad malo realnosti prije nego se našeg najboljeg beka stavlja u kategoriju Rileta i ostalih bekova koje imamo. Neću dalje da ne idemo offtopic.
  • Probirštift
    665
    Bilo mi je drago vidjeti video njega na IG kako trenira s dečkima i objašnjava
    Siguran sam da sa svojim iskustvom može dosta naučiti zadnju liniju i dovesti mlađe igraču na još bolju razinu
    Imam dobar osjećaj za njega nadam se da nas sve iznenadi
  • Marley
    2.6k
    mogao bi mozda i uskociti po potrebi :rofl:
  • OsamŠest
    4.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamov-trening-cannavarov-one-touch-odjekuje-do-antalyje-snimanje-zabranjeno-lopta-po-zemlji-jaki-presing/139861

"Također, zabranio je duge lopte, odnosno, potpuno ih ograničio. Traži igru po tlu, duge lopte iz zadnje linije mogu biti rješenje samo u kranjnoj nuždi, kad momčad nikako ne može izaći iz presinga!"

Mariću, možda ti se na kraju ipak ispričam na svim sumnjama u tvoje odabire i viziju.
  • wolfgang14
    1.8k
    Fabio samo rokaj

Dakle, ako je netko i imao dvojbe, Cannavarov osnovni sustav je, definitivno, sa četvoricom u zadnjoj liniji. Često je mijenjao neke igrače, pogotovo stopere, ali ono što se može zaključiti jest da je na desnom beku 'držao' Pierre-Gabriela i Ristovskog, a na lijevoj strani Franjića i Perkovića. Iz toga se može zaključiti da te igrače uglavnom vidi na tim mjestima, odnosno, da ne planira RPG-om zatvarati lijevi bok, a da bi Franjić ipak primarno, barem do dolaska lijevog beka, trebao pokrivati tu poziciju.

Ono što je za Cannavara specifično, a što nismo često gledali na Dinamovim pripremnim treninzima, jest da vrlo aktivno i energično sudjeluje u samom treningu. Ne samo da zajedno s pomoćnicima postavlja 'kapice' prije početka, već stalno igrače ispravlja, govori im gdje trebaju stajati, kako igrati. Dolazi od jednog do drugog, objašnjava, prekida vježbe da bi ponovno predstavio istu ideju. Ponekad se čini i da prečesto zaustavlja akcije, iako, prema kraju treninga činio je to sve rjeđe, očito zadovoljan kako su igrači pohavatali njegove zamisli. Na početku je izgledalo da ga baš i ne razumiju najbolje.

"One touch!...One-two touch', vikao je Cannavaro svako malo, inzistirajući da igrači igraju s jednim ili dva dodira. A onda tražio da reagiraju po izgubljenoj lopti, da je pokušaju odmah oduzeti. Zahtijevao je, potom, visoki presing, napad na zadnju liniju, da igrači stoje visoko, a linije budu guste, objašnjavao im kako se moraju kretati, kad moraju izaći, kad se vratiti. Također, zabranio je duge lopte, odnosno, potpuno ih ograničio. Traži igru po tlu, duge lopte iz zadnje linije mogu biti rješenje samo u kranjnoj nuždi, kad momčad nikako ne može izaći iz presinga!

"Bruno back, Bruno back!', vikao je Cannavaro, govoreći Bruni Petkoviću kad se mora malo vratiti da bi zatvorio 'suparničke' koridore, a u nekoliko je akcija i sam sudjelovao, glumio napadača da bi pokazao kako treba izgledati taj visoki presing.

U vježbama sudjeluju i svi njegovi pomoćnici, a Cannavaro stalno nešto priča, pokazuje, viče, vruća je to napuljska krv. Sa 'šalabahterom' u ruci, zviždaljkom u ustima, mora se priznati, dosta je i pretrčao. Baš je 'nabrijan', motiviran, spusti se u čučanj pa pokazuje rukama, govori naglas, čuje ga se, da se malo našalimo, do 20-ak kilometera udaljene Antalyje, nismo sigurni da nije izgubio i glas na samo jednom treningu. Iako u Dinamu ima dosta igrača, koji govore talijanski (Petković, Ristovski, Kulenović, Pjaca, Mišić...), Cannavaro im se obraća isključivo na engleskom, a primijetili smo da i oni sami između sebe, čak i kad su u pitanju domaći igrači često razgovaraju engleski. Tek kad s nekim od njih razgovara u četiri oka, onda Talijan govori talijanskim. Na kraju treninga, primijetili smo posebno je razgovarao s Theophileom i Mmaaeeom, nešto im pokušavao dodatno objasniti..

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/tako-radi-cannavaro-one-touch-odjekuje-do-antalyje-snimanje-zabranjeno-lopta-samo-po-zemlji/139861
  • jedan u nizu
    10.7k
    Ekipa, IMAMO TRENERA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.