• Droljo
    10.6k
    mislis da bi se on zadovoljio sa 200-300 keka i nekakvom sporednom ulogom?Jurki

Isto kako se i ktc zadovoljio a imao je veću plaću od riste.
    drasticno povecanje place i produzetak ugovoraJurki

Ovo nema šanse niti se radi tako. U njegovim godinama se plaća drastično smanjuje. Znači odlazi.
  • Jurki
    14.2k
    a Zagi koji ima 400 tisuca?
    Nema tu pravila, vec kak se ko dogovori.
    Nadam se da se uopce nebu produzival ugovor Risti jer jbg nije vise razina Dinama i tjt.
    Mislim da moze jos na Cipru, Turskoj, SA uloviti jedan jebacki ugovor.
  • Benito
    1.1k
    Ovo je tema od trenera...
  • Droljo
    10.6k
    Zagi koji ima 400 tisuca?Jurki

Graniči sa zdravim razumom.
    Ovo je tema od trenera...Benito

Hvala compagno benito.
  • E46
    983
    Hahahaha jos mu dat iznos da potpise i povecanje ugovora, ne nasmijavaj me. Rile ti li si?
  • Jurki
    14.2k
    ne znam kak tocno ide kod produzetka ugovora, al nebi me cudilo da kod produzenja ugovora nogometasi dobiju jos iber za potpis. Nekaj slicno kak su dobili Pjaca i Mmaee "signing fee"
    Al s obzirom da znamo kakav je zajeban karakter nebi se sigurno on zadovoljil sa 200-300 kekai.
    Al bez obzira na sve.. taman da igra za dz nebi mu produzil ugovor jer imamo RPG-a i malog Mikica. Za bekovske pozicije dosta.
  • DugaLopta
    37
    Na nekim temama se razvija priča da nije profesionalno da je Zeko na košarci, da nam se SD uči na klubu, da trener nema dobar CV... no profesionalno je da nam pola ekipe puši i ne može trčati 90 min, da nam "najbolji" i najplaćeniji igrač puši i pije pa samim time se teže oporavlja od ozljede. To je ok naravno. Jer su zaslužili.

Kao neka kvartovska turnir ekipa a ne profesionalni nogometni klub.
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Legenda kaže da te krene lovit po terenu ako ne radiš 100%

IMG-1602.jpg
  • Cif
    199
    prvo mahanje ručicama je već bilo problematično.Tak da je problem i to veliki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.