• Jurki
    14.2k
    doslovno dvoje igraca treba otpisati i resil si 99% problema.
    Zagi je u penziji takoreci, Petko zbog svoje obiteljske situacije bas i nema nekakvog manevarskog prostora, Misic je klubski igrac, on ne dela pizdarije vec se podredi momcadi.. nakon njih nema vise senatora.

Edit: da me se krivo ne protumaci, nisam za to da se ti igraci nabiju nogom u guzicu, vec na kraju sezone kak i prilici Dinamu.. uz uramljen dres i cvijece.
  • Lihtmašinac
    382
    Trodijelni serijal "Da se mene pita... - 3 tjedna kasnije ", 3. poglavlje: "Trener se nije snašao pa ga je zamijenio superstar“

Nisam nužno bio za otkaz, ali sam unaprijed rekao da bih imao razumijevanja, ako do njega dođe, prvenstveno zbog Bjeličine naravi. Otkaz Neni hrabra je Marićeva odluka, a, kako ne znamo što se događalo iza zatvorenih vrata, moramo ju navijački prihvatiti kao smislenu.

Čovjeka su zamijenili „mačkom u vreći“, no Cannavaro sa sobom nosi glamur i reputaciju kakvu hrvatskom sportu može priuštiti očito jedino Dinamo. Iako mu se uspjesi u Kini ne broje kao neki ogromni dosezi, već samo angažiranje imena Fabio Cannavaro katapultiralo nas je pod pojačane medijske reflektore cijele nogometne Europe. Ako ništa, bit će svima nešto posebno kad u Londonu i Koprivnici, u play-offu Lige prvaka i dalmatinskoj provinciji Splitu iz Dinamovog autobusa izađe osoba koja je bila kapetan jednog suverenog svjetskog prvaka i u više izbora (i to kao stup obrane, helou!) najbolji igrač svijeta. Jasno, jedno je biti uspješan igrač, a biti uspješan trener skroz je druga stvar, no Fabio ne bi bio prvi kojem je pošlo za rukom biti jedno i drugo. Uostalom, uspješna igračka karijera u trenerskom fahu prije može pomoći nego odmoći, a Cannavaro bi uz to mogao biti i onaj bitan jezičac na vagi da se kvalitetni igrači ubuduće lakše odluče doći u Dinamo.

Vidjet ćemo kako će se to dalje razvijati, ali za plavu obitelj sad je jedino pametno ne natezati se oko nebitnih gluposti tipa „2 mjeseca vs. 3 mjeseca“ nego svim silama uprijeti u pozitivu i nadati se najboljem. To što Fabio u prvim intervjuima igra na šarm pa baca floskule i ulizuje se javnosti možemo staviti pod običaje prvih nastupa u stranom svijetu. Siguran sam da čovjek gori od želje za dokazivanjem u Europi i da će u klubu i s igračima biti manje šarmantan, a više radna zvijer s autoritetom, koja k tome iz prve ruke zna kako se postižu uspjesi u nogometnom svijetu. Ovo s navodnim pokazivanjem granica senatorima-pušačima već je odličan korak u pravom smjeru. I s moje strane ima jedno iskreno i veliko - in bocca al lupo, mister!
  • Marley
    2.6k
    Sto sam ja jedina koja bi Ristovskog ostavila kao rotaciju?

Naravno pod uvjetima da se to jasno iskomunicira i da on bude ok s tim. I da ne bude unosio nemir medju ekipu.
    Temperament mu je najveci neprijatelj, ove godine je vjerojatno bio extra tempirana bomba jer je godinu zapoceo obiteljskom tragedijom.

S igracke strane, pa nije toliko star i nije sad da nam je on kao pojedinac bio najveci problem cijelu polusezonu, znao je i bit dobar.
  • Crni86
    7k
    problem je sto smo sada popunjeni na stoperskim pozicijama, a na desnom beku imamo rpg-a i svog talenta mikica. Mikic ce morat iduce sezone pocet dobivat znacajnije minute, produzenjem ugivora ristovskom tehnicki zatvaras vrata mikicu.

Uz to ne vjerujem da bi i ristovski bio spreman na znacajno smanjenje place. A imati igraca za rotaciju koji zaraduje kao prvotimac jednostavno nije isplativo.
  • E46
    983
    gledas previse navijacki, rile vec zadnje dvije godine nema pojma i totalno je pogubljen u vremenu i prostoru, rastanak bi za sve bio najbolja opcija.
  • don
    9.1k
    gledas previse navijacki, rile vec zadnje dvije godine nema pojma i totalno je pogubljen u vremenu i prostoruE46

a ti previše gledaš senatorski i mrziteljski.

Ristovski ovu polusezonu nije u top 7 problema kod igračkog kadra. Čovik je dok nismo krenuli sa negativnom serijom bia, da ne kažen odličan, ali vrlo dobar.
    A druga je stvar šta bi htjeli pomladit tu poziciju, stavit RPG-a i Mikića za rotaciju. Ali nemojte nabacivati neke teze da je on neki veliki problem bia jer nije.
    Puno veći problem je Ademi koji jednostavno više nije za ozbiljan nogomet.
  • E46
    983
    nije ni ristovski za ozbiljan nogomet. Ja se ne sjecam kad je zadnji put on nekog u napadu pretrcao, prosao ubacio kako spada.. Ono sto on radi je dohoda sa loptom do krila odlozi krilu ne nudi se za overlap nego stoji i ceka povratnu za centarsut, onda dobije tu povratnu i ima svo vrijeme svijeta da pogodi u trepavicu ako treba ali naravno rijetko da nesto pogodi. I ja ne mrzim nikog osim Splita tovara i cigana. Ali da imam par igraca koje smatram da nisu ni za Dinamo B to svakako.
  • don
    9.1k
    prosao ubacio kako spada.E46

zato naš RPG to kontinuirano radi, jel da? Da ne spominjem lagano trčkaranje prema natrag.
  • E46
    983
    a sta bi trebao bit sretan sto ga se prebacilo na lijevi bok a covjek lijevu nogu nema? Dok je igrao desno overlapao je i ubacivao i to kvalitetno. A pitanje je zasto taj rile nije upropasten na lijevom beku kad je svakako loš,tesko da može gore nego sada.
  • don
    9.1k
    jedva čekam vidit RPG-a na desnom beku.

kad je svakako loš,tesko da može gore nego sada.E46

za mene nije loš, dapače jako dobar dok nismo krenuli sa negativnom serijom.

off topic smo.
  • jakov1
    351

Pa na lijevoj strani ne radi, naravno, ali desno je u tih par utakmica napravio vise nego Ristovski u cijeloj sezoni. Pogledaj gol protiv Istre na otvaranju sezone, Ristovski se u takvoj situaciji nece naci nikad jer ne zna napadati prostor bez lopte.
  • Jurki
    14.2k
    Koliku sad ima placu Ristovski?
    Ugovor mu izlazi za 6 mjeseci, ako bi se islo na produzetak istog, moras mu dati neki iznos za potpis, te bi sigurno on trazil povecanje place.
    Isto tak treba uzeti u obzir da bu on za mjesec dana imal 33 godine, nebu igracki sve bolji, nego sve losiji.
    Uz definitivno zajeban karakter upitno je kolko bi Dinamo dobio u odnosu na ulozeno.
  • Zagi
    8.8k
    Uz definitivno zajeban karakter upitno je kolko bi Dinamo dobio u odnosu na ulozeno.Jurki

Da ga nisi već stavio na onu listu za "transfere" , dobili bi samo još jedno ime na istoj :rofl:
  • Droljo
    10.6k
    Ugovor mu izlazi za 6 mjeseci, ako bi se islo na produzetak istog, moras mu dati neki iznos za potpis, te bi sigurno on trazil povecanje place.
    Isto tak treba uzeti u obzir da bu on za mjesec dana imal 33 godine
    Jurki

Nisi u pravu. On je naj bolji ugovor karijere potpisao davno. On sada može dobiti 200-300k i to na max 3 godine te kao rotacijska opcija. U dinamu naravno. Sigurno ima ciprana, grka itd koji bi mu dali više.
  • Jurki
    14.2k
    mislis da bi se on zadovoljio sa 200-300 keka i nekakvom sporednom ulogom? Cisto sumnjam.
    Pa on se uvijek gura prvi ispred suigraca pred tribinu, izigrava superjunaka koji spasava djecu iz ruku zlocestih zastitara, penje se na ogradu itd.
    Postoje samo dvije izgledne varijante on ili bu dobil drasticno povecanje place i produzetak ugovora kaj je van svake pameti ili odlazi.
    Treca opcija mislim da ne postoji.

Bilo je i tu na forumu spominjano da je Ristovski zivcan između ostalog jer nije ni blizu sa zaradom od nogometa ko neki njegovi kolege u svlacionici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.