• Droljo
    11.4k
    Salech je puno kompletniji igrač,Omake

U slučaju prodaje kuleta apsolutno. Zamjeniti njih dva bi bio pun pogodak za nas. I tog iz bugarske te imamo 3 špice pa je to pokrivena pozicija.
  • don
    9.8k
    stvarno mi nije jasno da priželjkuješ klince od par stotina tisuća eura u situaciji di smo na -7 i di nam tribaju Instant pojačanja.
    stvarno mi nije jasna ta filozofija
  • Jos-Optimus
    4k
    Neki ljudi egzistiraju na Zoni samo da bi kontrirali ppslu koji se radi u Dinamu, a neki rade nove accounte da bi bacali sramotne komentare prema našim legendama. A mi ostali pokušavamo shvatiti tu paniku, hejt i nezadovoljstvo...bit će dobro, vidimo da sad imamo neki budžet i da se ide u dobrom smjeru, da, čak i ako Franjić pola sezone bude LB, znam da je nekima to neprihvatljivo, ali ako je bio dobar za tu poziciju u povijesnim pothvatima, onda je i meni ok za pokrpati polusezonu dok ne dođe Taylor (ako ga ovi stvarno ne puste sada).
  • Paggini
    34.6k
    Mi nemamo luksuz guranja svojih klinaca kojima je plafon 10-15 milijuna eura, a kamoli nekih bjeloruskih rendomera da možda utržimo 2-3 milijuna...
  • Zagreb1992
    1.9k

Ako već dovodiš instant pojačanje to onda sigurno nije igrač iz Bugarske lige ..To je liga u rangu naše čak i manje kvalitetna
  • Kaktus Car
    878

Znaš što je još bolji posao? Igranje Lige prvaka! To je 30+ milijuna Eura svake sezone!

Još bolje, važnije - nogometni klub dobije priliku igrati najelitnije nogometno natjecanje! Zanimljivo - to je većini ključan faktor nogometne igre, nogometnog kluba - nogomet! Ne import-eksport. Nogomet!

Za dobar nogomet ti nekada trebaju iskusni igrači! I ok je da klub ranga Dinama povremeno dovede igrače na kojima neće zaraditi, igrače koji su pojačanja, koji su tu da odmah donesu rezultat, jer je Dinamo nogometni klub.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    mi ćemo u proljetnom dijelu imat naprijed Baturinu,Pjacu,Ivanušeca i Petkovića,u obrani Galešića,u vezi zdravog Mišića a poslije i Sučića,nadam se zdravog Nevistića,novog lijevog beka...ako mi ne osvojimo sa takvom ekipom naslov pokraj bankrotiranih tovara i riječana koji nam prodaju glavnog obrambenog igrača onda će to stvarno bit svjetsko čudo.
  • Droljo
    11.4k
    Brzo smo pivotirali od Onuachua, Matanovića i Hallera do Palestinca iz Danske, Afrikanca iz Bugarske i Albanca iz druge talijanske lige.dinamo vitez

Tog albanca iz druge talijanske lige nemamo šanse dovesti! Shvaćaš da nemremo drugu špicu napolia, westhama, bayera, monaca, villarreala dovesti?
  • E46
    1.1k
    ) Kako igrac koji je dO 14 golova u polusezoni nije pojacanje, de molim te.
  • don
    9.8k
    nisam nigdi reka da mi se sviđa ili ne sviđa.

uostalom, tko kaže da je to istina.
  • Omake
    5.1k
    Dinamo je nogometni klub, a ne samo alkemičarska radnja koja pretvara bakar u zlato. Neke se igrače dovodi da u Dinamu daju najbolje godine, Soudani, Petko, Oršić itd su ti kroz europska natjecanja donijeli više novaca nego skoro svi transferi i doveli do toga da smo sada na granici direktnog ulaska u ligu prvaka.

Na osnovu čega misliš da je veća vjerojatnost da će kroz 1-3 godine igrač koji je plaćen pola milijuna vrijediti pet, negoli da će igrač koji je plaćen tri vrijediti 15?
  • Daliban
    4.1k
    Kako to da dosada nijedan klub nema kao uspješnu strategiju?Omake

Danas se štreberi razbacuju "strategijama" kao da su nekakvi vojvode, a na trgovinu igračima gledaju kao na trgovinu financijskim instrumentima. Nema tu u suštini nikakve strategije osim običnog skautinga i eye testa, "strategija" se pronalazi eventualno na marginama. Ono čime bi se naš klub trebao baviti je optimizacija skautske službe i njenih procesa, pogotovo danas kada su štreberi, hype i površna analitika preuzeli palicu. Tu ima prostora da ostvariš kvalitetan edge u odnosu na konkurenciju. Imo, možda sam u krivu.
  • Zagreb1992
    1.9k

Moje mišljenje je da trebamo ganjati u napadu jače ime od nekog lika iz Bugarske lige
  • Droljo
    11.4k

Pa mi smo na oršiću zaradili bar 3 mil eura kad pogledaš koliko smo ga platili + njegova plaća i koliko smo dobili za njega. Bez sportskih uspjeha i nagrada od istih. Znači može se.
  • dinamo vitez
    559
    Ja se ne bih složio. Junior Fernandes i Vida su bili u Leverkusenu. Tonel iz Sportinga, Cufre iz Monaca, Henriquez iz Uniteda, ima ih još, svi su imali ime i prezime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions