• Droljo
    32.3k
    rmpalije — San Lorenzo

:rofl: sjetio si se :lol:
    Ja bih prodao kuleta ako se može i onda dovesti tehnički jskog a brzog napadača + ovakav rmpalija :snicker: pa da uz petka to bude trio.

iliti 1.2-1.6M eur/god. — Dinamosaur

Daš mu manje. Uđe u naše okvire ali godinu duži ugovor. Da se to zdroljit...
  • Pavinho
    663
    trenutno ima 950k bruto i veliki porez u skotskoj, sto znaci da je neto oko 500k...sumnjam da moze izvuci tolike pare
  • Daliban
    4.1k
    Još uvijek čekam da nas se počne povezivati sa napadačem koji ima tehniku i zna igrati nogomet, ovo sve dosad je savršen fit za long ball counter/brexitball što se kosi sa tikitakom koja se najavljuje pod novim trenerom. — San Lorenzo

Ima dosta nabijanja lopte kod Cannavara po onih par utakmica što sam osobno škicnuo. Jako lako nabijaju loptu naprijed na presing. Osobno mi se nije baš dopadalo.
  • Dumitru Mitu
    29
    Osvrnuo sam se na prethodne komentare na kojima je pisalo da Taylor ipak ne dolazi
  • OsamŠest
    8.4k
    Yousef Salech mi po highlightsima (uvijek nezahvalno za procjenu jer je sastavljeno od najboljih isječaka) baca na danskog Kulenovića.

Osobno, ne bi se zadovoljio takvim igračem u napadu i ne djeluje mi kao upgrade u odnosu na Kulenovića.
  • Droljo
    32.3k

Da sad ne idem gledati reci mi ti. Jel zna štopat loptu, jel može skočiti sa prosječnim stoperom iste visine ili nižim od sebe i jel može duel dobit fizički? Pitam to sa obzirom da je veliki dečko.
  • OsamŠest
    8.4k

A svaki je na videu za Liverpool.. :grin:
  • Droljo
    32.3k
    To sam pitao u usporedbi sa kuletom zaboravih dodati..
  • Fan
    2.9k
    Nije li se tu prije par dana pričalo da se sa svih strana uvjerava da će napadač biti pravo pojačanje?

Kako smo došli do smiješne bugarske lige i nekakvog neprovjerenog lika iz tima sa sredine švedske tablice?
    — tp1997

Točno ovo i ja mislim.
    Ne želim reć da bih bio nezadovoljan nekim top potencijalom u rastu (iako nam treba gotov igrač), ali sigurno bih se zapitao gdje je taj globalno poznato napadač kojeg smo ciljali kao Haller npr...
  • dinamo vitez
    710
    Brzo smo pivotirali od Onuachua, Matanovića i Hallera do Palestinca iz Danske, Afrikanca iz Bugarske i Albanca iz druge talijanske lige.

Bez da širim negativu, djeluje mi da se opet luta.
  • Paggini
    100k

Ha meni cak ostavio dojam nečega između Kuleta i Petkovića - ima Kuletov fokus na gol i Petkova sidrunaška odlaganja i par finih potezića, ali ništa spektakularno. Doduše dobio je par duela na videu, pa bi mogao biti upgrade hehe.

Doslovno me za napadača u ovom trenutku najmanje briga dok god dovedemo nekog kvalitetnog lijevog beka.

Da dovedemo i Haalanda, a Franjić ili RPG nam krpaju lijevi bek, nismo ništa napravili.
  • MAGDA7
    27
    Za mene je Cristian Shpendi pravo pojacanje, vidi se da ima nos za gol i da je realizator, vjerovatno bi ga trebali dosta platit, ali neka malo i plate nekoga.
  • Droljo
    32.3k
    iako nam treba gotov igrač — blubach
    Trener je rekao da prvo mora vidjeti sa petkom u kakvom je stanju. Ako petko obeća da se bude spremio i da će cigarete smanjit može nam on biti taj gotov igrač a tada se može dovesti neki 'top potencijal' za budućnost i sadašnjost.
  • Omake
    21.7k
    Mislim da je Kulenović bolji strijelac trenutno. Salech je puno kompletniji igrač, osim igre u 16m, pogotovo kada je u pitanju primanje i davanje lopte pod pritiskom. Pregled igre, dupli pasovi, promjena strana, mislim da tu Salech dobro šiša Kulenovića, a mlađi je.

Koyalipou mi se osobno više sviđa. Ljudi na SNu pišu kao da je random Afrikanac. Čovjek je rođen u francuskoj i bio u reprezentaciji Francuske od u15-19. Brz je, jak, cijena je vjerojatno ista, ali mislim da je bolje oružje protiv bunkera od Salecha.
  • Jesen
    23
    Aj mi molim te objasni kako bi po tebi izgledao "dosta dobar prijelazni rok"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.