• Droljo
    11.2k
    Tamnoputi c iz Bugarske očigledno raste. Prošle sezone prvi topnik druge belgijske ove vjv prve bugarske i, po meni, je prirodan put dinamo ili tako neki jači klub. Mislim da nije skup.
  • San Lorenzo
    18.4k

Još uvijek čekam da nas se počne povezivati sa napadačem koji ima tehniku i zna igrati nogomet, ovo sve dosad je savršen fit za long ball counter/brexitball što se kosi sa tikitakom koja se najavljuje pod novim trenerom.
  • Droljo
    11.2k

Imaš petka. A u tim formacijama koje mi igramo nema mjesta za takvog napadača tipa dudu. Za to imaš krila i baturinu...
  • Papastrumf
    13.7k
    Ademija i Ristovskog nogom u guzicu. Dosta su zla napravili bivšim trenerima i kočenjem mladih igrača.Kia pride

Osvojili bi kitu Marjanovu, a ne naslov prosle sezone da se Ademi nije vratio iz Kine. Malo vise postovanja prema covjeku. Mozda sada nije na razini dinama, ali previse je covjek dao klubu da ga neki ovako omalovazavaju.
  • San Lorenzo
    18.4k

Imao sam ga i prošle polusezone, pa ga nisam imao...ovakve rmpalije od 2 metra nema potrebe dovoditi pokraj živog Kulenovića.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Meni se cini da je dovodenjem Galesica i Franjica zavrsila prica oko dolaska Taylora.
    Nadam se da sam u krivu.
    Po Celticovim navijacima, oni nagadaju da Taylor trazi oko 20-25k funti, iliti 1.2-1.6M eur/god. Bez obzira kaj je Bjelica izjavio da se traze kapitalci na l.beku i spici, ova cifra mi se cini nerealna da bi ju mogli nadmasiti
  • Droljo
    11.2k
    rmpalijeSan Lorenzo

:rofl: sjetio si se :lol:
    Ja bih prodao kuleta ako se može i onda dovesti tehnički jskog a brzog napadača + ovakav rmpalija :snicker: pa da uz petka to bude trio.

iliti 1.2-1.6M eur/god.Dinamosaur

Daš mu manje. Uđe u naše okvire ali godinu duži ugovor. Da se to zdroljit...
  • Pavinho
    200
    trenutno ima 950k bruto i veliki porez u skotskoj, sto znaci da je neto oko 500k...sumnjam da moze izvuci tolike pare
  • Daliban
    4.1k
    Još uvijek čekam da nas se počne povezivati sa napadačem koji ima tehniku i zna igrati nogomet, ovo sve dosad je savršen fit za long ball counter/brexitball što se kosi sa tikitakom koja se najavljuje pod novim trenerom.San Lorenzo

Ima dosta nabijanja lopte kod Cannavara po onih par utakmica što sam osobno škicnuo. Jako lako nabijaju loptu naprijed na presing. Osobno mi se nije baš dopadalo.
  • Dumitru Mitu
    29
    Osvrnuo sam se na prethodne komentare na kojima je pisalo da Taylor ipak ne dolazi
  • OsamŠest
    4.3k
    Yousef Salech mi po highlightsima (uvijek nezahvalno za procjenu jer je sastavljeno od najboljih isječaka) baca na danskog Kulenovića.

Osobno, ne bi se zadovoljio takvim igračem u napadu i ne djeluje mi kao upgrade u odnosu na Kulenovića.
  • Droljo
    11.2k

Da sad ne idem gledati reci mi ti. Jel zna štopat loptu, jel može skočiti sa prosječnim stoperom iste visine ili nižim od sebe i jel može duel dobit fizički? Pitam to sa obzirom da je veliki dečko.
  • OsamŠest
    4.3k

A svaki je na videu za Liverpool.. :grin:
  • Droljo
    11.2k
    To sam pitao u usporedbi sa kuletom zaboravih dodati..
  • blubach
    722
    Nije li se tu prije par dana pričalo da se sa svih strana uvjerava da će napadač biti pravo pojačanje?

Kako smo došli do smiješne bugarske lige i nekakvog neprovjerenog lika iz tima sa sredine švedske tablice?
    tp1997

Točno ovo i ja mislim.
    Ne želim reć da bih bio nezadovoljan nekim top potencijalom u rastu (iako nam treba gotov igrač), ali sigurno bih se zapitao gdje je taj globalno poznato napadač kojeg smo ciljali kao Haller npr...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions