• Papastrumf
    13.4k

Kako misliš opet? Čitaju konstantno. Par njih i aktivno sudjeluje.
  • Noel
    7.9k
    Meni se ovaj garo iz Cska po ovim videima kaj je dostupno čini oke. Ali ne vjerujem da je to taj..
  • E46
    983
    Kako nam treba? Ionako bi rile trebo bit 4. opcija po kvaliteti. Rpg nek bude prva i imamo jos Mikica i Mohu.
  • E46
    983
    Od nekud moras krenuti, sta bi rekao kad netko dovede igrača iz africke akademije i taj zvekne 20 komada u danskom prvenstvu pa ga uzme union iz belgije? Opet se daje narativ da nam ne valja tamnoputi crnac koji ima 14 golova u 16 tekmi.
  • Maki85
    117
    U prvoj rečenici Taylor navodno ostaje u Celticu, znači Franjić i RPG će krpati lijevog beka. Ko da je jučer bilo kad smo pratili onog nekog što je u Herthi klupu grijao i još uvijek smo na istom, samo Franjić umjesto Ljube. Malo već frustrira.
  • bongo
    965
    Shpendi

Pratila se scout tema na zoni :cool:

Navodno želja trenera, a to bi značilo da je u posljednjih 2-3 mjeseca pratio i zonu. Na stranu zezancija, dobro zvuči.
  • wolfgang14
    1.8k
    U prvoj rečenici Taylor navodno ostaje u Celticu,Maki85

Tako je isto srao da je galešić propao jer je dinamo htio platit s odgodom, da bi onda kasnije editirao članak i napisao da je sve riješeno. To su jeftini dnovinarski trikovi da se dobije više klikova.

Mislim ja sam prvi koji sumnja da će Taylor doć samo želim reć da novinari napamet trkeljaju i da ih ne treba uzet za ozbiljno kod takvih vrsta informacija
  • Jurki
    14.2k
    oni imaju uvijek ekskluzivu i onda za 2 vure sami sebe poseru.
    Obraz ko đon, struka bez morala. Prostitucija je posteniji zanat nego novinarstvo.
  • tp1997
    802
    Promašio sam crnca, mislio sam da kolega misli na Matthiasa Phaetona a ne na Koyalipoua, koji ipak izgleda nešto bolje.

Mada bih ipak volio igrača koji je imao u karijeri veći podražaj od belgijske druge i bugarske prve lige, gdje su realno više manje seljačke zadrugice i Ludogorec
  • Georg Koch
    5.2k
    Cristian Shpendi (navodno Canavarova želja)wolfgang14

Ne mislim da cemo dovoditi momka od 21 godinu koji vrijedi 6m, najbolji je strijelac 2.talijanske lige i realno ima prodajni potencijal za cca 8+miliona.
    Prije mislim da je izvedivo onaj iz Southamptona/neko drugo ime koje trenutno bas ne briljira i trazi nacin za ozivjeti karijeru, a ipak vrijednost mu je manja od 8miliona.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Od noliko spomenutih napadača ovdje ,nekako mi ova dva dodju poput kamilice . Nadam se da nije istina. Ovom iz CSKA nakon 12 golova vrijednost 1.2 mil. Pa kule vrijedi 4 mil . Ovaj mali iz serije b Shpendi mi se svidja ,ima ono nešto. Ali nestvarno zvuci da bi dali tolike pare . Ako ce se ovo na Taylora na ljeto onda treba napravit ugovor sad ,nema druge. Jer Taylor da slobodnim papirima će na ljeto imati puno više udvarača i jačih imena od nas . Jer će puno više klubova bit u situaciji za remont na lijevom beku. Platit celtica odmah ga dovest
  • ElDorado
    1.2k
    Onuachu je druga dimenzija od ove dvojice tak da mi je sve to jako nategnuto.
  • Mario17
    4
    Fiorentina has taken an interest in Cristian Shpendi and is prepared to trigger a bidding war for him. His price is estimated between 12-15 million euros.
  • Dani Olmić
    706
    Ovo se realno nadam da nisu napadaci koje pratimo. Ni jedan od njih ne bi bio instantno pojacanje. Vjerujem i nadam se da je to samo novinarsko drobljenje… A sto se tice lijevog beka, ovo vec postaje smijesno. To nam je uvijek jos pozicija s najvise problema i dalje ju ne mozemo rijesit. Mozda nepopularno misljenje, ali ako su doveli franjica da krpa lijevog beka onda bolje da nisu. Vidli smo kako je ispalo kad je to radio Ljubicic.

moze igrati i PjacaJurki

Moze a i ne moze - zna se sta se treba dovest - klasicni NAPADAČ, kod kojeg se to odmah vidi kad primi i gradi loptu….vec mi je dosta tog krpanje pozicija….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions