• Orc123
    9.7k
    A vi fakat vjerujete da je bijelac samo zato jer to Nicota ili tamo neki novinar napisao?
  • tp1997
    804
    Ne razumijem zašto Ivanušec na posudbu bez prava otkupa ako Feyenoord aktivno želi mogućnost otkupa. Te posudbe na 6 mjeseci mi nisu baš najdraži način poslovanja
  • Bosskovitz
    13.5k
    ok, možeš li reći je li rezultat bio jedini razlog za otkaz ili je bilo još nečega?Izet Hajrović

Ne vidim zašto bi to bilo uopće bitno, Bjelica je prošlo, svršeno vrijeme. Ugovor je raskinut bez nekih drama i povlačenja po medijima, Bjelica se nije nigdje žalio - to je gotovo. Jesu li 4 pobjede u 11 utakmica i niz od 5 utakmica bez pobjede u HNL-u prekinut više sretnom nego spretnom pobjedom od 3:2 dovoljan razlog za poraz? Ako je klub izgubio povjerenje u njega, onda jesu. Što god da je drugo eventualno bilo, samo je dodatan razlog.

Bjelica očito nije bio dobra odluka, on bez Pomsa naprosto više nije onaj trener kojeg ćemo zauvijek po najljepšim sjećanjima pamtiti iz prvog mandata i nek nam ostane lijepo sjećanje, hvala mu na tome, a mi idemo dalje.

Ne razumijem zašto Ivanušec na posudbu bez prava otkupa ako Feyenoord aktivno želi mogućnost otkupa. Te posudbe na 6 mjeseci mi nisu baš najdraži način poslovanjatp1997

Pretpostavljam zato što je ta odšteta puno viša od onoga kaj smo mi spremni platiti. Možemo ga mi uzeti na posudbu s pravom otkupa za 6 milijuna eura, ali znamo i mi i Feyenoord da se taj otkup neće dogoditi. A oni bi radije da ode negdje gdje se može dogoditi.

Posudba na 6 mjeseci je krpanje do ljeta kvalitetnim igračem, a na ljeto (koje je bolji rok za transfere) možemo kao prvaci s automatskim ulaskom u LP i garantiranih 30-35 milijuna eura razmisljati o dovođenju dugoročnijeg rješenja. Meni to ima smisla.
  • Žan
    287
    Zato jer otkup vjerojatno nije ispod 4,5 milja a kod nas je poznato pravilo bolje kupi skart za milju nego za 4 sigurnost i provjerenog igraca.
  • NVKOD
    1.8k
    Kako vam se da tako žicati i kumiti Miru da vam baci neku mrvicu, dajte malo dostojanstva. Kao ovisnici ste.Bosskovitz

Misliš ovako?

Zona-Dinamo.gif
  • SAS1987
    15.6k
    Napadač je WMBluePhone67

Nisam siguran al ak imamo istega igraca u mislima onda bi mogao biti top pojacanje.
  • Bratić
    54
    WM- white Man.. logicno
  • dinon7
    1.3k

Daj podjeli s nama koji nemamo nikoga u primislima
  • Noel
    7.9k
    Željko White Man.
  • Kaktus Car
    817
    Ivanušec je sad na prekretnici. Probao je u jačoj ligi od HNL-a u klubu razine Dinama. Nije išlo. Sad ima opciju ili probati još jednom i nadati se da će biti bolje i da neće propustiti još jednu sezonu, da neće propustiti i svjetsko prvenstvo ili bi se mogao vratiti dugoročno u Dinamo i tu biti jedan od nositelja godinama i boriti se s Dinamom za napredak u Europi. Vjerojatno ne bi bilo loše ni za njega, ni za klub da ipak probaju dogovoriti opciju otkupa ugovora na kraju sezone.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    da, meni je bitno jer otkaz samo zbog rezultata u ovome trenutku je dokaz nesposobnosti, odugovlačenja i baca potpuno drugačiju sliku na slučaj. Što su imali čekati 2 tjedna i davati mu podršku ako nisu bili zadovoljni rezultatom?

Ja ne sporim da je trebao dobiti otkaz, dapače, prvi sam to zazivao nakon Lokomotive, ali ovdje je nešto drugo u pitanju - način donošenja odluka i upravljanje klubom. Poraz od Lokomotive, daje se čvrsta podrška treneru uz imperativ pobjede protiv Varaždina što se i dogodilo. Na 8-minutnom sastanku usuglašeno je da je sve divno i krasno i onda tjedan dana kasnije više nije sve tako divno i krasno u njihovim očima. Zašto im je za to trebalo 2 tjedna? Isto kao i onih 10 dana nakon otkaza Jakiru.

Zato kažem da tu mora biti još nečega jer to onda opravdava sve. Ok, odlučili su se dati mu podršku nakon Lokomotive iako to mnogi ne podržavaju, nešto se još dogodilo, je li to sukob s igračem, je li to neslaganje oko prijelaznog roka, je li to odnos prema strancima i to nešto je bilo okidač za otkaz pa onda sve ima smisla.
  • Paggini
    32.7k
    Zato jer otkup vjerojatno nije ispod 4,5 milja a kod nas je poznato pravilo bolje kupi skart za milju nego za 4 sigurnost i provjerenog igraca.Žan

Haha a da si to rekao bilo koji dan osim današnjeg kad smo predstavili igrača od 3 milijuna eura :lol:

Zato kažem da tu mora biti još nečega jer to onda opravdava sve. Ok, odlučili su se dati mu podršku nakon Lokomotive iako to mnogi me podržavaju, nešto se još dogodilo, je li to sukob s igračem, je li to neslaganje oko prijelaznog roka, je li to odnos prema strancima i to nešto je bilo okidač za otkaz pa onda sve ima smisla.Izet Hajrović

A nema potrebe iznositi unutarnje konflikte koji su doveli do otkaza. Neka ostane unutar kluba, još nam samo treba da se krene stajati na stranu Bjelice da je bio u pravu što se zakačio sa svima tim nesposobnima u upravi, on zna posao, da novinari orgijaju s unaprijed određenim anketama "Je li Bjelica dobro rekao svima u upravi?" i slično.

Svatko tko čita između redaka dostuone informacije jasno mu je da nije (samo) zbog rezultata.
  • Marley
    2.6k
    A jbt, odes u ducan i vec se sest novih stranica natipka :snicker:
  • Žan
    287
    Pa za mene jos nije dokazan igrac, potencijala ima sigurno ali igrac kao Ivanusec je instant pojacanje.
  • wolfgang14
    1.8k
    legenda se čudi što su ljudi na zoni ovisni o dinamu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions