• Salva
    2.6k
    Skrolam nezainteresirano
    Skrolam nezainteresirano
    Skrolam nezainteresirano

Miro post
    Pročitam, upijem, analiziram

Skrolam dalje nezainteresirano
  • Nino Bule
    15.1k
    Ne razumijem zašto Ivanušec na posudbu bez prava otkupatp1997

Zato sto imamo stojkovica, kacavendu, pjacu, na pozicijama koje on igra, ako se ivanuseca dovodi on mora bit u udarnoj postavi i nositelj igre, a na tim pozicijama imamo predodređene igrace za daljnju prodaju
  • emreli21
    121
    zato jer ga ne bi dali za manje od 7,5 mil. eura koliko su nam ga platili. a mi to ne možemo platiti, potvrđeno. Znaju da imamo novaca, ne žele ga dat za manje.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Dajte tamnoputog crncaDroljo

Ma može i jedan svjetloputi nigger zvučnog imena i prezimena, Cordobi frendića dopelamo :joke:
  • Nino Bule
    15.1k

Naravno i cifra, da se ivanuseca moze dovest za 3 milijuna napravili bi mjesta za njega, al ovako je veliko ulaganje za pozicije di si pokriven
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Meni je prvo pitanje Ivanusecova ambicija. Mislim da se prodajom Hoxhe, eliminiranjem daljnih visaka moze stvorit novac tj. prostor za otkup Ivanuseca, ali cemu ako on nije motiviran bit nositelj u narednim godinama?
  • Marcinko
    624
    @Salva I nije napisao ništa što se u medijima ne može pročitati.

Za sad su dovedene samo prinove, igrači koji se trebaju izboriti i pokazati u prvih 11 na stranu što je Galešić bio među najboljim stoperima polusezone, još uvijek je zelen i pokazao se samo u jednom sustavu. Treba tu neki transfer razine Taylora, Ivanušeca.
  • ElDorado
    1.2k
    Mislim da dolazi polako vrijeme kad ce nasi igraci polako shvacati da bi im bilo bolje ostati doma. Naravno igraci reda velicine vrijednosti do cca 5-6 milja. Petko je to shvatio. Orša se gadno zajebo i sam si je kriv. Mogao je ostati i danas biti car. Ivanusec je silovao da ide nespreman na izazove. Njegov problem po mojem skromnom misljenju je nedefiniranost osnovne pozicije koju igra. Zato se i tesko uklopi u neki striktni sustav. Tesko ce on bilo gdje postati standardni igrac. Sto prije to shvati bolje za njega.
    Naravno uvjet je igranje LP ili bar EL.
  • emreli21
    121
    mislim da to vrijeme neće doći dok god ne napravimo stadion.
  • tp1997
    799
    Ako dovodimo Ivanušeca, onda očito nismo dovoljno dobro pokriveni na toj poziciji.
  • Nino Bule
    15.1k

Kratkorocno nismo pa ce se pretumbavat pjaca desno, ivanusec lijevo, itd. Dugorocno ne zele zatvorit put cordobi, stojkovicu, kacavendi, itd. I to jos za visoku cijenu ivanuseca
  • Bosskovitz
    13.5k
    Za sad su dovedene samo prinoveMarcinko

U najgoru obranu među top 5 klubova HNL-a doveli smo stožernog obrambenog igrača najbolje obrane HNL-a koja je primila tri i pol puta manje golova od nas u jednako utakmica, a bome i platili smo ga u skladu s time. To nije prinova, Galešić je pojačanje koje je instant u prvih jedanest.

Ivanušec i Taylor bi prema svemu sudeći također trebali biti igrači za prvih jedanaest ako do tih transfera dođe, očekujem napadača iste razine kvalitete (iznad Kuleta, barem al pari s Petkom), jedino je Franjić nominalno rotacijski igrač, tj. prinova.
  • Anderson Costa
    3
    Onuachu u prvoj danas za Southampton… zvucalo
    je lijepo, cekamo slijedecu klasu
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Meni je prvo pitanje Ivanusecova ambicija. Mislim da se prodajom Hoxhe, eliminiranjem daljnih visaka moze stvorit novac tj. prostor za otkup Ivanuseca, ali cemu ako on nije motiviran bit nositelj u narednim godinama?Efes Pilsen

Čovjek je ušao u 27. godinu, nije se uspio nametnuti u feyenordu, koji igračkom kvalitetom nije baš blizu top klubovima. Mnogi na ovom forumu su spominjali takav rasplet, jer on je i u dinamu imao ogromne amplitude u formi, al ga sw tu tetošilo zbog toga što je domaći igrač i što je konstantno bio u izlogu za prodaju.

Na račun dosadašnje karijere trebao bi moći zakljičiti koji su mu dometi, nema više 21. godinu. Moj zaključak da je njemu dinamo igrački klub po mjeri i da tu može napraviti puno, osvajati trofeje, igrati europska natjecanja, zaraditi ozbiljnu lovu, igrati u reprezentaciji...

Ako hoće veću lovu, predlažem mu neku saudijsku arabiju, nešto sigurno može iščeprkati na račun statusa povremenog hrvatskog reprezentativca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions