• Vedraca
    52
    taj Bijelica nije normalan ako je to istina.....zbogom
  • badjibadara
    4.3k
    Mene su ubili u startu sa izjavom da špica bude belac. Dajte tamnoputog crnca ili uprava napolje!Droljo

Mozda je Morgan Gibbs-White, samo nije bas ono sto trazimo...

128qo6eS_400x400.jpg
  • E46
    981
    Jebes dostojanstvo daj ti nama pojacanja, joooosssss..Nmg si pomoc dok ne vidim Taylora, Ivanuseca, Selahija i recimo onog Bjelorusa golmana Dalibanovog.
  • Kaktus Car
    817
    Mogu i mene, zbog Dinama ću potpisati Šotičekov ugovor i uzeti sram pri ulasku u svlacionicu svaki put na sebe.Paggini

Sigurno, ali teško da imaš neozbilnjije ime od Lasagne, za to bi se trebao zvati nešto tipa Denis Gaćina ili Duje Kenjalo. S druge strane "pozitivno" je da bi nekom s takvim imenom "sramotno" mala plaća bila najmanji problem u svlačionici (i na forumu i medijima).
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    Polako ljudi. Hvala na tome sto me pratite i sto vam se sviđaju moji postovi na zoni. Ali kao sto i znate nikada dosad nisam pisao ništa sto nije bilo Full provjereno i prakticki gotovo. Ja prenosim info, ali ugoavnom kad je to prakticki dogovoreno, a drugi ne znaju za to. To zbog toga jer ne želim naštetiti klubu, a i ne želim paliti ljude dok nešto nije 100 posto s imenima.

Npr za Galesica sam prije tjedan dana objavio da je gotovo jer sam znao uistinu da je gotovo od riječkih izvora. Tako da stay tuned. Imena koja kruže u medijima su većinom točna. Samo Haller je bio bas napuhana medijska prica, ostala imena su tocna uglavnom, ali trenutno s nikim ništa nije dogovoreno.

Ivanuseca Feyenord ne vidi u nekoj budućnosti, ako ga daju na psoudbu skloniji su negdje uz otkup, nego na suhu posudbu, a trenutno takvih opcija za njega nemaju. A mi bi ga uzeli na suhu posudbu i samo zbog toga nije još uvijek naš jer oni cekaju hoće li se javiti netko tko ga je spreman i otkupiti. Ukoliko se ne javi netko ubrzo izvjesno je da ćemo ga dovesti na posudbu
  • E46
    981
    To znaci da je istina da se radi o bijelcu kao opciji u napadu te dali je onda istina da smo zainteresirani za Onuachua ili je to patka.
  • BluePhone67
    4.4k
    Napadač je WM
  • don
    9.1k
    te dali je onda istina da smo zainteresirani za OnuachuaE46

bili jesmo, sad kad je Jurić doša koji računa na njega nemamo neke šanse tu.
  • NORTE
    13.1k
    Kako vam se da tako žicati i kumiti Miru da vam baci neku mrvicu, dajte malo dostojanstva. Kao ovisnici ste.Bosskovitz

Ni meni ovo nije jasno.
    Prijelazni rok tek počeo i već dva transfera su službena, a ekipa traži informacije tko dolazi, ljudi rade svoj posao da se to završi, iz raznih izvora cure imena i kad bude gotovo objavit će klub.

Ajde ono nakon otkaza Jakiru, tad smo svi bili na iglama i čekali bijeli dim.

Što se tiče ovisnosti o dinamu, to smo svi mi.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    ok, možeš li reći je li rezultat bio jedini razlog za otkaz ili je bilo još nečega?

Dosta nas ovdje je uvjereno da rezultat nije jedini razlog za otkaz. Kažem, iz više različitih izvora je dolazilo da postoji problem s Baturinom.
  • MateG
    13
    sad mene muči tko je WM
  • CastAway1986
    2.3k
    u to vjeruju samo oni skloniji pljuvanju Bjelice..Miro ti je potvrdio da nije bilo problema na relaciji bivši trener -Baturina..Uživajmo u ovom danu i prvim pojacanjima a prošla događanja ostavimo iza sebe.
  • OsamŠest
    4.1k
    Wanderson Maciel ili Wesley Moraes, al jebiga, crnčuge su :grin:
  • Izet Hajrović
    3.1k
    ne, treba raščistiti što se može. Ako je dobio otkaz samo zbog rezultata, onda se postavlja pitanje što su čekali 2 tjedna da ga smijene? I u tom slučaju moje pravdanje sportskog sektora i Uprave nema smisla, dapače. Ako je bilo još nečega, onda smjena u tom trenutku itekako ima smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions