• Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Odlične vijesti danas, Niko i Bartol, welcome to blue hell :cool:
    Jedan plus za SS!
    Čekam još sada Taylora i napadača da mogu mirno spavati...
  • skener
    1.3k

ocito se ne kuzi ironija u oba posta
  • Crni86
    7k
    Nama je previše za transfer, po kričanju i neartikuliranom urlanju, rekao bih da je ostatku zemlje premalo za transfer.Paggini

Sto znaci da je cijena sasvim okej.
  • ZrnTSCHeZ
    611
    Recimo Rashford, ManU ne računa na njega, možda posudba sa mogučnošću otkupaZgDLions

a čuj, niti L'pool ne računa na Chiesu...a kak sad imamo te neke poveznice s digićima :wink:

ili da Luka kaže koju riječ Perezu oko posudbe Endricka koji ne igra u Realu :joke:
  • Blueshadow86
    2.2k
    Dobro je ovo za sada, s time da se nadam da smo samo na pola puta. Ne bi bilo loše ni koji izlazni transfer napraviti s igračima koji su nam višak. Ali, za ovaj dio posla, palac gore. :up:
  • Kaktus Car
    817
    neko malo neozbiljnije napadačko imePaggini

A znači tvoj pick je Kevin Lasagna?
  • Paggini
    32.5k

Da, ali treba isto tako reći koja su bila okvirna očekivanja ljudi - mrljavljenje sa Miškom oko Galešića cijeli rok, vraćanje Oršića koji je upitna prinova, neki moneyball potez za LB i napadač iz druge francuske lige.

Ovako se presjeklo s trenerom prije priprema, tako da Cannavaro ima sve pripreme. Dovelo se nominalno najboljeg obrambenog HNLa odmah na pocetku godine, Franjića također. Ivanušec je pred finišom, a imena koja se spominju za LB i CF su itekako ozbiljna. Cijeli sektor je uzeo jako ambiozno ovaj rok, imamo novaca, ne rasipaju ga ali znaju tko nam treba i ne libe se razmisljati malo ozbiljnije nego prijašnje uprave.

Ne znamo kako će to izgledati na terenu, ali na papiru zasad izgleda jako, jako dobro.

znači tvoj pick je Kevin LasagnaKaktus Car

Mogu i mene, zbog Dinama ću potpisati Šotičekov ugovor i uzeti sram pri ulasku u svlacionicu svaki put na sebe.
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    rioda iz više izvora su dolazile informacije oko problema s Baturinom i da protiv Varaždina nije imao temperaturu čime se opravdao njegov izostanak. Jasno je da su postojali problemi između njega i Bjelice i ovo zagovaranje njegove prodaje je samo potvrda toga.Izet Hajrović

Nadam se da netko od vas poznaje Bjelicu pa da odgovori na ovakve izmišljotine. Dapače njih dva su u jako dobrim odnosima. To sto neki kafanski analitičar Kvasina lupeta po nekim podcastima je relevantno ko poštenje Sanadera
  • Bosskovitz
    13.5k

Ja sam imao optimističnija očekivanja od prijelaznog roka u odnosu na većinu jer znam koliko je ozbiljno shvaćen, ali ako još dođu Taylor, Ivanušec i napadač iz nekog višeg ešalona, i ja ću biti pozitivno iznenađen.
  • Noel
    7.9k

Nego daj ti nama Miro reci ima kakvih novosti? Ko je kapitalac napadač?
  • gledatelj
    680
    Nadam se Tayloru i špici i onda smo mirni. Taylor lijevo, RPG desno. Jaooooo
  • hardek
    3.6k
    Ono kad osvježiš Zonu, vidiš zadnji komentar na temi Transferi - Rasprave je Miro Vugrinec, a nema novog posta s inicijalima...
  • gledatelj
    680
    @Miro Vugrinec daj bar reci hoce bit još koje ime za vikend ili smo mirni sad par dana
  • Droljo
    10.6k
    Mene su ubili u startu sa izjavom da špica bude belac. Dajte tamnoputog crnca ili uprava napolje!
  • Bosskovitz
    13.5k
    Kako vam se da tako žicati i kumiti Miru da vam baci neku mrvicu, dajte malo dostojanstva. Kao ovisnici ste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions