• Šteco
    825
    molim da mi dežurni objasne kako je moguće da se sportski direktor slikao s Bartolom, a nije s Nikom?

mislim da je to nedopustivo i još jedan veliki, neoprostivi gaf ove uprave
    skener

Što bi rekel Facke, "ja sam absolutne šokeran"!
  • recikaj86
    512
    Ivanušec, Taylor, i neko ozbiljno napadačko ime.
  • Paggini
    32.5k

Ako riješe ovu dvojicu, moze i neko malo neozbiljnije napadačko ime, neću se u tom slučaju previše ljutit hehhhh
  • blubach
    679
    Ja bi radije beka i napadača nego beka i krilo...
  • Jos-Optimus
    3.6k
    nadam se da će baš tebi objasniti, u suprotnom je to neoprostivo
  • MateG
    13
    da bude to i bez Selahija, ja bio bio zadovoljan s ta 3 + ova 2
  • ZgDLions
    598

Recimo Rashford, ManU ne računa na njega, možda posudba sa mogučnošću otkupa.
  • dinon7
    1.3k

Slažem se. Samo mislim da je šteta propustiti Selahija za te novce.
  • Crni86
    7k
    Kmece sa svih strana za galesica, to sve govori koliko je ovo dobar transfer za nas. Pohvala za ova dva dolaska sportskom sektoru, ajmo dalje. Nismo gotovi.
  • skener
    1.3k

apsolutno nedopustivo ponasanje, ali vjerojatno maric tako pokazuje kako vise preferira strance pogotovo iz nizih francuskih liga
  • Paggini
    32.5k
    Nama je previše za transfer, po kričanju i neartikuliranom urlanju, rekao bih da je ostatku zemlje premalo za transfer.

Rekao bih da smo pogodili.

Pohvale što će i Franjić i Galešić biti na početku priprema s ekipom, nije to mala stvar.
  • sport
    3.9k
    Zar nismo u rasulu,nemamo za prvu ratu,Zajec se drznuo posjetiti suprugu u Ateni za blagdane :lol:
  • Beowulf112
    365
    ajmo sad ivanuseca i taylora
  • Medvedgrad
    354
    apsolutno nedopustivo ponasanje, ali vjerojatno maric tako pokazuje kako vise preferira strance pogotovo iz nizih francuskih ligaskener

Bartol Franjić je stranac? :gasp:
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Nadam se da nisam jedini kojeg ne zanima dojam i prosperitet u ovom trenutku, nego samo titula. Tako da će Marić, pa i trener s njim, svoju ocjenu dobiti početkom lipnja, a ne kao prošli prijelazni rok, kad su se nakon 10 dana najavljivale biste SD-u ispod Zapada.

Pa onda ide kolektivna kuknjava za dva mjeseca da je teški amater. Ovo su sad samo vatrogasni potezi koji su se trebali napraviti na ljeto. Nikakva idila i opijenost. Samo očito Dinamov puk ima neizlječivi “transferitis” pa, da oprostite, kolektivno orgazmira na svako novo predstavljanje.

U rov i “otapajte” tih -7!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions