• Niko1986
    691
    Ide objava Franjića uskoro, ne budite nestrpljivi.
  • E46
    1.1k
    Koji tocno
  • dbut
    87

Ne razumijem pisanje inicijala, ako imaš info koji želiš podijeliti sa ostatkom razreda onda napiši. Pogotovo kad svi znaju da dolaze Franjić i Galešić....

Oprostio bi ti inicijale da napišeš DO sjeo u avion Barcelona Zagreb... Za sve drugo ako dijeliš info podjeli ga u punoj mjeri
  • badjibadara
    4.4k
    DOdbut

Olivarija se nikako rijesiti...
  • Jaki991
    242
    kak ne razumijes ako si shvatio da se radi o franjicu ?
  • Keyser Soze
    11.8k
    A MB je neko napisao u sprdancijiMiro Vugrinec

Marko Bulat je bio opcija za povratak koliko znam.
  • Paggini
    34.6k
    Olivarija se nikako rijesiti...badjibadara

Sjeo na avion da čuje što šapču maksimirski hodnici puni koraka
  • mokoxax468
    1.1k
    Miro ja zahtjevam da još više sakriješ imena igrača, stavi neku zagonetku, a ne inicijale, pa da se imamo sa čime zabaviti. Npr. nemoj staviti BF nego sliku Franje Tuđmana, precrtano slovo O i stavi emoji šetanja
    Pravda za miru
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    Miro Vugrinec
    Ne razumijem pisanje inicijala, ako imaš info koji želiš podijeliti sa ostatkom razreda onda napiši. Pogotovo kad svi znaju da dolaze Franjić i Galešić....

Oprostio bi ti inicijale da napišeš DO sjeo u avion Barcelona Zagreb... Za sve drugo ako dijeliš info podjeli ga u punoj mjeri
    dbut

Sorry frende sto si se uvrijedio. Jako je teško skužiti ko je BF. Jednom sam objavio za Bjelicu NB i sad za Galesica iz fore NG i skužio sam da je ljudima bilo fora i čisto iz zafrkancije sam pisao inicijale, a ne ime

Ko ne kuzi da je BF Bartol Franjić treba ići na IQ test
  • CastAway1986
    2.4k
    @Miro Vugrinec samo ti nastavi , komentari raznoraznih "padobranaca" su nebitni ...
  • E46
    1.1k
    Miroo daj nam svjeze infoooo
  • scooniepenn
    3.7k

Ajmo Hallera staviti na stranu, jer vise nije opcija. Onuachu je prije samo pola sezone bio kljucan igrac Trabzonspora i doveo ga je svojim golovima do europskih mjesta. Turska liga je miljama jaca od HNL-a i tamo bi se sa turskim velikanima jedino Dinamo borio za naslov, nitko drugi. Mislis li da napadac koji je razvalio belgijsku i dansku ligu, ozbiljno zabijao u turskoj nakon samo pola sezone to ne moze nastaviti u najslabijoj ligi u kojoj je ikad igrao? Ajmo biti ozbiljni
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Pozdrav ljudi, evo danas čitam za onuachua i mogu samo reći bila bi ludnica. Bio sam za hallera ,ali onuachu je zvijer. Imao sam privilegiju gledati ga bezbroj puta uživo. Mrcina koji zna sa loptom sve. Spominje se njegov učinak u Southamptonu a svi znamo kako je bilo našem Orši tamo. jednostavno ne odgovara mu način igre. Njemu trebaju lopte ,i uvjeren sam da igra bilo gdje drugdje u engleskoj bio bi među prvim strijelcima lige. Kod nas nžbi se nazabijao golova. Ipak nemogu vjerovat da bi došao kod nas i da ga možemo platiti. A neko j napisao da ne može na tvrdim terenima igrati. Pa igrao je on na gorim terenima od naših. A u danskoj je 90 posto umjetna trava tako da mislim meni imao problem baš sa ničim. Daj bože
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    Miroo daj nam svjeze infooooE46

Od najsvježijih danas se Cordoba nije pojavio na treningu. Pokušavam saznat razloge izostanka. Možda letovi iz Kolumbije, viroza ili nešto treće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions