• GOAT
    1.5k
    poučeni iskustvima, lakše nam je dobit europsku utakmicu nego belupo on a cold rainy night hah
  • skener
    1.3k
    Obojica prvo moraju proći liječničke preglede, pa će tek poslije kraćih (ne iscrpnih i višesatnih kao nekada) laboratorijskih nalaza potpisati ugovore i postati novi članovi Dinama

Gdje su oni dani kada su pregledi trajali dva dana i gdje bi svaki drugi igrac pao
  • Zagi
    8.8k
    Polako, vjerovati ću kada ih vidim u dresu.
  • ElDorado
    1.2k
    Riječki novinari plaču znači to je gotova stvar
  • Niko1986
    517
    Ide objava Franjića uskoro, ne budite nestrpljivi.
  • E46
    970
    Koji tocno
  • dbut
    85

Ne razumijem pisanje inicijala, ako imaš info koji želiš podijeliti sa ostatkom razreda onda napiši. Pogotovo kad svi znaju da dolaze Franjić i Galešić....

Oprostio bi ti inicijale da napišeš DO sjeo u avion Barcelona Zagreb... Za sve drugo ako dijeliš info podjeli ga u punoj mjeri
  • badjibadara
    4.3k
    DOdbut

Olivarija se nikako rijesiti...
  • Jaki991
    203
    kak ne razumijes ako si shvatio da se radi o franjicu ?
  • Keyser Soze
    11.5k
    A MB je neko napisao u sprdancijiMiro Vugrinec

Marko Bulat je bio opcija za povratak koliko znam.
  • Paggini
    32.4k
    Olivarija se nikako rijesiti...badjibadara

Sjeo na avion da čuje što šapču maksimirski hodnici puni koraka
  • mokoxax468
    915
    Miro ja zahtjevam da još više sakriješ imena igrača, stavi neku zagonetku, a ne inicijale, pa da se imamo sa čime zabaviti. Npr. nemoj staviti BF nego sliku Franje Tuđmana, precrtano slovo O i stavi emoji šetanja
    Pravda za miru
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    Miro Vugrinec
    Ne razumijem pisanje inicijala, ako imaš info koji želiš podijeliti sa ostatkom razreda onda napiši. Pogotovo kad svi znaju da dolaze Franjić i Galešić....

Oprostio bi ti inicijale da napišeš DO sjeo u avion Barcelona Zagreb... Za sve drugo ako dijeliš info podjeli ga u punoj mjeri
    dbut

Sorry frende sto si se uvrijedio. Jako je teško skužiti ko je BF. Jednom sam objavio za Bjelicu NB i sad za Galesica iz fore NG i skužio sam da je ljudima bilo fora i čisto iz zafrkancije sam pisao inicijale, a ne ime

Ko ne kuzi da je BF Bartol Franjić treba ići na IQ test
  • CastAway1986
    2.3k
    @Miro Vugrinec samo ti nastavi , komentari raznoraznih "padobranaca" su nebitni ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions