• E46
    972
    Miroo daj nam svjeze infoooo
  • scooniepenn
    3.6k

Ajmo Hallera staviti na stranu, jer vise nije opcija. Onuachu je prije samo pola sezone bio kljucan igrac Trabzonspora i doveo ga je svojim golovima do europskih mjesta. Turska liga je miljama jaca od HNL-a i tamo bi se sa turskim velikanima jedino Dinamo borio za naslov, nitko drugi. Mislis li da napadac koji je razvalio belgijsku i dansku ligu, ozbiljno zabijao u turskoj nakon samo pola sezone to ne moze nastaviti u najslabijoj ligi u kojoj je ikad igrao? Ajmo biti ozbiljni
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Pozdrav ljudi, evo danas čitam za onuachua i mogu samo reći bila bi ludnica. Bio sam za hallera ,ali onuachu je zvijer. Imao sam privilegiju gledati ga bezbroj puta uživo. Mrcina koji zna sa loptom sve. Spominje se njegov učinak u Southamptonu a svi znamo kako je bilo našem Orši tamo. jednostavno ne odgovara mu način igre. Njemu trebaju lopte ,i uvjeren sam da igra bilo gdje drugdje u engleskoj bio bi među prvim strijelcima lige. Kod nas nžbi se nazabijao golova. Ipak nemogu vjerovat da bi došao kod nas i da ga možemo platiti. A neko j napisao da ne može na tvrdim terenima igrati. Pa igrao je on na gorim terenima od naših. A u danskoj je 90 posto umjetna trava tako da mislim meni imao problem baš sa ničim. Daj bože
  • Miro Vugrinec
    6.6k
    Miroo daj nam svjeze infooooE46

Od najsvježijih danas se Cordoba nije pojavio na treningu. Pokušavam saznat razloge izostanka. Možda letovi iz Kolumbije, viroza ili nešto treće
  • emreli21
    121
    tako je imao zbog letova jos dogovoreno s Bjelicom, sutra dolazi
  • Izet Hajrović
    3.1k
    dogovor s Bjelicom da dođe kasnijim letom.
  • E46
    972
    Navodno se s Bjelicom dogovorio da ostane duze ili tako nesto.. a sto se tice transfera oce bit sta od Selahija jel znas, jel smo uopce u kakvim pricama?
  • Dani Olmić
    706
    @Miro Vugrinec kaj je u vezi Taylora?
  • Izet Hajrović
    3.1k
    misliš da bi stvarno pored Franjića još doveli i Selahija? Očekujem još Ivanušeca, lijevog beka i špicu. To je to za ovaj prijelazni rok.
  • Paggini
    32.4k

Pa dajte čovjeku dopustite da sazna insiderske infose...
  • E46
    972
    Nada umire zadnja, nekako se nadam da nam Selahi nece promaknit kao sto je promakao recimo Elsnik.
  • emreli21
    121
    nema ih ‍♂️ nema brige z njega, ali ok
  • Kristijan992
    398
    Ima li tko provjerenu info da nam je Selahi navodno blizu?
  • mlkaskic
    39

Zaista je bio fantastičan za Trabzonspor, ali tko može reći da će nakon ove polusezone bez prave minutaže i bez golova opet biti isti?

Ne želim reći da nam njegova najbolja forma nije dovoljna, u tadašnjem stanju bi bio jedan od najboljih napadača kojeg smo ikada imali, ali sumnjam da će ikada više biti tako dobar.

Ionako sumnjam da će zaigrati za Dinamo, ali ako zaigra, nadam se da može vratiti formu.
  • skener
    1.3k
    Je li se gospodin u Meksiku probudio, popio kavu? Mislim da je vrijeme da se to zavrsi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions