• Nogo
    4.6k

Taman još jedan za u tajnu sobu :lol:
  • Paggini
    32.4k
    Bruno Fernandes :scream:GOAT

Dovodimo izraubane igrače sa dna premiershipa, to je novo normalno očito i svima je sve ok
  • Dinaminjo
    1.2k

Kako sam ja i rekao za MB
  • Dumitru Mitu
    14
    ja te sad pitam ali da iskreno odgovoris,da li bi volio da je Wood taj?On ni sam ne zna kako je zabio kao i Kulenovic sto ne zna
  • Yery
    98
    Jedan je Miro, a ne ovi kvazi insajderi.
  • Dzoni
    934

Ajax je isto klub koji živi od prodaje pa imaju u rosteru igrače poput Hendersona
  • CastAway1986
    2.3k
    Onuachu je pojačanje i kapitalac. Točka

"no neslužbeno doznajemo da je u uskom krugu, bez ikakve ksenofobije, ipak - bijelac"

Onda čemu se raspravljati i svađati oko Onuachua?Čemu pljuvati Kulenovića bespotrebno? Koliko "ovisnika" o transferima na jednom mjestu :lol:
  • scooniepenn
    3.6k

Dragi kolega, ili nemusto trolate ili nemate blagog pojna o nogometu. Onuachu je zabijao u Belgiji i Turskoj koliko Kule i Petko nisu nikad zabili u HNL-u, ali zato sto 6 mjeseci nije zabio u Premiershipu ne bi bio pojacanje? Je li to neki sukus vasih razmisljanja?
  • Jaro
    8.6k
    tocno to. Orsic koji je bio zivuca legenda Dinama je preko noci postao visak u zadnjoj momcadi PLa. O cem mi pricamo?
  • Ivdzo11
    4.9k
    Jasno, Galešić će potpisati višegodišnju vjernost "modrima", a Franjić posudbu do kraja sezone. I Dinamo će tu na ljeto imati brojne opcije, mogu otkupiti Franjića, mogu ga dalje zadržati i na posudbi.

Luka Ivanušec se i dalje nalazi u španjolskoj Marbelli na pripremama Feyenoorda, ali sve je izvjesnije kako će i hrvatski reprezentativac uskoro postati član Dinama. Ta se priča privodi kraju, bez obzira što se generalni direktor nizozemskog kluba nalazi u drugoj vremenskoj zoni - u Meksiku

U Maksimiru se sve češće spominje ime Grega Taylora, lijevog beka Celtica kojeg Marko Marić želi vidjeti u momčadi. Škotski branič ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora, Taylor je svjestan kako ga "modri" žele što prije vidjeti u Zagrebu. Dapače, prema nekim informacijama Taylor se čak poslije jučerašnjeg derbija s Rangersima, u svlačionici oprostio od svojih suigrača. Ali, o tom potom...
  • Jos-Optimus
    3.6k
    imat cemo jaču ekipu za HNL nego za LP :lol:
  • CastAway1986
    2.3k
    Antonio Čolak i Matanovic jedini od hr.napadaca mi padaju na pamet ..Ako su trenerove ideje iz Serie A mozda Pohjanpalo , Vitinha iz Genoe , Cerri ili od jacih imena Milik i Arnautović ..Iz Bundeslige mozda Mergim Berisha , Cvancara ili reprezentativac Austrije Gregoritsch..Navarro (Porto) I Brynhildsen ako slušaju scout službu Zone
  • mlkaskic
    39
    Naravno da znam da su engleska, španjolska i turska liga iznad hrvatske lige. Poanta moje izjave je da su oba igrača u krizi i ne mislim da je stvar samo u tome što je liga prejaka.

Također ne vjerujem da takvi igrači koji su u krizi mogu odjednom zabiti 20 golova u jednoj polusezoni samo zato što igraju u hrvatskoj ligi.

Haller je bio bolestan i sad neznam hoće li se ikada vratiti u formu, ja sam inače njegov veliki obožavatelj.

Onuachu bi sigurno mogao pomoći Dinamu, svakako će nam novi treći napadač biti velika pomoć. Ali možda netko tko je zabio barem gol do sada ove sezone može bolje pomoći. Tko zna zašto je ove godine tako loš...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions