• Mihaljević
    11k

Onuacho je mrcina, taj tip ima jedno 210cm i 150kg, Lukaku za siromašne.

Trabzonspor 23/24, 14 golova u 20 utakmica.
    Genk 22/23, 16 golova u 19 utakmica.

Placete za Brodićem, a kad se spomene ozbiljna igračina serete, kao i za Hallera.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    zašto ne bi moglo? Imat ćemo u ofenzivnom dijelu Ivanušeca,Pjacu,Baturinu i Petkovića...tu golovi neće bit problem.
    Više se bojim šta će bit pozadi ako golmani i obrana drastično ne dignu formu.
  • Jurki
    14.1k
    Kulen je pokazal da nemre biti igrac koji igra od pocetka. On je idealna zamjena da svojim presingom prca protivnicke stopere.
    Kak god nama treba špica i da ja mogu birati prije bi iskusnjaru koja bu utrpala 15 komada u polusezoni nego nekog nedokazanog klinca.
    Nemamo vremena za eksperimente. Treba nam špica za koju mozes reci da je kapitalac i da bu svoju kvotu pospremil.
  • Paggini
    32.4k
    4-4-2 s RPGem, Galešićem, Torrenteom/Perkovićem, Taylorom, rombom u sredini i napadom Petko - Onuacha.... Dečki dragi moji..

hnl možemo osvojit sa Kuletom,Petkom i Pjacom po potrebi u špici.Maxova dijagonala

Kasnimo sedam bodova s ovom trojkom.
  • Jurki
    14.1k
    samo Pjaca i Kulen su promasili 4 boda.
    Pjaca - precka protiv Rijeke.
    Kulen - zapucal mrtvaca kojeg bi ja pospremil pijan da se spustim dole sa tribine s dve leve noge.
  • Paggini
    32.4k

I Kulen precka protiv Rijeke na Kantridi na 1:0 za nas.
  • mlkaskic
    39
    Mislim da je Onuachu potpuno isti slučaj kao Haller, nema više garancije da će se ti igrači vratiti na prethodnu razinu.
  • sport
    3.9k
    "u kružocima se pojavio i Nigerijac Onuachu iz Southamptona, ali s obzirom i na dolazak Ivana Jurića, njegov se klupski status promijenio"
    Dolaskom Jurića Onuachu je počeo igrati i vi sad očekujete njegov dolazak.

"no neslužbeno doznajemo da je u uskom krugu, bez ikakve ksenofobije, ipak - bijelac"
    Ajmo ipak pogađati tko je taj. :lol:
  • Nogo
    4.6k
    Što sve nećete pročitati. Onuachu je najveće ime u ovim godinama na našim prostorima kao napadač.
    Čovjek je zabijao golove u Turskoj i Belgiji kao nitko. Ljudi uspoređuju HNL i Premier ligu kao da je igrao u slovenskoj, a ne u engleskoj.
    Ne znam koliko je ovo realno, ali sama pomisao da on dođe je veliki, baš veliki plus za sportski sektor.

Neki kao da žive u oblacima – i Hallandu i Gyökeresu bi pronašli mane kad bismo ih doveli.
  • Jurki
    14.1k
    Mene samo zanima kak pojedinci stignu pratiti igrace i cim se spomene interes za nekim.. odmah znaju da ne valja?
    Pizdu materinu tolko skauta tu na forumu, a mi dopeljali Đemu i Šokotu.
    Ne znam kakav je taj Onuachu (boli me k za EPL) al ak igra u jebenoj Engleskoj onda valjda nekog kurca vrijedi.. i ak nemre probiti obranu Gorice, onda nam je najbolje da kantu za naslov prvaka posaljemo autobusom odmah sad za Rijeku.. cemu opce igrati proljetni dio prvenstva i zajebavati se do svibnja?

ma kakvi Gyokeres, taj Šved je kurac od igraca, Frigan je Maradona za njega.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    ne razumijem cemu konstantno mijesanje igraca i stavljanja u isti kos. Onuachu je igrac koji igra bez teze ozljede, u kontinuitetu. Prosle sezone u Trabzonu je zabijao, ovih 6 mjeseci u Premiershipu se pokazalo kao prevelik zalogaj za njega.
  • plavadesetka
    58
    A sta fali pojacanjima koja prilice tim klubovima, sta smo mi kmetovi pa bi trebali bit losiji od tih prosječnih turaka koje zguzimo svaki put kad igramo protiv njih?

Mi njih pobjedujemo redovito bas zato sto ne radimo stvari kao oni. Kad bi radili stavri kao oni, a s manje para, bili bi losiji od njih.
  • Dr Hofmann
    2k
    Kulenović je u Gorici trebao riješiti utakmicu, imao je par dobrih prilika na početku utakmice. Treba dovesti nekog napadača, Petković je stalno ozlijeđen, a Kulenović nije prva špica, koliko god nam bio drag
  • Zagi
    8.8k
    Što ako se Ivanušec svjetski razmaše na posudbi,emilperska
    Super, osvojimo prvenstvo i 40m eura koja idu uz to kroz ulazak u LP.
    što ako rezultatski potonemo do kraja, zašto bi razvijali Ivanušeca na uštrb Stojkovića/Horvata ili ikog.emilperska
    Ništa, zakucaš ga za klupu. Kako nebi imali opciju/obvezu kupovine , tako nebi imali obvezu davanja mu minutaže. Guraš jel, Stojkovića/Horvata ili koga god.

opcija 1- win
    opcija 2- neutral

Ja ne vidim gubitak.
  • mlkaskic
    39
    Zajedničko im je da obojica ove sezone nisu zabili gol i mislim da je imati krizu ljudski, ali igrač sa 0 golova u polusezoni ne zaslužuje biti prvi izbor u ovoj situaciji. Neki bez pravog razloga pljuju Kulenovića a podižu Hallera i Onuachua u nebo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions